Jel bi ovako nesto mogao i ja da gledam, sa obzirom da sam visine oko 192-3 i oko 93kg?@Tosa
Pa izmeri od sredine srednjeg pogona do vrha gde ulazi sticna i od sredine mesta gde ulazi sticna do centra viljuske i to su ti dimenzije rama.
Rekao bih da je 20" ili ti oko 51cm (ako je velicina tocka 26"), sto je za visine oko 180-190cm (sve odprilike).
@ Sh@rance
Predpostavio sam, ali da se ogradim zbog ljudi koji ne misle slicno. Ne zelim da izazovem rasprave u taborima sta je bolje izmedju Mecke, BMW i Audia (mada Bugatti je Bugatti).
@ amdpower
Pa ne znamo mi svakoga ko prodaje tamo. Za to se uclani kod njih na forum i pitaj za iskustva, a mozda vec i ima nekih (prelista). Obzirom da je serviser (bar tako pise u opisu) ne bi smeo da vara ljude, jer bi rad bio kratkog daha, a kaze i da daje garanciju. Ima kod njega ovaj koji mi se cini dobar ako nema skrivenih mana.
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali...tec-x-vert-ful-deore-3x9-odlican#.V7NMa6IWl34
merida je toyota![]()
AKo sam te dobro razumeo, ne bi trebalo.To je zato sto RTM meri ukupnu elevaciju, a strava racuna samo "uspon", spust ti ne racuna. Biciklisti kazu da je tako pravilnije![]()
Ko nije jahao Meridu, taj ne zna sta je bajs. :d
Svi ovi pasuju kod tebe jer imas patronu sa cetvrtkom, a ovi pogoni su sa cetvrtkom.
Uzmi Altus, nije neka razlika u ceni, a daluje pristojno za istu.
BTW, sta si radio da ovako polomis zub na sajbni?
Da, znam da vozis RM, ali sam ostavio tebi za detaljno objasnjenje.
Kad vec pominjemo te USA brendove, kod nas su samo Scot, Cannodale i Trek favorizovani, dok drugi i ne bas toliko.
Evo na primer Santa Cruz, je odlican brend, jedan fullas dugo vukao na CB, a odlican je bio.
Ali sad kod mene se sklapa jedan nemac, ali nikako da sklopim.![]()
Pazi stvarno, nisam imao pojma da su svajcarci u pitanju.
Hvala Kosta na informaciji.
Moja greska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari