Ima u megastore electroniki na bulevaru za 15.999
Zatvorili su još pre 1 mesec.
Mislim da je 7 dana u zakonu o zastiti potrosaca deklarisano pravo da mozes vratiti bilo sta u tom roku,od 7 dana.E sad,oni znaju da ako vratis monitor(a bude imao neki dead pixel)da je to zbog toga..da ne filosofiram 🙂 nije losa ideja..mada,zvao sam pre par dana MegastoreElektoniku i prodavac kaze,nema nista,dodjes-uzmes,ako bude mrtvih pixela,nikom nista..to je to.:banana:
Nemam bas puno volje da se cimam sa prodavcima ukoliko se desi gaf,a sa GG-tronom nisam imao nikada problema,jednom su mi cak vratili neku memoriju,stajala kod mene 6 meseci,ljudi su ultra-korektni.:wave:
Hvala svima na hintovima.
:wave:
juce sam se cuo sa likovima iz megastores electronici-ja preko mail-a i kazu da zatvaraju radnje sirom srbije jer se firma povlaci sa naseg trzista.trenutno radi valjda samo jedna radnja u bg-u na bulevaru arsenija carnojevica i tamo prodaju preostalu robu koja je na popustu i do 60%.tako da kod god ima priliku ne bi bilo lose da ode tamo i pogleda sta imaju u ponudi,mozda se i nadje nesto dosta povoljno.pitao sam za ovaj monitor i kazu da vise nemaju.ajd ako neko bude isao da vidi kakvo je stanje tamo kod njih nek javi.
Lele, to ne miriše na dobro .....
Elem, video sam da u Metrou ima monitor za 16200, čini mi se da je onaj bez HDMI-a .... nisam uspeo lepo da pogledam oznaku u katalogu ....
Javi sta si uradio.Ima li negde da se nadje G2220HD i ima li ga neko? 22",full hdd,dvi a koliko vidim cenu na it svetu 130e?Zasto je tako jeftin?
Koliko sam procitao u Zakonu o zastiti potrosaca, MOZE SE DOGOVORITI SA PRODAVCEM da vratis u roku od 7 dana neki proizvod, ako se ne dogovoris, nista od toga
Google...nooth1ng je napisao(la):a dje ga mogu nac da ga ja procitam ??
Zakon o Zastiti potrosaca ... :wall:
aj da ne otvaram nov topic kad se ovde vec diskutuje...treba da dobijem Telekom IPTV u stanu pa me zanima da li mogu da uvedem sliku iz njega u gorepomenuti monitor, generalno se radi o ovom uredjaju: http://www.telekom.nadlanu.com/iptv/Pages/IPTV.aspx?ac=solo&br=2
Ja uzoh model hdb 24 inca i odmah sa njim na testiranje sa 26 inca samsungom proslogodisnjim modelom jedan kraj drugoga,ne znam tacno koji model ali znam da ima tjuner i sve moguce prikljucke a placen preko pedeset hiljada dinara.Da stvar bude zanimljiva monitor koji ne kosta ni 200 evrica odrao onaj od 500 evrica i po boji i ostrini sa svim mogucim stelovanjem kontrastana na oba, a kostao ko svetog petra kajgana a verujem da ni sad nije sigurno jeftin,al manje vise to sad nije ni vazno mnogo.
Samo da dodam da za te pare nema bolje kupovine.Sto se tice crne boje,stvarno je crna,nema ni malo pozadinskog probijanja sto se lepo vidi kad se pali comp i najvaznije bez mrtvaka tj pixela. Zanima me da li sam ja stvarno ubo dobar primerak ili su svi takvi?
SCART priljucak nema .... mozda nekim drugim kablom ako postoji mogucnost .... od ulaza imas ... D-Sub DVI i HDMI, ako imas kablove da prikljucis na to ... ne vidim problem ...... SCART nema a i ne vidim razlog da ovi papci iz Telekoma daju uredjaj koj koristi SCART u 2010 godini.
Ponosni vlasnik jednog 2420hdb povezan dvi kablom bi Vas zamolio da mu kazete na koje vrednosti je podesen Vas monitor. Naime od kako sam ga kupio stoji mi na fabricka podesavanja. Nije da mi nesto fali sa njima,ali ako moze bolje-kvalitetnije zasto ne bih probao. Jeste da je to subjektivan osecaj al bih voleo da vidim preporuke vecine.Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari