Covece,hoce da ti kaze da parking nije radio pa ti je zato manje...
neko je pitao za "spejsere"...rekoh izolacija od utp kabla na srafu...ovako to izgleda
Pogledajte prilog 112808
DukeLander je napisao(la):Aham,razumem... to znaci da tu nema kamperskog rudarenja vec ga moras pustiti da radi dok se resi blok ili dobijas srazmernio deo koji sleduje po resenom bloku?
Sorry za smaranje ali stvarno nisam upucen u ovaj deo...
najverovatnije je do ploce i ja imam problem sa jednom plocom koja nece da prepozna graficku ako bar jedan pcie x 16 slot nije prazan ... dok sam na jednoj morao da modifikujem extender da bi ploca prepoznala gpuImam problem sa ekstenderom bez moleksa na jednoj ploci, GA-965P-DS3P...
Elem, na njoj trenutno rudare 2x7950 GB, svaka u svom slotu. Zeleo sam da dodam jos jednu msi 6850 na extender na onaj namanji slot najblizi procesoru. Win detektuje neku mlatimudijalnu karticu i nista vise. Misleci da je do ekstendera, tesitram ga sa konfom iz potpisa (na njoj su 7950 Saphire i 6850 PC) i sve radi kako treba.
Da li neko ima ideju sta je? Nisam probao u slotovima izmedju dva pcie, posto mi to bas ne odgovara.
najverovatnije je do ploce i ja imam problem sa jednom plocom koja nece da prepozna graficku ako bar jedan pcie x 16 slot nije prazan ... dok sam na jednoj morao da modifikujem extender da bi ploca prepoznala gpu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari