Šta je novo?

Bioshock (PC)

...a i vec je neko objsnio da se ovo desava ako si koristio trainer ili neke cheatove bilo kad u toku igre, pa makar i na sekundu. Ne kazem da je Risa to koristio ali problem je isti kao i da jeste.

Poslednja izmena:
e jes, sorry Rajke , My Bad :) Ispravio sam

Poslednja izmena:
Iteresantno ali istinito,ti high shaderi ne rade na karticama 6xxx i 7xxx,
dok kod 8xxx rade besprekorno.:trust:

Zato lepo kupis 2600XT i igras ko covek na svim opcijama poukljucivanim (osim Vsync) izmedju 25-45fps i nikada ne puca igra, moj drug na 7600gt ima strasnih problema a na 7300gt igra isto izlece, stari dobri Nvidija problemi :D:D:D, ko je rekao FlatOut 1 i 2?? :D:D

sta pricas ti ? Ovo je prva igra koja ima takvih problema sa 7xxx serijom. flatout 2 sam skoro presao na 7600gt, ni jednom nije izletela. A to sto neki imaju brljave sisteme i nestabilne klokove i ko zna kakve servise u pozadini - to nije nvidijina greska.

Poslednja izmena:
Posle vise casovnog "testiranja" mogu reci da je fps apsolutno tecan na 2600XT sa svim ukljucenim u 1280x960, OSIM shadow maps, cim se on ukljuci FPS pocne da varira od 20-60 i utisak se kvari.

Edit: Primetio sam kada se iskljuci shadow maps senke i dalje postoje... ?

Inace jel ste primetili kako Dr. Simerman (ili kako se vec zove onaj bolesni hirurg) strasno potseca na Dr. Killjoy-a iz Sufferinga.

Poslednja izmena:
sta pricas ti ? Ovo je prva igra koja ima takvih problema sa 7xxx serijom. flatout 2 sam skoro presao na 7600gt, ni jednom nije izletela. A to sto neki imaju brljave sisteme i nestabilne klokove i ko zna kakve servise u pozadini - to nije nvidijina greska.

Promasio si skroz, nije ni do nvidie ni do sistema ni do nestabilnosti nego do igre... a ko koju kartu ima ili je imao...

Igrao sam na medium!A probo sam i Easy razlika je nebo i zemlja!

Evo ja sam poceo da igram na Medium, ali pretesko mi je tj. uvjek fali municije

PS. Da li je iko presao igru na Medium ili Hard?:p

HAAHAHA...meni ni na jednoj masini FlatOut 1 i 2 sa Nvidijom nisu radili kako treba a ni mojim drugovima, prosetaj malo po google-u pa vidi sta se desavalo, od nemogucnosti da biras kola do iskakanja na desktop u poslednjem krugu, ja sam samo zbog FL2 kupio ATI da mogu da odigram ko covek, a sto se tice sistema, bar mog...veruj mi da je nabrzi i najcistiji od svih na benchu. :p

Evo ja sam poceo da igram na Medium, ali pretesko mi je tj. uvjek fali municije

PS. Da li je iko presao igru na Medium ili Hard?:p
Ja sam presao na medium-u!Ne sto fali municije nego fali svega:D

Zato lepo kupis 2600XT i igras ko covek na svim opcijama poukljucivanim (osim Vsync) izmedju 25-45fps i nikada ne puca igra, moj drug na 7600gt ima strasnih problema a na 7300gt igra isto izlece, stari dobri Nvidija problemi :D:D:D, ko je rekao FlatOut 1 i 2?? :D:D

prelazak sa 7900GTO na 2600XT bi bio "jako" pametan! :p Sto se tice FO 1 i 2, igrao sam i na 6600gt i na 7800gs, sve na max, nikad nikakvih problema nisam imao, a ne sjecam se ni iko na forumu (pratio sam oba topica), ili makar nije bila epidemija, ko sto ti kazes! :smash: Googletom cu za svaku karticu i svaku igru naci nekoga ko ima neki problem :trust:
Drugo, BioShock po testovima radi nesto losije na ATIju, jer vise varira FPS (ima test u jednom od linkova postavljenih ovdje)

Evo ja je pikam na hard i dosao sam dotle da ne mogu da ponesem municije. Jedino je big dady problem tesko ga je ubiti sacuvaj boze ali moze se.

