Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

• Začetnik teme Začetnik teme pivce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bilo bi lepo da predje 50k danas,ja cu da pratim kako ide wc,a ako pocne da se oporavlja pocece da pada bc i prodajem odma

LAST PRICE
0.00049600

24 HR HIGH
0.00049600

A ovo je veoma zanimljivo!

Untitled.png

Poslednja izmena:
Neverujem da moze preko 50k,pogledajte koliki su orderi od 49700 do 50100. 112 BTC,tesko da to moze da probije.

edit: Sklonise order od 58 BTC na 50108. Ostalo jos pola sad.

Poslednja izmena:
Može sigurno preko 50k samo ne u ovom trenutku, ko je strpljiv a ne poznaje swing trejding može lepo da profitira.

Swing pretpostavljam znači da pratim oscilaciju gore-dole i da skupljam novčiće?

Poslednja izmena:
Na Cryptsy-ju je opasan pritisak na 49k.

A u međuvremenu:

Untitled.png

Sad dobro pratite cenu i videćete koliko ima kitova u ovom novčiću...

Prilično veštački se drži cena na ovom nivou a ima potencijal da lagano ode do 60k.

LAST PRICE
0.00049997
😀

Evo ga:

LAST PRICE
0.00050000

Oslobođen rast do 60K...

Poslednja izmena:
Malo stvari je u životu prevrtljivije od berze. 😀

Očas na 52K.

Ma sve ovo je krajnje očekivano... možda na momente nije izgledalo tako, recimo onda kad je zabo 12k posle high-a na 94k.

Sad treba očekivati sl. scenario kao kad je preteko 40K... mada sada očekujem malo teže da pređe 60k.

Nije lose, meni je buy order bio na 42k, ajmo sad na 50k+.

MEni bio buy order na 49.5 k ..sad se naravno kajem ...kao i opet pokazalo se da jedna grupa kitova kontrolise cenu kako hoce da bi se punila sto vise

Profiji na delu. Ne usuđujem se, a mogao sam lepo okrenuti.
Ako ništa drugo bar to njihovo prisustvo tumačim kao da ima neke nade za uspeće ovog novčića... Valjda nisu svi među njima "lešinari".
Koji rolerkoster. :S:

Poslednja izmena:
VIse se ne kajem ..stavio sam sell na 52.5 al mislio sam da nece da predje bar 2 dana kad je neki car kupio od 43k do 53k u sekundi ..a tu je bilo nekoliko sell wallowa kitova ..svaki po vise od 50BTCa ..sigruno je kupio bar150 BTCa u sekundi! ..i s**** kitove koji su spustili sell wall da spuste cenu i ovaj ocigledno cekao da ga jos spuste..bio je jedan od 45 BTC-a na 44500 ,jedan od 65 BTCa na 45000 i jos nekoliko po 30 BTCa i bum ..kupi ih sve u jednom dahu

Poslednja izmena:
Ja mislim, ranije rekoh, da devovi u ovom učestvuju samo tako. I iskreno, ne smeta mi ništa oko toga, dokle god imaju za cilj da dižu vrednost novčiću, a ne samo da odrade pump-dump.

KOliko ovde ima kitova..sad upravo neko stavio buy wall sa 70BTCa i neko ga skinuo bukvalno u 20 sekundi

Untitled.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi nemojte pogrešno da me razumete ali ovo je raj za svingere 🙂

VIse se ne kajem ..stavio sam sell na 52.5 al mislio sam da nece da predje bar 2 dana kad je neki car kupio od 43k do 53k u sekundi ..a tu je bilo nekoliko sell wallowa kitova ..svaki po vise od 50BTCa ..sigruno je kupio bar150 BTCa u sekundi! ..i s**** kitove koji su spustili sell wall da spuste cenu i ovaj ocigledno cekao da ga jos spuste..bio je jedan od 45 BTC-a na 44500 ,jedan od 65 BTCa na 45000 i jos nekoliko po 30 BTCa i bum ..kupi ih sve u jednom dahu

Moguce da je multipool u pitanju.

Omnik,

Matori ipak ne mozes bez berze? 🙂

Ja sam se prilicno iznenadio jutros kad sam video 55k. Realno ocekivao sam malo otpora na 50k.

I jos razmisljam reko pasce na 50k sigurno jer uvek tako bude, gde je rast, tu bude i pad. ALi nema veze, barem danas mogu da zapostavim trgovinu u duhu praznika.

Neki kit gura cenu na dole.Sell wall na 49k sa oko 46btc.

Omnik,

Matori ipak ne mozes bez berze? 🙂

Ja sam se prilicno iznenadio jutros kad sam video 55k. Realno ocekivao sam malo otpora na 50k.

I jos razmisljam reko pasce na 50k sigurno jer uvek tako bude, gde je rast, tu bude i pad. ALi nema veze, barem danas mogu da zapostavim trgovinu u duhu praznika.

Pa kako ću, nisam lud na pare a ovo je nikad lakše za otimati 🙂

Nazad
Vrh Dno