Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Bilo bi lepo da predje 50k danas,ja cu da pratim kako ide wc,a ako pocne da se oporavlja pocece da pada bc i prodajem odma

LAST PRICE
0.00049600

24 HR HIGH
0.00049600

A ovo je veoma zanimljivo!

Untitled.png

Poslednja izmena:
Neverujem da moze preko 50k,pogledajte koliki su orderi od 49700 do 50100. 112 BTC,tesko da to moze da probije.

edit: Sklonise order od 58 BTC na 50108. Ostalo jos pola sad.

Poslednja izmena:
Može sigurno preko 50k samo ne u ovom trenutku, ko je strpljiv a ne poznaje swing trejding može lepo da profitira.

Swing pretpostavljam znači da pratim oscilaciju gore-dole i da skupljam novčiće?

Poslednja izmena:
Na Cryptsy-ju je opasan pritisak na 49k.

A u međuvremenu:

Untitled.png

Sad dobro pratite cenu i videćete koliko ima kitova u ovom novčiću...

Prilično veštački se drži cena na ovom nivou a ima potencijal da lagano ode do 60k.

LAST PRICE
0.00049997
:D

Evo ga:

LAST PRICE
0.00050000

Oslobođen rast do 60K...

Poslednja izmena:
Malo stvari je u životu prevrtljivije od berze. :D

Očas na 52K.

Ma sve ovo je krajnje očekivano... možda na momente nije izgledalo tako, recimo onda kad je zabo 12k posle high-a na 94k.

Sad treba očekivati sl. scenario kao kad je preteko 40K... mada sada očekujem malo teže da pređe 60k.

Sa 54 na 38k, dump i to fin

EDIT: I opet pump...

Nije lose, meni je buy order bio na 42k, ajmo sad na 50k+.

MEni bio buy order na 49.5 k ..sad se naravno kajem ...kao i opet pokazalo se da jedna grupa kitova kontrolise cenu kako hoce da bi se punila sto vise

Profiji na delu. Ne usuđujem se, a mogao sam lepo okrenuti.
Ako ništa drugo bar to njihovo prisustvo tumačim kao da ima neke nade za uspeće ovog novčića... Valjda nisu svi među njima "lešinari".
Koji rolerkoster. :S:

Poslednja izmena:
VIse se ne kajem ..stavio sam sell na 52.5 al mislio sam da nece da predje bar 2 dana kad je neki car kupio od 43k do 53k u sekundi ..a tu je bilo nekoliko sell wallowa kitova ..svaki po vise od 50BTCa ..sigruno je kupio bar150 BTCa u sekundi! ..i s**** kitove koji su spustili sell wall da spuste cenu i ovaj ocigledno cekao da ga jos spuste..bio je jedan od 45 BTC-a na 44500 ,jedan od 65 BTCa na 45000 i jos nekoliko po 30 BTCa i bum ..kupi ih sve u jednom dahu

Poslednja izmena:
Ja mislim, ranije rekoh, da devovi u ovom učestvuju samo tako. I iskreno, ne smeta mi ništa oko toga, dokle god imaju za cilj da dižu vrednost novčiću, a ne samo da odrade pump-dump.

KOliko ovde ima kitova..sad upravo neko stavio buy wall sa 70BTCa i neko ga skinuo bukvalno u 20 sekundi

Untitled.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi nemojte pogrešno da me razumete ali ovo je raj za svingere :)

VIse se ne kajem ..stavio sam sell na 52.5 al mislio sam da nece da predje bar 2 dana kad je neki car kupio od 43k do 53k u sekundi ..a tu je bilo nekoliko sell wallowa kitova ..svaki po vise od 50BTCa ..sigruno je kupio bar150 BTCa u sekundi! ..i s**** kitove koji su spustili sell wall da spuste cenu i ovaj ocigledno cekao da ga jos spuste..bio je jedan od 45 BTC-a na 44500 ,jedan od 65 BTCa na 45000 i jos nekoliko po 30 BTCa i bum ..kupi ih sve u jednom dahu

Moguce da je multipool u pitanju.

Omnik,

Matori ipak ne mozes bez berze? :)

Ja sam se prilicno iznenadio jutros kad sam video 55k. Realno ocekivao sam malo otpora na 50k.

I jos razmisljam reko pasce na 50k sigurno jer uvek tako bude, gde je rast, tu bude i pad. ALi nema veze, barem danas mogu da zapostavim trgovinu u duhu praznika.

Neki kit gura cenu na dole.Sell wall na 49k sa oko 46btc.

Omnik,

Matori ipak ne mozes bez berze? :)

Ja sam se prilicno iznenadio jutros kad sam video 55k. Realno ocekivao sam malo otpora na 50k.

I jos razmisljam reko pasce na 50k sigurno jer uvek tako bude, gde je rast, tu bude i pad. ALi nema veze, barem danas mogu da zapostavim trgovinu u duhu praznika.

Pa kako ću, nisam lud na pare a ovo je nikad lakše za otimati :)

Nazad
Vrh Dno