Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Čitam nešto na temu eventualne podele, koliko je realno ovakvo razmišljanje, da će jedan chain superiorno da nadvlada?

Here's what's most likely going to happen: A new chain will split off from the original chain, and then die within a few hours. You won't even notice it and nothing will change for you. No need to worry about August 1, it's much ado about nothing, really.

Jos nekih 300 blokova do zakljucavanja segwita2x.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
300 blokova je do zakljucivanja segwit-a
abominacija zvana segwit2x bez HF se ne moze ispuniti, a posto je code radjen (ukraden i prepravljen) od strane jednog ludaka bice zeznuto

Čitam nešto na temu eventualne podele, koliko je realno ovakvo razmišljanje, da će jedan chain superiorno da nadvlada?

Prvog avgusta se ništa neće desiti. To je postalo jasno u ponedeljak kada je cena krenula da se opravlja. Za novembar postoje tri scenarija. Prvi je da da X2 deo bude napušten (ili bar odložen na neodređeno vreme) iz ko zna kojih razloga pa se ništa neće desiti ni tada. Drugi je da se u međuvremenu nađe neki kompromis sa Core da se HF implementira kao oficial update sa verovatnim daljim pomeranjem roka u odnosu na novembar. Treći je da hash majority istera svoju Segwitx2 agendu do kraja.i tada bi imali cepanje BTC na dve grane. Ako bi novi x2 BTC tada imao preko 2/3 snage mreže što sada izgleda izvesno bar iz načina kako je izveden ovaj vote za Sx2, cllasic deo bi bio na velikom testu da opstane i to bi ga samo ojačalo. Ali do neke 2020 mogli bi da bar u zbiru imamo ponovo i veću vrednost nego danas. kada je ETH to uspeo ne vidim zašto bi BTC propao ako nastanu dve unapređene implementacije.

Pa nece propasti sigurno, ali i dalje nije resena centralizacija mininga i njihov pokusaj i uticaj da nametni paravac kretanja razvoja bitcoin-a
Ja verujem da mineri znaju da nemaju globalnu podrsku, to sto je par optunista za njih (roger, bitpay, itd) ne menja globalnu sliku da vecina bitcoin ljudi ih vidi kao pretnju, pa cak i r/BTC trolovi ih ne podrzavaju 100% ako bi vukli neke sulude poteze

Momci, imam btc wallet verziju 0.14.1.
Prilikom sinhronizacije javlja poruku: Warning: Unknown block versions being mined! It's possible unknown rules are in effect. Da li ovo moze da utice na balans?
Da li je potreban update wallet-a na (naj)noviju verziju?

uploadfromtaptalk1500631779870.jpg

Ovo je bilo bas bolno za slusanje.....

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ma kinezi ce da polome zube malo im one retardi na r/BTC daju vetar u ledja jer pricaju da zele BTC HF na BTC cash ili na BTC ABC itd, ludaci totalni...
ALi i kinezi znaju prostu matematiku, asic kutija od bilion $$ = 0$, losha investicija :d

Ma kinezi ce da polome zube malo im one retardi na r/BTC daju vetar u ledja jer pricaju da zele BTC HF na BTC cash ili na BTC ABC itd, ludaci totalni...
ALi i kinezi znaju prostu matematiku, asic kutija od bilion $$ = 0$, losha investicija :d

Mislim da nece bas tako lako ici. Vidis BIP141...Pokazali su da signaliziraju, ali nece u ovom periodu biti aktiviran. Dakle, za nesto vise od 5 dana krece novi period od 2016 blokova u kome bi se mogao zakljucati. Ako od toga zavisi cena, mozda ce se smiriti u narednih 5 dana, odnosno necemo imati neke brutalne varijacije. Ali kao i uvek, insajderi sa puno para pokrenuce igranku...Ja za sada ne radim nista, BTC sam udolarisao jer mi je 2800$ vise nego dobra cena za prodaju a ne bas tako dobra za kupovinu, a altove niti kupujem niti prodajem, moji nisu skakali ovih dana...

Ne brini, jihan je samo jedan smrad sa par ljudi i to je sve, ostali mineri ga nece sledeti ako isti pokusa lude scenarije..... jer imaju mozga da vide da ih niko ne voli i da je samo pitanje vremena kad ce svi dobiti crvenu kartu..... a toga se itekako plase

sad gledam jihan manijake
https://www.viabtc.com/quot/realtime?currency=cny&dest=btc&chart=simple

moze se prodat BCC za 13% hahaha samo ne mzoes povuci dok ne dodje do splita chain-a, a an BTC su pokusali da uruse cenu za 60%, koje su to budale

Poslednja izmena:
Ne brini, jihan je samo jedan smrad sa par ljudi i to je sve, ostali mineri ga nece sledeti ako isti pokusa lude scenarije..... jer imaju mozga da vide da ih niko ne voli i da je samo pitanje vremena kad ce svi dobiti crvenu kartu..... a toga se itekako plase

Ma...Nista nije onako kako je zamisljeno 2008...Ali Jihan zna da zakljucavanjem segwita gubi svoj ucenjivacki potencijal...Mada toliko je para uzeo do sada da ne razumem halavost...Od 2014 su top Asic seller, od 2015 top miner, verovatno i LTC top miner. Sta vise hoce...Da bude i bitan...ne mozemo ni zamisliti koliko je $ izvukao a tek koliko BTC-a nalagerovao kopanjem/dampanjem/ljuljanjem trzista...

Ja ne verujem da on ima i jedan BTC i LTC, sve je to ulozeno u HW i moguce kredite....... a to da je uspesan sa HW to stoji, ali nije ni tesko jer su sve fabrike za iste u kini a niko mu sa zapada nije bio dobra konkurencija nazalost

ViaBTC cena BCC jihan tokena je celih 13% eto mu podrske na njegovoj licnoj menjacnici, i to cena je ta jer niko ne sme da prebaci i zakljuca realan BTC na 10 dana da nije toga cena bi bila 3% max

Mislim da nece bas tako lako ici. Vidis BIP141...Pokazali su da signaliziraju, ali nece u ovom periodu biti aktiviran. Dakle, za nesto vise od 5 dana krece novi period od 2016 blokova u kome bi se mogao zakljucati. Ako od toga zavisi cena, mozda ce se smiriti u narednih 5 dana, odnosno necemo imati neke brutalne varijacije. Ali kao i uvek, insajderi sa puno para pokrenuce igranku...Ja za sada ne radim nista, BTC sam udolarisao jer mi je 2800$ vise nego dobra cena za prodaju a ne bas tako dobra za kupovinu, a altove niti kupujem niti prodajem, moji nisu skakali ovih dana...
Na koliko ćeš ga ponovo uzeti?

I ja sam izašao na 2740 iz BTC. Ulazim na 2260 ponovo.

Nadam se već u ponedeljak. [emoji1] [emoji16]

Na ETH sam omanuo. Usao na visoku cenu nadajući se da će BTC da ga povuče malo u dolarima.

Poslednja izmena:
Na koliko ćeš ga ponovo uzeti?

I ja sam izašao na 2740 iz BTC. Ulazim na 2260 ponovo.

Nadam se već u ponedeljak. [emoji1] [emoji16]

Na ETH sam omanuo. Usao na visoku cenu nadajući se da će BTC da ga povuče malo u dolarima.

2330 ili oko 2000...Bitstamp. Ako ne padne vec produzi na ATH onda spustam nize i cekam duze...Necu sigurno kupovati po ovoj ceni. Dolar uvek moze u dzep ako zafali u buducnosti, mislim (nadam se) da Stamp nije problematican i spreman sam da drzim dolare tamo godinama, a krajnji cilj mi je kupovina nazad po max ceni/5. Za sada je to jos uvek oko 600$, ako odleti do 5K cekam ga na 1000...

Poslednja izmena:
tako ste govorili kad je bio 2000, samo ne znam kad ste pre kupili da istovarite na 2800 :d

tako ste govorili kad je bio 2000, samo ne znam kad ste pre kupili da istovarite na 2800 :d

Pa kad uzmes na ICO, tamo gde svi izgube po tebi, ili ti se naduva neki shit poput FTC-a, onda ti ostane da prodas ponovo :) I onda opet ulozis malko u sledeci ico, ili vise njih, i opet izgubis kao i svaki put do sada...

Pre ove prodaje sam ušao na 2150-2200. Nema tome par dana. [emoji16]
BTC je vrlo zanimljiv ovih dana za trejding. :)

A u to neko vreme izasao na 2300 pa shvatio da sam preuranio i uhvatim da se vratim nazad.

Poslednja izmena:
Pa kad uzmes na ICO, tamo gde svi izgube po tebi, ili ti se naduva neki shit poput FTC-a, onda ti ostane da prodas ponovo :) I onda opet ulozis malko u sledeci ico, ili vise njih, i opet izgubis kao i svaki put do sada...
Alo alo :D to oko FTCa me skoro vredja ahahaha

Ti cekaju 100$ pa da kupe.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Ne znam kojom alhemijom bi uspeo na 100$ da dodje, ali sve je moguce. Medjutim, istorijski, do sada, uvek je padao 5x u odnosu na prethodni maksimum pre sledeceg ATH.

Ne znam kojom alhemijom bi uspeo na 100$ da dodje, ali sve je moguce. Medjutim, istorijski, do sada, uvek je padao 5x u odnosu na prethodni maksimum pre sledeceg ATH.

Nisi skapirao na koga cilja ovom prozivkom :).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno