Iteresantno ali istinito,ti high shaderi ne rade na karticama 6xxx i 7xxx,
dok kod 8xxx rade besprekorno.:trust:
sta pricas ti ? Ovo je prva igra koja ima takvih problema sa 7xxx serijom. flatout 2 sam skoro presao na 7600gt, ni jednom nije izletela. A to sto neki imaju brljave sisteme i nestabilne klokove i ko zna kakve servise u pozadini - to nije nvidijina greska.
Igrao sam na medium!A probo sam i Easy razlika je nebo i zemlja!
sta pricas ti ? Ovo je prva igra koja ima takvih problema sa 7xxx serijom. flatout 2 sam skoro presao na 7600gt, ni jednom nije izletela. A to sto neki imaju brljave sisteme i nestabilne klokove i ko zna kakve servise u pozadini - to nije nvidijina greska.
Ja sam presao na medium-u!Ne sto fali municije nego fali svegaEvo ja sam poceo da igram na Medium, ali pretesko mi je tj. uvjek fali municije
PS. Da li je iko presao igru na Medium ili Hard?![]()
Zato lepo kupis 2600XT i igras ko covek na svim opcijama poukljucivanim (osim Vsync) izmedju 25-45fps i nikada ne puca igra, moj drug na 7600gt ima strasnih problema a na 7300gt igra isto izlece, stari dobri Nvidija problemi, ko je rekao FlatOut 1 i 2??
![]()
Evo ja je pikam na hard i dosao sam dotle da ne mogu da ponesem municije. Jedino je big dady problem tesko ga je ubiti sacuvaj boze ali moze se.
Inace jel ste primetili kako Dr. Simerman (ili kako se vec zove onaj bolesni hirurg) strasno potseca na Dr. Killjoy-a iz Sufferinga.
Meni je u Bioshock-u atmosfera bolesnija!NIsam josh stigao do crossbow-a, ali dosao sam do kamere pa je sad lakse, dobio sam bonus damage protiv njega.
E cela igra me podseca na Suffering, atmosfera pogotovo , samo sto je su Sufferng-u intenzivnija (tipa ne igram po mraku)
I FPS je nestabilan samo kad je shadow map ukljucen, bez njega imam u proseku 45-50 FPS, igra ide fenomenalno.
Edit: Da Killjoy je totalno bolesno odradjen. Simerman bi trebao da ne nafixa nekih ludih plazmida da bi dosao na nivo Killjoy-a![]()
e ovaj, evo vam mali spoilerne gledajte screenshotove ako necete spoiler
heheheehhe
@risa, imas odgovor na tvoje pitanje par strana unazad. Ako si koristio trainer - puko si. Nema leka, mras ponovo ili da od nekog uzmes save. Tako ti i treba kad si sisa
edit: ako gledate thumbnail drugog screenshota iz attachemnta skontacete da na masinki zapravo pise " lol "![]()
@ Madness: Pokupio sam ja vec jedan LOT192 i od tada se plazmidi menjaju.Kada dodjem do drugog LOT-a ne mogu ga pokupiti...Ne znam da li treba da cekam da se plazmidi stabilizuju ali cisto sumnjam jer svrha pronalazenja drugog LOT-a je upravo da mi se stabilizuju plazmidi...
Spasavaj devojcice!Ne smes nijednu da roknes!I eto ti happy end-a.:d@gx-x:kako si zavrsio, kao negativac ili pozitivac?
Ponovo sam poceo da igram, pa ako postoji drugi kraj, da na vreme "skrenem desno kod Albukerkija"
Fontaina su bash lepo dizajnirali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari