Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

mogu li da proverim da li je na moju BTC adresu poslat neki novcic?
lik mi je dao ove podatke

txid: 7c1e6907f1ecd8d93cf577486e96fa8e5292f01cfed044c69f1b14dcf5b42112
https://coinb.in/tx/7c1e6907f1ecd8d93cf577486e96fa8e5292f01cfed044c69f1b14dcf5b42112

moja adresa
114TyxE9h74vrx1CmfEj3ZoJ4KHZFwP8sT

kaze da je blokchain pao ili sta vec, pa da mu posaljem druge koine ako je to ok da ne ceka? valjda ne moze da spreci da se transakcija izvrsi? leci ce mi sigurno?

Poslednja izmena:
Zeljko, jel sada vidis ono sto sam ti sinoc pricao da kupis coine i da ce skakati cena? Nije nesto ali mogao si solidno zaraditi za 24h, 5e po coinu.
Za ltc sam totalni noob jos uvek ali za btc sam sve konce vec pohvatao.

Pa pao je na tren na 87$ ali mi je kes na bitstamp-u i tamo cena stoji pa nisam kupio... sad cekamo sledecu nestabilnost :)

Radi ali nista posebno, ocekivao sam da se moze i brzina ocitati, ali toga nema.

Da li neko znao kako se kod Diablominera odredjuje koja grafika ce da kopa?

Kada se ukljuci widget, onda se prikazuje i brzina. Sama aplikacija i nije nesto posebno jer samo nudi mogucnost povlacenja coina, dok 3 velicine widgeta prikazuju brzinu i stanje na racunu.

Koliko se secam, postoje podesavanja i za to.
Ali mislim da ti je lakse da za to koristis CgMiner, laksa su podesavanja da dve rade a treca miruje.

Kada se ukljuci widget, onda se prikazuje i brzina. Sama aplikacija i nije nesto posebno jer samo nudi mogucnost povlacenja coina, dok 3 velicine widgeta prikazuju brzinu i stanje na racunu.

Aha, hvala.

Poslednja izmena:
Koliko se secam, postoje podesavanja i za to.
Ali mislim da ti je lakse da za to koristis CgMiner, laksa su podesavanja da dve rade a treca miruje.

Meni to ne uspeva. Kako god da stavim obe kartice mi rade, a nekad zelim samo jedna da radi. Tada koristim onu 50btc aplikaciju ili guiminer.

A i ne moze da se stave 2 ili vise widgeta za svakog rudara posebno...

Meni to ne uspeva. Kako god da stavim obe kartice mi rade, a nekad zelim samo jedna da radi. Tada koristim onu 50btc aplikaciju ili guiminer.

Da, zato je 50btc klijent najbolji za sada, takodje mozes to i u GuiMiner-u.

Ovo je OK. Zadovoljava svu moju znatizelju sta mi rade "rudari" dok me nema kuci.

Korisna app, svaka cast.

Po trenutnoj ceni i diff-u, to ti dodje 610e za 31 dan. Od toga oduzmi struju i ostalo sto ti ostane :p

Mada se ovo bas menja.

Pre 5 dana ti je ovo bilo mnogo vise i da se po onoj ceni racunalo, imao bi 2000e mesecno. Zarada dosta varira i niko ne moze da ti kaze e imas toliko.

Ja npr. kad sam krenuo da rudarim, kopao sam 0.28btc dnevno( 14e dnevno). Danas kopam jedva 0.12btc (oko 8.5e), za 10 dana cu jos manje kako je krenuo diff da skace.

Poslednja izmena:
Meni 50btc klijent rotira karte, odaberem jednu a radi druga. Inače najbolje brzine postižem baš sa njim i diablominer kernelom.

jel rudarite samo u nizoj tarifi struje ili 24\7? sta mogu da uradim mesecno sa jednom 7950? koliko moze da se zaradi?

Jel vam radi bitparking momentalno? Ili je nesto do mene. Uopste ne prihvata share-ove. Do malo pre je sve bilo savrseno...

Ni kod mene ne prihvata share . Izgleda svi najasili na njega pa se zakovao :D

JUris na 50BTC :D

Izgleda smo ga izbaksuzirali sa hvalospevima :D

Bogme , svi se sjatili na parking :D

Meni bitparking sljaka sve u 16, nemo' jos i ovo da pokvarite, jedino sto radi kako treba :D

Da se i javno zahvalim Sajberkurajberu na velikoj pomoci oko namestanja bitparkinga :wave:

Nazad
Vrh Dno