demios
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.12.2003
- Poena
- 770
Videces tek kad sednes na njega i napravis koji krug, treba da se osecas mocno na njemu, desava se cesto da se ljudi ne priviknu na sediste koje dodje uz bajs, ako vidis da ti ne odgovara trebao bi ga zameniti nekim koji ce ti biti udobno, i jos ulozis malo u opremu, svetla, brzinomer, torbica, alat ...
@ demios
Ne znam bas dal moze da se takmici sa RockShox Tora
nisu bash za uporediti, zato shto je ovo stara vila, a tora nova. manitou black ti je neshto u klasi rockshox recona, pre mozda rebe, a tora je ispod recona, tako da, kazem, tora je novija, ima lok, vazdushna, ali teshka ko tuch i naravno manje kvalitetna i izdrzljiva. zavisi shta zelish. i naravno, opruga ce uvek lepshe da radi nego ijedan vazduh, lepo rade ove sa dve komore vazdushne, tj josh i sa negativnom komorom. ali vazduh je vazduh, vremenom ce se uzhebati semerinzi i pushta ce isti, pa onda kupi pumpicu, kupi semeringe....sve ima svoje prednosti i mane i zavisi kako gledash.
@starbuck
vidi kod profe u takovskoj, ili cu da pitam ovog dechka iz planeta da li ima on za bleedovanje te magure, mada sumnjam.
ja sam pre par godina imao maguru louise, i isto tako sam se malko muchio, ali sam sam uradio bleedovanje, pomocu shprica obichnog i malo teflonske trake. magura royal blood ulje sam uzeo kod nekog lika na banovom, tipa 10e 100ml
Poslednja izmena: