- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 585
Poslednji put kada je bio slican konkurs pre nekoliko godina, kada su izabrali Dragoslava umesto svih nasmislim da Peca i to urednistvo koje pominjes nisu vrsili siri odabir kandidata vec samo uzi. Te CV koje posaljete je pregledala HR, neka zenska osoba, mozda su ukinuli to radno mesto u firmi s obzirom da je to popularna praksa ovih dana kada je poslovanje svima ugrozeno i kada su profitne margine tanke. Meni svakako nisam zao, ko je kriv psiholozima sto su studirali nauku koja nema korisnu i prakticnu primenu. Bolje da su ucili programiranje, ko mi ostali
![]()
Ko je Dragoslav? Ukoliko misliš na mene (Dragoljub) ja sam u firmi više od pet godina i to je bilo pre bilo kakvih konkursa, Benchmark je zvao mene usled prepoznavanja mog znanja o televizorima na forumu i ponudio mi posao, tek sam kasnije preuzeo i mobile sekciju. Tako da ne znam o kom Dragoslavu pričaš, takav ne postoji
Prethodni konkurs koji je bio postavljen je pre tačno godinu dana i niko nije zadovoljavao uslove na intervjuima od odabranih ljudi, i ne nije ga pregledala ženska osoba iz HR-a, mnogo se nagađa kada je Benchmark u pitanju, to sam primetio. Naravno da će se prihvatiti i smislene prijave nakon roka, ne znam zašto ne bi to razmotrili. Nego, ne vidim zašto vam ta fotka smeta, niko tako ne izgleda u Benchmark redakciji niti tražimo baš takvu osobu, fotka je šaljivog karaktera, ne znam ko je mogao da se uvredi...
Poslednja izmena: