Neću ni da zamišljam kako si ti to naručio.stiglo u Zagreb u Keindl sport radnju
Samo, ja neću skoro za Beograd.
Neću ni da zamišljam kako si ti to naručio.stiglo u Zagreb u Keindl sport radnju
Znam ja to sve. Pitam za modele, ali nema veze. [emoji14]@mrtavker prvo moras da znas koja velicina rama ti odgovara, jer vidim da gledas od M do XL velicine.
Ovaj ghost speed line je dobar, ova druga dva nista posebno.Vrijedi li ovo ovih para, pošto se dvoumim, a ne znam ni na kakvu plaftfomu ni na koji model, hajde dajte mišljenje:
Cijena je u konvertibilnim markama:
Genesis Impact 4.0 29er
Scott Aspect 29er
Ili možda ovaj, samo ne znam koliko para vrijedi uopšte:
Ghost Speedline 3
Kod nas u BiH teško da može šta jeftinije tako da ovi modeli teško da mogu ispod ovoga.
I još jedno pitanje: preporuka za servis na NBg-u?
U poslednje vreme, dva puta sam primetio kako mi se zadnji točak/guma zanese nakratko, tipa 3-4 sekunde. Kao da je guma ispušta, ali nije to u pitanju. Takođe sam primetio kako se prilikom vožnje zadnji točak nekako zablokira na tren. Imam i dalje brzinu, ali kao da koči. Baš na zadnjem točku osetim kako se teže okreće. E sad, da li je to do mene i moje težine ili je nešto do glave/gume. Malo, ali baš malo točak oscilira. Ne znam da li je do gume ili točka.
Ja imam adapter za presta ventil, ima na Buvljaku da se kupi, ili na Aliju.Stvar je u tome sto 700c gume uglavnom imaju presta ventil.
Stvar je u tome sto 700c gume uglavnom imaju presta ventil.
Auto ventl na vecini 700c tockova ne moze ni da prodje jer su felne uske i duboke, a pritisak od 4bara koji mozes da dobijes iz kompresora na benz pumpama je nedovoljan.
Ovo je narucio neko ko pojma nema.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Napisao sa 700c gume, ali i na MTB ako vozis gume uze od 1.5 uglavnom ti trebaju gume sa prestom jer AV ne moze da se duva na vece pritiske.To zavisi od bajsa koji voziš, ja vozim mtb, auto ventil prolazi bez problema a 4 bara je više nego dovoljno, e sad, ti nisi pomenuo kakve gume su u pitanju, koje dimenzije, ako su za specialku a sa autoventilom onda je naručivao neko ko ne vozi bajs ili barem ne specialku a ako je guma za mtb onda nema problema....
Imas adapter za prestu na auto ventil, ovde pricamo o kontra primeru a takav adapter ne postoji.Ja imam adapter za presta ventil, ima na Buvljaku da se kupi, ili na Aliju.
Da da.
Nego, šta mislite o rukavicama, povećavaju li udobnost i koliko znoje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari