Jel se desilo nekom da je dodao shotgun kit ali i dalje mu nisu unlockovane?
Sad znamo da ce " Naval " u martu.
Kada si dodao taj kit nisam primetio da je bio free?? Samo pištolji su bili
Пошто ми се данас завршава рок, рачунајте да ћете имати још једног саборца. Морам само данас да најурим код на кп и прикључујем се
Приметио сам да је неко спомињао имена на претходним странице, какве то БФ има рестрикције према јузернејмовима? Јел тамо нећу моћи бити уписан као овде или? :/
Sve više sam ubeđen da opštu ocenu Bf4 srozava ne toliko tehnički aspekt igre već sami igrači. Ja ne znam koja ovo populacija više igra bf serijal?! Da se razumemo, nisam klinac i ne ložim se na ''pro'' fore, ali ovo kao da igraju polumozgaši. Znate ono kada upadnete u squad u kome squad leader ne izdaje uopšte komande, pa vi i još neka muka iz squada spamujete request order ne bi li dotični leader izdao koju komandu? E to mi se sinoć po ko zna koji put desilo. I napiše mu saborac nešto tipa ''daj brate, obeleži zastvicu kad smo već svi krenuli na nju da uzmemo neki poen više'', a leader ne odgovara ništa. Onda ga ovaj oslovi sa @nadimkom i ovaj skonta da se njemu obraća i bude u fazonu ''Ko, ja? A kako da dam naredbu?'' :wall::wall::wall: Lik je 50+ level i ne zna za jeb*** Q! To je na nivou onoga što sam, dal na ovom forumu, pročitao kada je lik pitao ''na koji taster oživljavam ljude?''...
To je na nivou onoga što sam, dal na ovom forumu, pročitao kada je lik pitao ''na koji taster oživljavam ljude?''...
To sam ja odvalio, ali tek sam bio poceo da igram BF3, I uopste to nisam koristio tj assault klasu, pa zato I nisam znao(nije isto porediti onog ko je 20-ti level, I prvi put igra MP neke ozbiljnije igrice I ne igra assault klasu)... Ali, evo sada kada vec sve znam, ozivljavam ko lud, naravno dok koristim assault klasu. A ovo sto se vodje squad-a tice, I ja sam bio 100x vodja, izdajem naredbu da se npr krene na zastavicu "Alpha", I naravno 90% njih to ne uradi, I zato vecina I ne izdaje naredbe, ili ih to jednostavno ne zanimaSta da se radi, igraj I uzivaj, nema mesta za zivciranje I ljutnju, prvo zabava pa tek onda sve ostalo... Mene jedino nervira balance I mnogo citera...
Izvini, nisam imao nameru da vređam - istripovao sam da je neko to napisao kao anegdotu. Ali shvatio si i sam poentu mog posta. U svakom slučaju nije sramota pitati već ćutati i ostati glup![]()
Ево и Војвода је купијо бетлфилде, за неких 10 сати се гледамо кроз нишан![]()
Него јел играте сви на истим серверима или ћу морати србе ко покемоне скупљати?
Kako resiti problem sa ovim poslednji update-om (25.feb) gde se igra zaglavi na loading screen-u? Nemam User.cfg fajl u Battlefield 4 folderu da mogu da prepravim fajl i izbrisem "UI.DrawEnable 1". Jel ima neko drugo resenje ili jel ima neko fajl da okaci pa da probam da ga ubacim u folder?
Kao i svi ostali što pišu ćirilicom na latiničnom forumu, added to shtlst.
That list needs to be refreshed and your name must be on it.
Pazi, ja najvise volim da lovim snajperiste, iako i sam igram kao Recon, ali ne stojim na spawnu i jurim pesadiju, vec igram tkz. aggressive sniper taktiku, gde se puno krecem, osvajam zastavice, cesto i odbranim check point sam ako je manji squad napao. A posto sam recon znam gde je konkurencija i obozavam da ih iznenadim... uglavnom ne trosim municiju u tom slucaju...Pa nije bas zabavno kada se ti trudis i boris a ostalih 20-tak igraca ladi jaja po planinama i igra se Vasilij Zajceva. A ovo za izdavanje naredbi je stvarno individualno. Ja kada zapadnem da sam SL, uvek gledam gde da stavim naredbu, cak iako meni nije zastavica blizu, ako vidim da je moj squad tamo negde, stavim im naredbu, makar zbog poena. Dobro meni, dobro i njima. A bilo je situacija kada je moj squad bukvalno pokidao protivnike (kada se u squadu nadju 2-3 igraca koji znaju sta se radi, prate sta im ja naredjujem i shvataju kada i gde treba da napadu). Jednom prilikom je jedan lik iz squad izjavio nesto tipa "this is the best squad I've ever been". Dakle, nas cetvoro, niko se medjusobono ne poznaje smo jednostavno "kliknuli". Popravke vozila kada treba, pracenje naredbi, odabir klase koja treba (support je falio i lik je sam prokomentarisao da ce biti support za squad). To je bila milina za igranje, ako se izuzme igranje sa ekipom na Skype-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari