Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Hvala na odgovoru, jos cu morati malo da se igram sa tim, verovatno je stari chipset u pitanju... A sto se modifikacije tice, kako si to odradio? I kakvi su simptomi bili pre modifikacije, da li nije uopste doslo do prepoznavanja gpu, ili je kao i meni video multimedijalnu karticu i nista vise?
kako kad nekad je videlo device nekad ne , uglavnom naso na nekom sajtu ovih likova sto otkljucavaju telefone kako se to radi a mislim (siguran sam) da sam to negde i zakacio dali u ovoj ili u temi 7950 nisam siguran

Imam problem sa ekstenderom bez moleksa na jednoj ploci, GA-965P-DS3P...
Elem, na njoj trenutno rudare 2x7950 GB, svaka u svom slotu. Zeleo sam da dodam jos jednu msi 6850 na extender na onaj namanji slot najblizi procesoru. Win detektuje neku mlatimudijalnu karticu i nista vise. Misleci da je do ekstendera, tesitram ga sa konfom iz potpisa (na njoj su 7950 Saphire i 6850 PC) i sve radi kako treba.

Da li neko ima ideju sta je? Nisam probao u slotovima izmedju dva pcie, posto mi to bas ne odgovara.

Da li si probao update BIOS-a? Imao sam isti problem i update resio stvar...

Imam problem sa ekstenderom bez moleksa na jednoj ploci, GA-965P-DS3P...
Elem, na njoj trenutno rudare 2x7950 GB, svaka u svom slotu. Zeleo sam da dodam jos jednu msi 6850 na extender na onaj namanji slot najblizi procesoru. Win detektuje neku mlatimudijalnu karticu i nista vise. Misleci da je do ekstendera, tesitram ga sa konfom iz potpisa (na njoj su 7950 Saphire i 6850 PC) i sve radi kako treba.

Da li neko ima ideju sta je? Nisam probao u slotovima izmedju dva pcie, posto mi to bas ne odgovara.

Probaj ovo sa slike.

Prilozi

• pcie-short-schematic.png
    pcie-short-schematic.png
    36.5 KB · Pregleda: 181
@LazaNS
U pravu si cena struje je nerealna jer ti ova muljatorsko, lopovska, kriminalkno fasisticka drzava uracuna milion nameta kojima placa svu bagru na drzavnim jaslicama.....

Inace utrosak za mining globalno je nikakav ako se bitcon-i pokazu funkcionalni na duzem vremenu.... takodje dolaskom asic-sa postrosnja struje ce se reda 50x smanjiti

ima li nekog da koristi klijenta? odakle da ga skinem, da li onaj iz prvog posta vazi i dalje za najbolji ili neki drugi da skinem?

Za sve kolege koji u poslednje vreme beze sa PPS-a...

Rekord...

Novosti na 50btc

"Dear users, we are happy to announce 2-step verification with Google Authenticator on our pool. You can set up this feature "

Prilozi

• uploadfromtaptalk1366406240940.jpg
    uploadfromtaptalk1366406240940.jpg
    14.8 KB · Pregleda: 170
Poslednja izmena:
cacanin je napisao(la):
Za sve kolege koji u poslednje vreme beze sa PPS-a...

Rekord...

Novosti na 50btc

"Dear users, we are happy to announce 2-step verification with Google Authenticator on our pool. You can set up this feature "
Odradio sam ja to danas istog trnutka kad su postavili. Za pravo cudo, deluje mi kao jako efikasna stvar. Ali vratio sam se na parking, necu da razmisljam uopste. Ovo mi je drndanje svaki put da radim.

Provizija na povlačenje USD sa BTC-e na Skrill sada je 8%. Koliko se sećam bila je 12%.

hm... ja se izvinjavam... koliko se secam, kada sam poslenji put usao na MoneyBookers tj. Skrill, izbacio mi je neki pop-up meni sa promenom uslova poslovanja i trazio mi je da potvrdim (stikliram I Agree...) da necu koristiti isti za transfer virtuelnih valuta???? I jos se secam da sam se zapitao u sebi zasto i kako???

Ili sam se nesto gadno istripovao???

Dajte neki android market alarm da ima da se podesi kad MtGox prodje ili padne da me budi u pola noci?

Takodje ona njihova aplikacija izgleda neradi izgleda vise, jedino ako se na sajt logujes klasicno

cacanin je napisao(la):
Malo mi je cudno, ja nista ne dobijam, kako tebi funkcionise?
Radi bukvalno kao token.
Instaliras aplikaciju i ukucas onaj code dugacki koji si dobio sa 50-ke da povezes svoj nalog i aplikaciju. Tamo u setings za 50btc stikliras za authorization, payments i pass i mail change da ti trazi broj.
Svaki put kad se logujes, prebacujes coine ili menjas podatke trazice ti broj koji ces dobiti tako sto pokrenes aplikaciju na fonu. Taj broj vazi tipa 10-ak sekundi i posle se menja. Klasican token fazon.
Ne znam koliko ces me razumeti i koliko sam dobro objasnio.

Evo jedan dobar klip za one koji ne znaju sta je bitcoin....

hm.. ajde objasni ukratko kako se koristi?

Na 50 BTC ti da QR Code, ali ga aplikacija ne prihvata???

Ne radi QR. Ukucaj rucno onaj dugacki code koji si dobio na 50-ki. Sve ostalo sam napisao gore.

Gde nabavljate extendere za karte ?

Ja sam moje narucio preko dx.com, gde su me uredno zavlacili 7 dana (i nakon mog pitanja zasto ne salju, kazu "jao znate nestalo nam je, da li bi ste cekali jos nedelju-dve..."). Sad sam narucio da mi stignu iz Nemacke preko e-bay-a, a sledecu turu cu preko alibabe, jer su ovi iz Nemacke preskupi, a meni hitno.

QR kod radi, ali ima dva komada - onaj drugi ispod aplikacija prihvata, provereno u praksi juce ;)

Da li je ovo mreza konacno pala ispod 60 sto bi trebalo da znaci i dif

Ma da znao sam, cim se ne menja, @rap gde ti gledas

@rap to je dif ali bilo bi dobro videti mrezu jer prema tome mozes da planiras sve ostalo, posebno velicinu i isplativost rudnika

Nazad
Vrh Dno