Samo ti pici big dady-ja crossbow-om, a ako nemas to onda je pistolj (nabudzen) i sacmarica (nabudzena sa explosive kertridzima) i vise nego jaka za njega.

Inace jel ste primetili kako Dr. Simerman (ili kako se vec zove onaj bolesni hirurg) strasno potseca na Dr. Killjoy-a iz Sufferinga.

odmah mi je to palo napamet. samo je Killjoy bio mnogo ubdljiviji. moracu ponovo da predjem Suffering, bas je dobar...

Sa crossbow-om Bigija pokidas kako oces!

NIsam josh stigao do crossbow-a, ali dosao sam do kamere pa je sad lakse, dobio sam bonus damage protiv njega.

E cela igra me podseca na Suffering, atmosfera pogotovo , samo sto je su Sufferng-u intenzivnija (tipa ne igram po mraku :D)

I FPS je nestabilan samo kad je shadow map ukljucen, bez njega imam u proseku 45-50 FPS, igra ide fenomenalno.

Edit: Da Killjoy je totalno bolesno odradjen. Simerman bi trebao da ne nafixa nekih ludih plazmida da bi dosao na nivo Killjoy-a :)

Poslednja izmena:
NIsam josh stigao do crossbow-a, ali dosao sam do kamere pa je sad lakse, dobio sam bonus damage protiv njega.

E cela igra me podseca na Suffering, atmosfera pogotovo , samo sto je su Sufferng-u intenzivnija (tipa ne igram po mraku :D)

I FPS je nestabilan samo kad je shadow map ukljucen, bez njega imam u proseku 45-50 FPS, igra ide fenomenalno.

Edit: Da Killjoy je totalno bolesno odradjen. Simerman bi trebao da ne nafixa nekih ludih plazmida da bi dosao na nivo Killjoy-a :)
Meni je u Bioshock-u atmosfera bolesnija!

Ne znam , bioshock mi deluje blaze, ali mozda je to i bolje, ipak u bioshocku nema toliko krvi na sve strane, nema demona koji izranjaju iz zemlje vitlajuci lancima, ili scene kad Torq u demonskoj formi uz ono urlikanje kida sve pred sobom uz obilato prskanje krvi. Prica i sami dijalozi su brrrr, bolesni do maximuma, dok su u bioskocku malo blazi, verovatno da bi bilo prihvatljivije sa veci broj ljudi. Bioshock ima fenomenalnu atmosferu, samo sto ona nije toliko horor (sto je mozda i bolje), Suffering kad sam uhvatio da igram na hard, ma... :) strava i uzash.

Jel neko probao ovu igru na 1280x1024 sa full detaljima na 7900 GTO?Interesuje me na koliko FPS radi posto ja nemam vise tu kartu a bila mi je omiljena?

probao sam ja i mogu ti reci da radi prilicno lose, ali moze da se igra nekako. moguce je da igra izuzetno ceni dual core procesor, a tu sam tanak...

@ Madness: Pokupio sam ja vec jedan LOT192 i od tada se plazmidi menjaju.Kada dodjem do drugog LOT-a ne mogu ga pokupiti...Ne znam da li treba da cekam da se plazmidi stabilizuju ali cisto sumnjam jer svrha pronalazenja drugog LOT-a je upravo da mi se stabilizuju plazmidi...

