Samo da javim da sam pazario Demiosov bajk, raskusurali smo se i biće mi došlepan sutra. Izbombardovao me je informacijama do zadnjeg šrafa, gde sam ja naravno blenuo kao tele

. Dobro, to nije moj fah (barem ne još heh), potpuni sam laik za bajkove

. Našao sam kad da testiram bajk, po kiši... tako da sam uspeo čak da se izlomim po prvi put (o da, moguće je), ali šteta nije velika, ogrebao sam platformu pedale i čep na ručkama.
Kao kad seljaku daš nešto novo i nepoznato, bukvalno nikada nisam imao susret sa diskovima (a kamoli profi bajkovima u celini) i smotavam ja da se obrnem natrag na zebri i malo sam krenuo oštrije, pa pipnuo malo zadnju kočnicu i proklizao preko zebre kao na ledu... samo je bilo u trenutku, odeeee, a ja na podu u čudu "wtf, šta bi". Kaže Demios da je dobro da nisam pao na stranu gde je menjač. Bukvalno sam proklizao kao da je bilo zaleđeno, zaista čudan osećaj, ali eto, barem sam naučio da ne kočim nikad na zebri dok je mokro.
Nema veze, izgrebao sam malo ruku ali površno, nije ni krvarilo, ali da li ću da odustajem od bajka zbog jednog pada - nema šanse. Drugari, videćemo se na okupljanju, ako ne bude bilo loše vreme preko vikenda. Bitno je da sam ja zaplovio ovim vodama, potrudiću se da se maksimalno zainteresujem oko bajka šta i kako, videćemo koliko će me držati, nadam se dugo.
Inače bajs mi je čučnuo baš lepo, odličan je osećaj pri vožnji, ali ovako kao laik, šta ja znam, prelazim sa izakanog Capriolo čeličnog najgoreg bajsa sa nula opreme, na spejs šatl. Ajde uzdravlje, pa se vidimo na skupovima ako zažive, a moraću da častim na novoj kupovini, po neko pivce svakom