Šta je novo?

BenQ G2420HD

• Začetnik teme Začetnik teme Raynor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ista su nam druga podesavanja, samo me cudi da nisi primetio da je i zelena malo jaka 😛

Hvala jos jednom na odgovorima probacu ova dva ponudjena podesavanja i jos jedno trece,koje je neko ranije postavio pa cu videti koje mi najbolje lezi. Ivinjavam se svima zbog dosadjivanja,al da citam 83 strana da bi nasao ko je sta rekao je mnogo,pa sam zato zamolio za brze resenje.

fingon82 je napisao(la):
Ista su nam druga podesavanja, samo me cudi da nisi primetio da je i zelena malo jaka 😛
Pa nije mi zelena prejaka. Plava jeste i to dosta. Mislim da je to sad stvar navike, nista vise.

Ima li doticnog monitora jos negde sem u win win-u?I da li je povoljnija cena,u win win-u je 20000.

Ne verujem. Do skoro ga nigde nije bilo otkako je Megastores pukao. Dolar je skocio u odnosu na euro a i euro je skocio poprilicno u odnosu na dinar tako da je to sasvim ok cena. Neki bi rekli da imamo inflaciju ali 16K i 20K ti je ustvari isto 😉

najtuznije je sto ga je bilo i za 13,5k .... kad daju onaj popust za penzionere 🙂

Ja sam srecne ruke pa sam kupio 2 kom po 16k jos dok ih je bilo 🙂

Ma ja hteo matorog da upregnem i da odemo da kupim jos jedan na njega posto je penzioner. Za te pare nema sanse da bude losa kupovina.
Prvi monitor 15.999din
Drugi monitor sa penz. popustim 13.500 din
Komsije te mrze - Priceless! :d

Ajd jedno malo pitanjce u vezi 24 hdb monitora?Dakle kad ga prikljucim na xbox360 i na konzoli podesim 1920*1080 rezoluciju sa leve strane uz rub dobivam crtu sirine 1 cm sa crvenim pixelima.
Monitor je povezan hdmi,hdmi pa adapter na monitoru u dvi.Kad smanjim rezoluciju na konzoli 1368*720 sve je ok.Probao sam sa drugim hdmi kablom i adapterom i stvar jos gora tj.ide za jos jednu skalu rezolucije dole da bi bilo sve u redu.Samo da napomenem da na pc radi sve u fulu.
Dal je moguce da monitor ima problem sa mapiranjem pixela ili bih trebao da nabavim kabal hdmi-dvi orginal bez ikakvih adaptera.Al opet ponavljam da na racunaru sve radi kako treba i na vga i na dvi ulaz.Dajte nekakav predlog i ako je mozda kabal u pitanju od kog proizvodjaca da kupim?

Bilo je reči i o tome, probaj native DVi2HDMI kabal 😉

Cekaj mislis kabal hdmi- dvi?Jel ima nesto odredjeno ili samo trazim kabal dvi -hdmi?

Poslednja izmena:
Danas sam pazario doticni monitor u Winwin-u. Zadovoljan sam. Ogroman je 😀
Samo jos podesavanja da namestim 😉

Kako da resim problem sa iskrzanim slovima ???

Poslednja izmena:
Nikola, jesi podesavao Scaling options u CCC?
Nisam siguran zbog cega imas problem ali nista mi drugo ne pada na pamet.

otvoris ccc, pa ides na desktops and displays, pa onda desni klik na mali ekran u donjem lijevom cosku, pa configure, pa scaling options ...uh ..mogao je makedon pojednostavit ovo malko

Nazad
Vrh Dno