@ gx-x: nije tajna da sam koristio trainer par puta u toku igre...jesam...
ima li resenja za ovaj problem?moze li mi neko poslati save file koji je bez trainer-a cisto da predjem ovaj nivo?(ako ce to uopste pomoci)

e ovaj, evo vam mali spoiler :) ne gledajte screenshotove ako necete spoiler :p heheheehhe

@risa, imas odgovor na tvoje pitanje par strana unazad. Ako si koristio trainer - puko si. Nema leka, mras ponovo ili da od nekog uzmes save. Tako ti i treba kad si sisa :D

edit: ako gledate thumbnail drugog screenshota iz attachemnta skontacete da na masinki zapravo pise " lol " :D

Prilozi

• Bioshock.exe 0 08-19-02 .jpg
    Bioshock.exe 0 08-19-02 .jpg
    124.5 KB · Pregleda: 100
  • Bioshock.exe 0 08-13-24 .jpg
    Bioshock.exe 0 08-13-24 .jpg
    143.8 KB · Pregleda: 105
Poslednja izmena:
e ovaj, evo vam mali spoiler :) ne gledajte screenshotove ako necete spoiler :p heheheehhe

@risa, imas odgovor na tvoje pitanje par strana unazad. Ako si koristio trainer - puko si. Nema leka, mras ponovo ili da od nekog uzmes save. Tako ti i treba kad si sisa :D

edit: ako gledate thumbnail drugog screenshota iz attachemnta skontacete da na masinki zapravo pise " lol " :D

Risa sisa :D.

@ Madness: Pokupio sam ja vec jedan LOT192 i od tada se plazmidi menjaju.Kada dodjem do drugog LOT-a ne mogu ga pokupiti...Ne znam da li treba da cekam da se plazmidi stabilizuju ali cisto sumnjam jer svrha pronalazenja drugog LOT-a je upravo da mi se stabilizuju plazmidi...

E pa ondak ne znam sta je!

@gx-x:kako si zavrsio, kao negativac ili pozitivac?
Ponovo sam poceo da igram, pa ako postoji drugi kraj, da na vreme "skrenem desno kod Albukerkija":p

Fontaina su bash lepo dizajnirali.

Koliko sam ja shvatio, kraj zavisi iskljucivo od toga da li cesh harvestovati ili spashavati devojcice...

Sisa sam...
Aj pošaljite mi SAVE

Ne verujem da cu imati živaca da je opet igram a verujem da sam bliyu kraja

Evo i ja zavrsio bez mnogo muke. Kao negativac naravno :), ima par stvari koje mi se u igri apsolutno ne svidjaju a prva od njih je superdebilni sistem izbora oruzija i plazmida posebno kako je napravljeno menjanje municije, puska kada istrosis recimo explosive buck stane iako u arsenalu imam jos 40-50 ostalih projektila, druga stvar koja je isto tako iritantna je to sto dodjes do neke minijaturne prepreke i odma se zaglavis na ravnini, pa to je smesno, onda...oruzije ne reaguje uvek i desavalo mi se da pucam npr sa crossbow, pritisnem napunjen oduzme tu strelicu ali projektil ne izleti ii on uredno pocne da puni, sto je stvarno smesno. Moj subjektivni utisak je da ne volim igre pod vodom i jos u proslosti :) ali zbog originalnosti i atmosfere morao sam odigrati ovo cudo, ja bi joj dao ocenu 85 jer sam ovakve zaplete i rasplete vidjao mnogo puta po igrama a i ta institucija malene devojcice mi se vec popela na k.....

@gx-x:kako si zavrsio, kao negativac ili pozitivac?
Ponovo sam poceo da igram, pa ako postoji drugi kraj, da na vreme "skrenem desno kod Albukerkija":p

Fontaina su bash lepo dizajnirali.
Spasavaj devojcice!Ne smes nijednu da roknes!I eto ti happy end-a.:d

ko ce da mi posalje SAVE?
vidim ima mnogo njih koji su vec odigrali igru...

Vrh Dno