Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Provizija na povlačenje USD sa BTC-e na Skrill sada je 8%. Koliko se sećam bila je 12%.

Covece,hoce da ti kaze da parking nije radio pa ti je zato manje...

Citanje, prvi osnovne... Pre nedelju dana sam merio a tada je BitParking radio, dok 50BTC stalno nesto zeza, ali i pored toga, meni je vise BTC-a zaradila "masina" koje je radila na 50-ju...

Dakle, jos jednom, nisam merio ni juce, ni prekjuce, nego ima, sada vec, desetak dana!!!!!!!

Izvinjavam se,totalno sam prevideo to...

Nego ima li nekih info zasto sinoc nije radio bitparking i zasto opet ne radi? Da li mozda menjaju nesto? Vidim da je promenjen default difficulty.

Mislim da ih stratum nesto zeza. Ne znam sta su radili ali zadnjih par dana stvarno lose radi. Juce sam cak preko dana primetio da mi ne radi punom brzinom umesto 1100Mshash-a bacao mi je 900.
Bitparking je do sada bio 100% siguran pool.
Testthenext je skroz uzbudio jer ne znam koliko je bitparking bio bolji. Sada je 99% upravu. Ne znam sta je konkretno problem ali ne radi kako treba. Izgleda da smo ga s*ebali :p
Nadam se da ce sto pre da se vrati u normalu jer mi apsolutno nije prijatno da koristim 50btc kad vidim koliko je ljudi pokradeno. Hocu nazad na parking :(

Edit: Rekao je da ce javiti kad zavrsi.

Poslednja izmena:
Au al lose radi ovaj 50BTc . Brzina mi shamara samo tako kao i zauzece GPU-a ...

kada bitparking ne radi meni je alternativa Slush`s pool. On je takodje radio dobro sve do pre par dana kada je i on pao. Trenutno radi

eve ga i moj asic ...

IMG_1280.JPG

Glupo pianje,znam da je bilo reci ali ne mogu da nadjem...

PPS,PPLNS...?

Npr sada krckam neki PPLNS,ne vidim sta sam iskrckao na account-u i znam da ima neka fora sa PPLNS pa ako je voljan neko iskusan da mi objasni...

Evo i moje makine jedna 7970 Gigabyte pod vodom a druga 7970 DC2T
ImageUploadedByTapatalk1366390602.704303.jpg
ImageUploadedByTapatalk1366390616.167099.jpg

Aham,razumem... to znaci da tu nema kamperskog rudarenja vec ga moras pustiti da radi dok se resi blok ili dobijas srazmernio deo koji sleduje po resenom bloku?

Sorry za smaranje ali stvarno nisam upucen u ovaj deo...

Poslednja izmena:
this is my mining facility under the construction....

IMG_20130406_090823.jpg

@BojanZex

Haha...svidja mi se ova viseca graficka na plasticnim vezicama :D Ruzno u pm...al funkcionalno i lako za namestanje ;)

Ljudi, iz nekog razloga mi nikako ne radi onaj failover sa cgminerom, odn. neće automatski da pređe na sledeći pul.
Evo ga bat, rekao bih da je sve podešeno kako treba:
cgminer.exe -o stratum+tcp://mmpool.bitparking.com:3333 -u x -p d=2 -o stratum+tcp://stratum.50btc.com:3333 -u x -p y -I 9 --auto-fan --temp-target 70
Znači stalno izbacuje Stratum connection to pool 0 interrupted Lost 1 shares due to disconnect on pool 0 i nikako da pređe na pool 2 koji radi kako treba.

Sajber,znas li odgovor na moje pitanje slucajno?

Evo mi moje kante :D

Pedantno...

Cestitam Sajber...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1366393975329.jpg
    uploadfromtaptalk1366393975329.jpg
    93.9 KB · Pregleda: 165
  • uploadfromtaptalk1366393999605.jpg
    uploadfromtaptalk1366393999605.jpg
    73.9 KB · Pregleda: 158
  • uploadfromtaptalk1366394046052.jpg
    uploadfromtaptalk1366394046052.jpg
    120 KB · Pregleda: 166
Imam problem sa ekstenderom bez moleksa na jednoj ploci, GA-965P-DS3P...
Elem, na njoj trenutno rudare 2x7950 GB, svaka u svom slotu. Zeleo sam da dodam jos jednu msi 6850 na extender na onaj namanji slot najblizi procesoru. Win detektuje neku mlatimudijalnu karticu i nista vise. Misleci da je do ekstendera, tesitram ga sa konfom iz potpisa (na njoj su 7950 Saphire i 6850 PC) i sve radi kako treba.

Da li neko ima ideju sta je? Nisam probao u slotovima izmedju dva pcie, posto mi to bas ne odgovara.

Evo i mojih rudara. :D

2 masine sa po 2x 7950 ukupno 2.3GH/s

1 masina sa 7990 sa 1.3GH/s

i 1 masina sa 1x 7950 i 1x 6850 sa ukupno 800MH/s

PS. Nemam sliku zadnje masine...

Prilozi

• IMG-20130401-01347.jpg
    IMG-20130401-01347.jpg
    770.8 KB · Pregleda: 169
  • IMG-20130401-01344.jpg
    IMG-20130401-01344.jpg
    965.2 KB · Pregleda: 150
DukeLander je napisao(la):
Aham,razumem... to znaci da tu nema kamperskog rudarenja vec ga moras pustiti da radi dok se resi blok ili dobijas srazmernio deo koji sleduje po resenom bloku?

Sorry za smaranje ali stvarno nisam upucen u ovaj deo...

Ako si imao 0.14% sherova u resenom bloku dobices 0.14% nagrade -provizija naravno. Dobijas svoj deo srazmerno ali tek kada se blok resi.
Sta znam, ja to ne volim, moze da bude kocka. Nekada dobijes malo vise, nekada manje, cista sreca koja zavisi od bloka.

Imam problem sa ekstenderom bez moleksa na jednoj ploci, GA-965P-DS3P...
Elem, na njoj trenutno rudare 2x7950 GB, svaka u svom slotu. Zeleo sam da dodam jos jednu msi 6850 na extender na onaj namanji slot najblizi procesoru. Win detektuje neku mlatimudijalnu karticu i nista vise. Misleci da je do ekstendera, tesitram ga sa konfom iz potpisa (na njoj su 7950 Saphire i 6850 PC) i sve radi kako treba.

Da li neko ima ideju sta je? Nisam probao u slotovima izmedju dva pcie, posto mi to bas ne odgovara.
najverovatnije je do ploce i ja imam problem sa jednom plocom koja nece da prepozna graficku ako bar jedan pcie x 16 slot nije prazan ... dok sam na jednoj morao da modifikujem extender da bi ploca prepoznala gpu

najverovatnije je do ploce i ja imam problem sa jednom plocom koja nece da prepozna graficku ako bar jedan pcie x 16 slot nije prazan ... dok sam na jednoj morao da modifikujem extender da bi ploca prepoznala gpu

Hvala na odgovoru, jos cu morati malo da se igram sa tim, verovatno je stari chipset u pitanju... A sto se modifikacije tice, kako si to odradio? I kakvi su simptomi bili pre modifikacije, da li nije uopste doslo do prepoznavanja gpu, ili je kao i meni video multimedijalnu karticu i nista vise?

Slikacu ja moje rudare kad mi stignu ekstenderi. Nije nesto lepo al je zato prakticno :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno