Šta je novo?

BenQ G2420HD

• Začetnik teme Začetnik teme Raynor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Video sam ga pre neki dan u belcomputersu, ne znam koja je cena, verovatno 17-18000

Ima u megastore electroniki na bulevaru za 15.999

e jel neko zna sta se desava sa megastores electronici radnjom u ns-u!?danas sam krenuo do tamo da pogledam ovaj monitor i imam sta da vidim!radnja zatvorena!na zvanicnom sajtu nista ne pise o zatvaranju radnje u novom sadu.

Zatvorili su još pre 1 mesec.

zbog cega-sta se desava?jesu radnju preselili negdje drugo ili ih vise uopste nema u novom sadu?e kad se sjetim da sam prije 2-3 godine radio preko studentske tamo na uredjenju prostora dok su spremali lokal za otvaranje.

Mislim da je 7 dana u zakonu o zastiti potrosaca deklarisano pravo da mozes vratiti bilo sta u tom roku,od 7 dana.E sad,oni znaju da ako vratis monitor(a bude imao neki dead pixel)da je to zbog toga..da ne filosofiram 🙂 nije losa ideja..mada,zvao sam pre par dana MegastoreElektoniku i prodavac kaze,nema nista,dodjes-uzmes,ako bude mrtvih pixela,nikom nista..to je to.:banana:
Nemam bas puno volje da se cimam sa prodavcima ukoliko se desi gaf,a sa GG-tronom nisam imao nikada problema,jednom su mi cak vratili neku memoriju,stajala kod mene 6 meseci,ljudi su ultra-korektni.:wave:
Hvala svima na hintovima.
:wave:

e koji je njihov broj fona?danas sam ih zvao na 2,3 broja sa sajta ali se niko nije javljao!?doduse zvao sam oko 5.mada posto im je radno vrijeme do 9 onda bi trebalo i da bude nekog ko ce se javi na fon sve do kraja radnog vremena ili se ja varam.

Poslednja izmena od urednika:
Koliko sam procitao u Zakonu o zastiti potrosaca, MOZE SE DOGOVORITI SA PRODAVCEM da vratis u roku od 7 dana neki proizvod, ako se ne dogovoris, nista od toga

a jel postoji neko mjesto u NS-u gdje se moze kupiti ovaj monitor?ili eventualno u BG-u?u megastores electronici ga imaju u svom katalogu na netu ali svi znamo da to bas i nije tako u praksi tj imaju oni dosta toga u katalogu ali nemaju zaista i na lageru.

Rekoh vec da sam ga video u belcomputers/pozeska/beograd. Pozovi i proveri.

juce sam se cuo sa likovima iz megastores electronici-ja preko mail-a i kazu da zatvaraju radnje sirom srbije jer se firma povlaci sa naseg trzista.trenutno radi valjda samo jedna radnja u bg-u na bulevaru arsenija carnojevica i tamo prodaju preostalu robu koja je na popustu i do 60%.tako da kod god ima priliku ne bi bilo lose da ode tamo i pogleda sta imaju u ponudi,mozda se i nadje nesto dosta povoljno.pitao sam za ovaj monitor i kazu da vise nemaju.ajd ako neko bude isao da vidi kakvo je stanje tamo kod njih nek javi.

Lele, to ne miriše na dobro .....

Elem, video sam da u Metrou ima monitor za 16200, čini mi se da je onaj bez HDMI-a .... nisam uspeo lepo da pogledam oznaku u katalogu ....

juce sam se cuo sa likovima iz megastores electronici-ja preko mail-a i kazu da zatvaraju radnje sirom srbije jer se firma povlaci sa naseg trzista.trenutno radi valjda samo jedna radnja u bg-u na bulevaru arsenija carnojevica i tamo prodaju preostalu robu koja je na popustu i do 60%.tako da kod god ima priliku ne bi bilo lose da ode tamo i pogleda sta imaju u ponudi,mozda se i nadje nesto dosta povoljno.pitao sam za ovaj monitor i kazu da vise nemaju.ajd ako neko bude isao da vidi kakvo je stanje tamo kod njih nek javi.

Гаранција би требало да важи код увозника. Злу не требало... На гаранцији ми стоји да је увозник PC Centar, a сервис Kim-Tec. Неће ваљда бити проблема уколико дође до ''проблема''...

Lele, to ne miriše na dobro .....

Elem, video sam da u Metrou ima monitor za 16200, čini mi se da je onaj bez HDMI-a .... nisam uspeo lepo da pogledam oznaku u katalogu ....

moracu onda da trknem do metro-a kod mene u ns-u pa da vidim jel im ostao koji...

Javi sta si uradio.Ima li negde da se nadje G2220HD i ima li ga neko? 22",full hdd,dvi a koliko vidim cenu na it svetu 130e?Zasto je tako jeftin?

Danas sam narucio BenQ G2420HD u WW juce se pojavio na sajtu. Cena mu je 18499 din. Kazu da stize sutra u Nis. Zdravlje Boze. Javljam utiske

Javi sta si uradio.Ima li negde da se nadje G2220HD i ima li ga neko? 22",full hdd,dvi a koliko vidim cenu na it svetu 130e?Zasto je tako jeftin?

Zato što je kod nas u prodavnicama model samo analog a i zato što ga nemaju na lageru.

Smem li ovde da kazem da sam u subotu video ovaj monitor na stanju u !(LinuxLinux)-u u Jevrejskoj u NS? :d

neki dan drug uzeo benq 2411hda.kad sam ga vidio sve sto sam mogao da kazem je vauuuuuuuuuuuu!!!stvarno je ogromna razlika izmedju 22" i 24".do sad nisam imao prilike da se zagledam malo vise u 24" monitore ali ovo je bez komentara.koliko je ovo cudo!kvalitet slike nije los.ima prolaznu ocjenu.jos kad uzmes za koje pare,ma vrh.jos nisam vidio 2420hd ali pretpostavljam da ima jos bolju sliku zbog dvi.

24" je prava mera za rad, doduse nisam probao 26" ali mi se cini da mi vise od ovoga ne treba (ako hocu da sedim ispred monitora).
Inace, svi su imali taj vauu... efekat, ja sam presao direktno sa 17" CRT na 24" Wide, isto je bilo " ...uuuujeeee***teeee koliko je ovo cudo..."

aj da ne otvaram nov topic kad se ovde vec diskutuje...treba da dobijem Telekom IPTV u stanu pa me zanima da li mogu da uvedem sliku iz njega u gorepomenuti monitor, generalno se radi o ovom uredjaju: http://www.telekom.nadlanu.com/iptv/Pages/IPTV.aspx?ac=solo&br=2

SCART priljucak nema .... mozda nekim drugim kablom ako postoji mogucnost .... od ulaza imas ... D-Sub DVI i HDMI, ako imas kablove da prikljucis na to ... ne vidim problem ...... SCART nema a i ne vidim razlog da ovi papci iz Telekoma daju uredjaj koj koristi SCART u 2010 godini.

Ja uzoh model hdb 24 inca i odmah sa njim na testiranje sa 26 inca samsungom proslogodisnjim modelom jedan kraj drugoga,ne znam tacno koji model ali znam da ima tjuner i sve moguce prikljucke a placen preko pedeset hiljada dinara.Da stvar bude zanimljiva monitor koji ne kosta ni 200 evrica odrao onaj od 500 evrica i po boji i ostrini sa svim mogucim stelovanjem kontrastana na oba, a kostao ko svetog petra kajgana a verujem da ni sad nije sigurno jeftin,al manje vise to sad nije ni vazno mnogo.
Samo da dodam da za te pare nema bolje kupovine.Sto se tice crne boje,stvarno je crna,nema ni malo pozadinskog probijanja sto se lepo vidi kad se pali comp i najvaznije bez mrtvaka tj pixela. Zanima me da li sam ja stvarno ubo dobar primerak ili su svi takvi?

Ja uzoh model hdb 24 inca i odmah sa njim na testiranje sa 26 inca samsungom proslogodisnjim modelom jedan kraj drugoga,ne znam tacno koji model ali znam da ima tjuner i sve moguce prikljucke a placen preko pedeset hiljada dinara.Da stvar bude zanimljiva monitor koji ne kosta ni 200 evrica odrao onaj od 500 evrica i po boji i ostrini sa svim mogucim stelovanjem kontrastana na oba, a kostao ko svetog petra kajgana a verujem da ni sad nije sigurno jeftin,al manje vise to sad nije ni vazno mnogo.
Samo da dodam da za te pare nema bolje kupovine.Sto se tice crne boje,stvarno je crna,nema ni malo pozadinskog probijanja sto se lepo vidi kad se pali comp i najvaznije bez mrtvaka tj pixela. Zanima me da li sam ja stvarno ubo dobar primerak ili su svi takvi?

Takvi su! 🙂

SCART priljucak nema .... mozda nekim drugim kablom ako postoji mogucnost .... od ulaza imas ... D-Sub DVI i HDMI, ako imas kablove da prikljucis na to ... ne vidim problem ...... SCART nema a i ne vidim razlog da ovi papci iz Telekoma daju uredjaj koj koristi SCART u 2010 godini.

e pa papci su na kub! danas mi je dosao uredjaj, povezao sam ga preko nekog externog tjunera pa na VGA i katastrofa je slika...sad moram nekako da se resim ovog monitora da bih kupio neko Samsung sranjce sa scartom...GODDAMN' TELEKOM 😡

Ponosni vlasnik jednog 2420hdb povezan dvi kablom bi Vas zamolio da mu kazete na koje vrednosti je podesen Vas monitor. Naime od kako sam ga kupio stoji mi na fabricka podesavanja. Nije da mi nesto fali sa njima,ali ako moze bolje-kvalitetnije zasto ne bih probao. Jeste da je to subjektivan osecaj al bih voleo da vidim preporuke vecine.Hvala unapred.

Pregledaj prvih 15 stranica, pricali smo dosta o tome. Default podesavanja su katastrofalna, tek ces da vidis kakva je slika kad podesis monitor.

@Atm0 Ja bi momentalno otkazao IPTV i nabio bi im taj uredjaj na glavu. Nemoj slucajno da prodajes monitor zbog tog ******. Sigurno postoji i neki adapter koji ce i zavrsiti posao

Ponosni vlasnik jednog 2420hdb povezan dvi kablom bi Vas zamolio da mu kazete na koje vrednosti je podesen Vas monitor. Naime od kako sam ga kupio stoji mi na fabricka podesavanja. Nije da mi nesto fali sa njima,ali ako moze bolje-kvalitetnije zasto ne bih probao. Jeste da je to subjektivan osecaj al bih voleo da vidim preporuke vecine.Hvala unapred.

Meni stoji 96-90-88, plava je na monitoru malo prejaka.

Kod mene colors 95-95-90, brightness 30, contras 50, sharpnes 3. To je vise manje sve.

Nazad
Vrh Dno