Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Aman covece, bas si nasao da poredis jedan jedini dan kada je bitparking imao prekid :d
Uzmi i procitaj zadnjih par stranica pre nego sto doneses zakljucak. Ja i dalje potpisujem da bitparking vise coina daje i da stabilnije radi ;)

Aman covece, bas si nasao da poredis jedan jedini dan kada je bitparking imao prekid :d
Uzmi i procitaj zadnjih par stranica pre nego sto doneses zakljucak. Ja i dalje potpisujem da bitparking vise coina daje i da stabilnije radi ;)

Pa bas zbog svega toga sto se provlaci na poslednjih "n" strana sam i merio.
Samo ne juce ili danas, nego ima nedelju dana otprilike... Al' imam jos po nesto da radim u zivotu sem BTC-a pa nisam trcao da javim rezultat.
Inace prvo su dve masine radile ceo dan preko gui minera, na stolu, jedna na 50BTC, druga na "parkingu", a zatim su obe dobile po BAMT stick i otisle u hladan suteren, da umru dole. Isti rezultat je bio i na BAMT-u, dakle desetak % prednosti za 50BTC!

Covece,hoce da ti kaze da parking nije radio pa ti je zato manje...

Da li vam radi android aplikacija za MtGox?
Meni pukne posle unošenja pin koda

Koje napajanje preporučujete za 2 7950?

Šta mislite koliko će sad da varira cena, ja malopre prodao po 102, sad je pala, da li kupovati po 80-90?

Je li neko skoro verifikovao bankovni racun na mtgox-u? Da mi na p.m ukratko objasni kako se to radi... Otvorio sam devizni rn, i dobio instrukcije.

Šta mislite koliko će sad da varira cena, ja malopre prodao po 102, sad je pala, da li kupovati po 80-90?

Bilo koje od 750w.

Ma to sam prosao, verifikovan mi je nalog nego kako sad da povezem bankovni racun sa mtgox-om? Da mogu da podignem ovih 33e :p

Mislim da ti se to ne isplati, poješće ti provizije celu sumu. Najbolje bi bilo da se dogovoriš sa nekim sa foruma da mu pošalješ novčiće, da ih on proda i podigne (zajedno sa svojom nekom sumom) tako da te provizija procentualno izađe mnogo manje.

Mislim da ti se to ne isplati, poješće ti provizije celu sumu. Najbolje bi bilo da se dogovoriš sa nekim sa foruma da mu pošalješ novčiće, da ih on proda i podigne (zajedno sa svojom nekom sumom) tako da te provizija procentualno izađe mnogo manje.

Upravo tako, jer je privizija neka fixna do 1000e oko 16e.

Bilo koje napajanje 600+, moze i LC 6650 GP3...

Ma znam, ne bi mi ostalo ni za zvake :) To sam u sali rekao. Inace, hocu samo da povezem racun sa mtgox-om.

Mislim da je to ubaceno na prvu stranu kako ide racun na mtgox. Pogledaj ;)

Evo da ne trazis...sa prve strane,prvi post

evo da se javnem povodom iskustva sa direkt gox isplatom na devizni rachun.

-u ponedeljak otvoren devizni rachun u intesi i poslat zahtev za verifikaciju istog na mtgox-u.
-nisam techno video kad je verifikovano, ali sam u sredu popodne (mozda je i pre bio verifikovan) bacio pogled u padajuci meni gox-a,
i video da na dnu stoji lepo banca intesa ad, beograd. ukucao sam zeljenu sumu i kliknuo na dugme.
-vec sutradan, chetvrtak, dobijam sms od banke da dodjem da dam izjavu povodom priliva sredstava iz inostranstva, shto sam i momentalno uradio,
i rekoshe da od sutra ujutru (petak), kad se proknjizi, moze da se koristi.
-evo malorpe sam se vratio sa lovom. za 24h u sushtini su mi stigle pare i za to vreme sam ih mogao koristiti da nije bilo izjave (to se samo prvi put radi, ako sam dobro skontao)

poslah 800e, stiglo 759, znachi ipak je lediova banka (agro) najjeftinija, ali eto, ovo je bilo maximalno expresno.
takodjer, da napomenem, ja sam od prvog momenta verifikovao svoj nalog na goxu,
mozda je i to uticalo da bude ovako brzo sve...ne znam...ali eto, nema nikakvog kashnjenja sa gox isplatama,
ili je to pak kashnjenje proshlo...
josh neshto, ovom metodom, ne moze preko 1000e u turi, mislim da mora ful trusted verifikacija da se uradi.

jeste malo skuplje ispalo nego shto sam ochekivao, ali dok bih zamenio preko menjachnice za 9%, pa posle kupovao evre po gornjem kursu,
realan gubitak bi bio 11-12%, tj u mom sluchaju umesto 41e, npr 90e.

Poslednja izmena:
Veritifikovo sam nalog na mtgox-u i sad bi da uplatim sredstva (euro). Imam sad ponudjenu opciju Euro bank transfer ili u prevodu bankovna doznaka. Bio sam u tri banke u novom sadu i svugde mi traze neki racun (fakturu) da bi poslao + od 800 do 1700 din provizije.

Dajte neki savet, kako sta gde, jeftinije brze ?

Ideja.
Mogla bi ekipa iz NS-a da se organizuje jedan Bitcoin skupu, npr. Bejbi blu ili Pab :)

Ovo mi se sviđa, prvih 24h radeći kao PPLS sam zaradio više nego što kalkulator kaže :) i to skoro 20% više

Prilozi

• Picture.png
    Picture.png
    36.6 KB · Pregleda: 150
Veritifikovo sam nalog na mtgox-u i sad bi da uplatim sredstva (euro). Imam sad ponudjenu opciju Euro bank transfer ili u prevodu bankovna doznaka. Bio sam u tri banke u novom sadu i svugde mi traze neki racun (fakturu) da bi poslao + od 800 do 1700 din provizije.

Dajte neki savet, kako sta gde, jeftinije brze ?

Ideja.
Mogla bi ekipa iz NS-a da se organizuje jedan Bitcoin skupu, npr. Bejbi blu ili Pab :)

Ne mozes iz Srbije slati novac u inostranstvo.

_/Neo\_ je napisao(la):
Ovo mi se sviđa, prvih 24h radeći kao PPLS sam zaradio više nego što kalkulator kaže :) i to skoro 20% više
Koji pool je u pitanju?
Rado bih isprobao i tu varijantu. 24h test i da uporedim.

Koji pool je u pitanju?
Rado bih isprobao i tu varijantu. 24h test i da uporedim.

Sreca Sajberu, tako sam ja jednom prilikom imao na DB 145% naletelo 7-8 brzih blokova bukvalno nijedan nije bio ni upola diff-a.

A jednom sam za 24 sata rada imao duplo manje. Naletela dva bloka od preko 20.000.000 :D

Meni npr sa diablominerom ne radi bitparking iz nekog razloga, u mineru kopa ali na bitparkingu nema shareova. Tako da tamo moram sa guiminerom ***.

Meni diablo radi bez ikakvih problem još od kad sam prešao na bitparking pre nekoliko meseci.

E jel može opet neko da napiše ona 4 koraka kako da se u AB spusti klok memorije ili da stavi link gde je to napisano. I taman da SuperStarr to prebaci na prvu stranu.

Poslednja izmena:

meni 2x 7950 kopa LTC na TT 630W smart ladno ko vesticja sisa...

Opet vircurex ne radi :(

KOd mene radi Vircurex al je rso Bitparkin ... Ajmo opet na 50 BTC :D

Nazad
Vrh Dno