evo da se javnem povodom iskustva sa direkt gox isplatom na devizni rachun.
-u ponedeljak otvoren devizni rachun u intesi i poslat zahtev za verifikaciju istog na mtgox-u.
-nisam techno video kad je verifikovano, ali sam u sredu popodne (mozda je i pre bio verifikovan) bacio pogled u padajuci meni gox-a,
i video da na dnu stoji lepo banca intesa ad, beograd. ukucao sam zeljenu sumu i kliknuo na dugme.
-vec sutradan, chetvrtak, dobijam sms od banke da dodjem da dam izjavu povodom priliva sredstava iz inostranstva, shto sam i momentalno uradio,
i rekoshe da od sutra ujutru (petak), kad se proknjizi, moze da se koristi.
-evo malorpe sam se vratio sa lovom. za 24h u sushtini su mi stigle pare i za to vreme sam ih mogao koristiti da nije bilo izjave (to se samo prvi put radi, ako sam dobro skontao)
poslah 800e, stiglo 759, znachi ipak je lediova banka (agro) najjeftinija, ali eto, ovo je bilo maximalno expresno.
takodjer, da napomenem, ja sam od prvog momenta verifikovao svoj nalog na goxu,
mozda je i to uticalo da bude ovako brzo sve...ne znam...ali eto, nema nikakvog kashnjenja sa gox isplatama,
ili je to pak kashnjenje proshlo...
josh neshto, ovom metodom, ne moze preko 1000e u turi, mislim da mora ful trusted verifikacija da se uradi.
jeste malo skuplje ispalo nego shto sam ochekivao, ali dok bih zamenio preko menjachnice za 9%, pa posle kupovao evre po gornjem kursu,
realan gubitak bi bio 11-12%, tj u mom sluchaju umesto 41e, npr 90e.