Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Cek bre kako vama radi a nama ne radi . Koju verziju cgminera koristite ?

Onda mora da su na getwork. Pogledaj statistiku od ukupno 105GH gotovo sve je na getworku a stratum je sve blizi nuli

Nesto nije uredu. Pre 3h kad sam krenuo od kuce hteo sam da prebacim 2 masine da kopaju btc posto su kopale ltc do tada. Jedna masina je uredno kopala dok druge dve nisu bacale sherove. Pre dva dana mi se neko zalio na PM da je imao isto problem ali da je proradilo. Tada sam prvi put cuo za tako nesto ali izgleda da ce biti problem. Stvarno smo zajahali pool ko ludi.
Probacu sad kad dodjem da kreiram jos dva acc-a i da svaka masina sljaka na svoj. Mozda buypass-ujem problem, mozda i ostane. Javicu sta sam uradio kad dodjem i probam ;)

Getwork je u pitanju.

Pa na getwork mozes da kopas samo sa starim cgminerom zar ne ?

Gde iskopa oznaku te verzije leba ti :p

I ja imam tu verziju guiminera :)

Meni sad ide samo startum from pool 0 detectet new block
poslednji asepted je u 21:00
to znaci da je puko pool?
grafike standradno opterecene

Poslednja izmena:
Puko pool :D Jel izasla mozda neka nova verzija cgminera u prethodnih 6,7 dana? Da nije zbog toga?

Sad cemo da zakujemo 50btc pa onda opet na parking :d:smash:

Sta je sa bitparking?
Meni radi najnormalnije.

Ljudi, meni bitparking radi, ali mislim da mi se od samog pocetka (presao sam sa bitguilda na parking pre recimo nedelju dana) desava sledeca situacija na slici. Da li je to svima tako, ili? Mislim, radi on sve kako treba, donosi novicice, ali i u afterburneru malo malo pa vidim da je gpu usage pao na 0, to traje nekoliko sekundi, pa se vrati na normalu.

Edit: kao sto se vidi u konzoli, to se desava svakih nekoliko minuta...

Da li je ovo sve ok, ili ?

Prilozi

• bitpark console.jpg
    bitpark console.jpg
    404.8 KB · Pregleda: 123
  • ab.jpg
    ab.jpg
    136.5 KB · Pregleda: 120
Ne znam dal je i vama isto ali ovo prvi put vidim [12:26:01 AM] : Hash Rate (MHash/second) 1317.908 a imam samo jednu 5970 Black,radila je normalno do pre ovog pucanja,a sad ko blesava,sta li joj je?

Uhh a ja juce prodao 2 BTC po 86$, reko kad padne na ispod 70, kupujem. Prvi put od kako rudarim da navijam za cenu na dole. :D

Meni od kad sam promenio sa 50btc na btc guild i + guiminer tera na max :D

Ljudi, meni bitparking radi, ali mislim da mi se od samog pocetka (presao sam sa bitguilda na parking pre recimo nedelju dana) desava sledeca situacija na slici. Da li je to svima tako, ili? Mislim, radi on sve kako treba, donosi novicice, ali i u afterburneru malo malo pa vidim da je gpu usage pao na 0, to traje nekoliko sekundi, pa se vrati na normalu.

Edit: kao sto se vidi u konzoli, to se desava svakih nekoliko minuta...

Da li je ovo sve ok, ili ?

To se meni dešava ponekad na Guimineru i 50BTC mineru. Na cgmineru toga nema, radi kao singerica. :D

Prokleti forum, pojede mi post :(
Dakle, ostavio sam dve karte da kopaju na Bitparkingu, 24 sata, od ponoci do ponoci.
Rezultat, za 10-ak posto manje nego na 50BTC.

Inace, radilo se o dve 7950 na MSI Z77 G65 ploci. U isto vreme, druge masine, koje su takodje 2x7950 na istoj MSI ploci su kopale na 50BTC. Znaci, sve masine su imale iste uslove, ako je pukao net jednoj, pukao je i drugoj i sl.

Inace, nemam extendere, risere, kako ih vec zovete. Planiram da porucim, ali cekam da otvorim Pay Pal konacno :) Inace sam "Stare" masine sa 5870 drzao na Asus P5Q PRo plocama koje imaju odlicnu podrsku za CrossFire, tako da me mrzelo da se cimam sa ekstenderima i pravljenjem konstrukcije za njih!

Dakle, po meni, Bitparking nije bolji. Inace, 50BTC pravi stalno neke gluposti, to stoji, ali na kraju 24 sata, uvek mi ispuni onu cifru koji izracuna kalkulator, minus par procenata, ali to je toliko malo da ulazi u neku toleranciju, barem sto se mene tice!

Vrh Dno