Cudna mi je kolicina utrosene energije jer znam da bi garmin fenix za ovakvu voznju prijavio manje od 500kcal, znam da su sve to aproksimacije ali je bas velika razlika.
Npr. voznja od pre neki dan, 50km za 2,5 sata sa ukupnim usponom od 700m i avg HR 130 prikazuje 1100kcal na fenix6.
Kad istestiraš baci nam više utisaka o tom gedžetu, i ja planiram kupovinu u toku zime da imam za narednu sezonu pa svaki info dobro dođe.
To koliko si potrošio delova samo govori da vozis bicikl i delovi se troše.Moze neki link za zadnji tocak dupli zid/disk 26" a da je najpovoljnije?![]()
I jeftini shimano bi se raspao veruj mi...sve zavisi koliko vozis, a posto se ti ovde svako malo javljas za nove delove, vidim da vozis.@bakara da je bio bar bazicni simano delovi smem da se kladim da se ne bi rastocili no ybg.
Ево да те цитирам 😂😂😂 ја сам се озбиљно навукао. Од средине јула до почетка септембра сам прелазио 200-250км недељно. И онда ми се много допало да ми је ланац ем чист, ем нечујанSve ja to podrzavam...
i mozda nekome komentar mog posta zvuci saljivo, ali dovoljno je da upoznate nekoga ko vozi mesecno 1000-1500km a ima ih koliko hoces (i to nisu nikakvi profesionalci nego obicni rekreativci)
i vidis kakvu opremu oni koriste, kakve su to gume, bicikli, odeca, sediste... i da li lici na to sto ti koristis.
od tih koji tioliko voze to niko nije kupio zbog mode vec je hteo da ide isto kao i ti; dalje, brze, i bolje...
pa uglavnom sam dolazis do zakljucaka da mu smeta sediste, koje gume usporavaju, ili da mu majca / sorc pravi nepotreban otpor itd... i tako menjas i prilagodjavas.
Ono sto mi odmah vidimo da to sediste nije za te km, a ti jos ne vidis
Na kraju opet ce neko reci da to nije bitno...
Nije bitno onima koji ne voze i nece puno da voze, ali je bitno onima koji hoce!
To je dobro ili loše?Na tom nema šta da se pokvari, čisto gvozdje...
Koja mu je cena?
Taj će ti biti sasvim dobar, tu se bukvalno nema šta pokvariti čak i kada je polovannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
To je dobro ili loše?
Da uzimam?
Prvi put se srećem sa trenažerima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari