Da li je neko gledao ovaj snimak :
http://www.youtube.com/watch?v=uez9AVfDQIg
Ne razumem kako ovo radi samo preko USB-A? Jel Radi preko wifi ili kako?Pa zadnji info je da krecu da isporucuje male kolicine 5Ghz modela, 25 i jaci modeli jos cekaju reviziju ploce zbog povecane potrosnje, plan je bio da 1Ghz trosi ~3w a potrosnja je trenutno 2.5x veca
Moja licna ocekivanja da ce 25Ghz i jace modele krenuti da isporucuju za 30tak dana
Povezes preko usb-a sa kompom i podesis cgminer ili koji vec miner da kopa. Veza sa netom se ostvaruje preko kompa. Ukratko, umjesto graficke kartice, za kopanje koristis ovo. Manja potrosnja struje (nekoliko puta), veca efikasnost. U bliskoj buducnosti, ovo ce se koristiti za mining umjesto skupih gpu setup-ova.
Upravo tako,dzaba im taj video,meni je to isto ko da sam gledao severinin debi na youtube i da sam poceo da se nadam da ako joj dam 350e da cu i ja moci tako....![]()
nego sad ko se razume molio bih za komentar
sta mozemo ocekivati narednih dana a u vezi sa cenom posto sad gledam na MtGox-u je volume ~4500 sto se moramo sloziti je vrlo nistko????????
Ili ce puci na $140.![]()
nego sad ko se razume molio bih za komentar
sta mozemo ocekivati narednih dana a u vezi sa cenom posto sad gledam na MtGox-u je volume ~4500 sto se moramo sloziti je vrlo nistko????????
Gledas pogresnu valutu. Vidi koliko ima u USD
neka me neko ispravi ako sam corav ili gresim ali niko u srbiji nije dobio asic,tj kupio,nije testiran,tako da cu u tu spravu kojom ce se svi koji je poseduju obogatiti i kupuiti neko ostrvo tek da imaju gde da letuju verovati tek kad je neko ovde sa bencha testira,i dokaze da se za 350e moze lako obogatiti,zar postoje ljudi koji ce to napraviti i ponuditi za tako male pare znajuci da isti hardwer na racunaru koji bi pravio 5 gh/s kosta par hiljada evra i trosi brdo struje......jednostavno ne verujem dok ne vidim,snimcima na internetu pogotovo....neka me sad iznapusava ko hoce ali sto vise sluysam o tome sve vise verujem da je fake.....bar sto se tice njegove cene i zarade koju praviDiff ce da skace ko LUD kad izadje veci broj ovih uredjaja samim tim njihova rentabilnost ce da padne, a GPU bar za BTC postati proslost, a kad to vec zavisi od brzine isporuke
Zeznuli su se debelo sa potrsonjom struje i ploce dizajnirane za asic cip su ga jedva gurale zato i toliko kasnjenje
I sami znate ako je danas mesecno zarada 500$ za 30 dana ona moze biti 75$, a asic nije u prodaju vec u pre order-u sa nepoznatim datumom izlaska zato je i ta cena jer on realno vredi daleko manje hardwerski
ok,nemoj da mislis da se svadjam,nego cista diskusija...ciisto da znas moju nameru i zasto pisemTi si stvarno uporan i to neosnovano
Avalon je vec isporucivao ASIC-se ali su oni "papreni" i rade ali ih ima malo i ako zelis da das debeo kes mozes kupiti
BFL ide na foru mass produkcije znaci da budu sto jeftiniji ali su kes uzeli jos dok su radili projektovanje na papiru i moraju da ispostuju svoju "vernike", nekolicina prvih ce zaraditi DEBELO, ostali ce povratiti pare zaraditi "sicu"
Takodje BFL je vec imao uspesne proizvode ali ne asic, inace ljudi su posecivali fabriku, asic nije nista specijalno ali eto tesko su omanuli u procenama potrosnje sto je stvarno velik propust za koji treba vremena da se resi na jedani drugi nacin
da ali jasne su meni paprene varijante toga....nego ove od 350e ili koliko su vec prevazilaze svaki apsurd
jasno je meni,nego ja bi odrao i uzeo 3-4 soma evra jer ce to da nonosi pare,mizerna cena od 350 e kosi se sa zdravim razumom,kao i sama pomisao da ce neko pristati da ti za male pare napravi nesto od cega moze da se zivi (e sad pitanje je koliko ce da traje)Aj ovako, zamisli da te neko pia da od delova (kondenzatora i cipova) napravis ceo PC (cak i neke glavne delove sam da projektujes po specificnom dizajnu) koliko bi trazio za taj poduhvat
Da li ti je sad jasno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari