Naravno da moze, pod uslovom da ima implementiran lightning a pre svega toga segwit. Na koji cu novcic prvo da pomislim ako ne na LTC kao prvog srodnika?
Ja godinama pricam koliko je btc zastareo (ltc zajedno s njim), da je dinosaurus. I sada konacno kada je krenuo razvoj ti dolazis s pricom kako je zastareo i prevazidjen? Neko opasno kasni, ili ti ili ja
RealnoBTC je tek sada u pubertetu. Zato sam i rekao da se tek sada pojavljuju mladi ljudi sa genijalnim idejama, razvoj ne sme nikada da stane. A reci mi, sta je problem da zapad koristi BTC, Kina LTC, ostali ko zna vec koji novcic za placanje? Neka uvodi ko sta hoce, bitno je da sa atomic swaps to sve radi. Fakticki, nijedna mreza ne bi trebala da bude toliko opterecena da ne moze da izdrzi to. Usput, to dobro dodje da se novcici iskristalisu. Oni koji nemaju developere u pravom smislu te reci idu u mulj, isplivace petnaestak novcica i to neka bude jezgro kripta. Naravno BTC ce biti na celu.
I zasto kazes LTC-ovci? Jel tebi problem sto ja mislim da ce ici jos gore? Znam da trolujes ali vidim i da hejtujes LTC vec neko vreme. Ne kapiram razlog kada je sjajna prilika da se zaradi.
Nije meni nikakav problem ni da li ce gore niti dole, osim kad ga imam. A sto se prilike za zaradu tice, to vise nije tako, prilika je prosla odavno, bila je kada je i Zeljko to objavio, ko je tada kupio to je to, moze jos x2 gore i to mu je neki max, a ne moze x10 jer je to vec odradio. Kada prodje ovo sto se kuva, bice prilika za zaradu, ne samo sa ltc-om. Nervira me sto se godinama o LTC prica kao o nekom bozanstvu, a on je doneo silan novac ljudima tokom 2013. Ko tada nije izasao uradio je los posao. Odlican je i dalje ali samo ako ga nemas stalno, nego po potrebi. Posto vise nije kopabilan za obicne smrtnike, a ima ih toliko koliko ih ima, ne vidim razliku izmedju njega i bilo kog drugog "normalnog", sa ozbiljnim investitorima ili ozbiljnim programerima iza, ili oboje. Ne vidim da je bolji od bilo kog ICO iza koga stoji slicna ili jaca ekipa. Ne mislim bolji tehnicki, jer je to kao i sto sam kazes promenljiva stvar sklona evoluciji, nego kazem bolji u smislu da bude prihvatljiv siroj zajednici. Jedina kvantitativna prednost mu je mreza, ali, koliko vidimo, to je ujedno i najveca mana...Videcemo koliko je Charlie ozbiljan i zreo da ga nametne, ali ocito se vraca korenima jer mu lobiranje na Zapadu bas i nije islo, sto opet ne mora nuzno biti lose, treba svako da zna svoje mesto.
Poslednja izmena: