Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Ma to su fake wallovi cim dodje do njih oni se sklone :)

Kupio je neko za 53 btc-a na MP malo jace od 11k novcica po 50k...

Deluje kao da gubi dah. Nisam bas optimista da ce ici na gore.

Jel moze neko da me usmeri na neko uputstvo za *****e kako&koji majner da namestim da kopam na blackcoinpool-u?

Fala vi... :)

Ne mogu da editujem....namesteno sve... :)

nesto nam se BC usporio, jos malo pa ravna linija... :)

bolja je cena na crypsty-ju i tamo je 50000,malo kasni mintpal

Poslednja izmena:
Sve mi se cini da cemo uskoro imati glavnu podelu na novcice. POS versus POW.

Vec imamo milion novcica sa POW sistemima, sada ce krenuti talas i POS novcica.

Ako mene pitate, to je dobar znak jer ce u tom slucaju steci popularitet i ljudi se malo bolje upoznati sa istim. Pogotovo ce biti dobro za Blackcoin (as a Bitcoin ( as a Gold)), i Whitecoin (as a Litecoin( as a Silver)). :) Normalno, za ovaj drugi jos uvek nismo sigurni. Mislim, nismo ni sigurno da ce ceo POS steci popularitet ali za sada se nadamo.

Ovi na btctalku su ubedjeni da ce videti $100-$400 za ~12 meseci. Ja cu najverovatnije strpati ~10.000 BC-a u Cold Wallet i ocekivati $10 cenu, (pre)puna kapa. :)

Volume je splasnuo zadnjih 24/36h, da li je to zbog praznika ili ne, cena na kraju nedelje ce pokazati. Uglavnom, ni malo nije zanimljiv za trgovinu jer mi se cini da su se kitovi razisli. Glavni razlog za to je pre svega velika kolicina para koja bi trebala pomeriti cenu. Drugi razlog su i developeri koji ne zele vestacko manipulisanje tj pump and dump nego zele da cena raste prirodno.

Sad treba sacekati WC da padne i uzeti ga za sve pare. E sad, pravo vreme za kupovinu rekao bih da ce uslediti dan-dva posle POS-a bas zbog toga sto mnogi ocekuju da ce cena narasti pre Srede i onda panicno prodati kad shvate da nema nista od pomeranja. 600-900 satosija bi bilo idealno za kupovinu.

Napokon se na Mintu i grafici pojavili....a kitovi (verovatno u dogovoru sa berzom-problem u radu) ovim dumpom zaradiše za ceo dan smaranja...

Poslednja izmena:
@#@&#!! FU Mintpal.

24 h imam order na 1BTC na 44k. Mintpal mi večeras očajno radio i ja pre 20ak minuta povučem order i pošaljem to na BTC-e i odem da se kupam. Bacim pogled malopre na Minpal jel' proradio i bude :wall: Kad neko nema sreće ...

Gde je ovde dno.....!? Auuu...

Ili zero, tj. nula...ispod nule ne moze :(

Sad će da uskoči Black Shield tu negde oko 20K i da spase stvar... NOT :)

Povratak otpisanih:

LAST PRICE
0.00041900

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno