vamostamos
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.04.2013
- Poena
- 169
Bilo bi lepo da predje 50k danas,ja cu da pratim kako ide wc,a ako pocne da se oporavlja pocece da pada bc i prodajem odma
VIse se ne kajem ..stavio sam sell na 52.5 al mislio sam da nece da predje bar 2 dana kad je neki car kupio od 43k do 53k u sekundi ..a tu je bilo nekoliko sell wallowa kitova ..svaki po vise od 50BTCa ..sigruno je kupio bar150 BTCa u sekundi! ..i s**** kitove koji su spustili sell wall da spuste cenu i ovaj ocigledno cekao da ga jos spuste..bio je jedan od 45 BTC-a na 44500 ,jedan od 65 BTCa na 45000 i jos nekoliko po 30 BTCa i bum ..kupi ih sve u jednom dahu
Omnik,
Matori ipak ne mozes bez berze?
Ja sam se prilicno iznenadio jutros kad sam video 55k. Realno ocekivao sam malo otpora na 50k.
I jos razmisljam reko pasce na 50k sigurno jer uvek tako bude, gde je rast, tu bude i pad. ALi nema veze, barem danas mogu da zapostavim trgovinu u duhu praznika.
Neki kit gura cenu na dole.Sell wall na 49k sa oko 46btc.
danas su bas punise dosle na gomilubuy wall na 40200 sa 100 BTC (249725 BC)![]()
danas su bas punise dosle na gomilu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari