Nije mu dugo trebalo da uleti u pricu:d.Kad se pomene COD,tu je GosnMPobogu pa kako nije merilo? Evo samo ovde u temi sam saznao (iz pouzdanih izvora) da je BF4 totalna kopija te igre, a da ne spominjem i druge moderne igre, dakle, sve se uporedjuje sa COD ili je zapravo COD. Uglavnom nema druge.
Nije mu dugo trebalo da uleti u pricu:d.Kad se pomene COD,tu je GosnM.Sad si objasnio katastrofu od net koda i detektora pogotka u BF4.Sta si ti uopste hteo da kazes svojim postom?
OD kada to 13.12 driveri podrzavaju Mantle ?U vezi pucanja igre....
Posto imam instaliran,pored win 8.1 takodje i win 7,koji nisam palio dva-tri meseca,rekoh da probam kako igra radi na win-u 7.Za divno cudo,nema pucanja igre na metro mapi.Sve mape koje sam probao rade odlicno.Znaci ako neko ima win 7 na nekoj particiji,neka ga proba,pa mozda i uspe..Konacno sam otkljucao i F2000,koji mi je jedini nedostajao.Instalirao sam 13.12 drivere,sa njima lepo radi,a takodje sam probao i mantle,medjutim isto mi je kao i na win-u 8,stuca i koci.
OD kada to 13.12 driveri podrzavaju Mantle ?
Jel ti koci na oba sistema 8.1 i 7 ? Probacu ovih dana sa Mantle pa javljam svoje utiske , samo da se sastavim sa vremenom ...
Patch od 400mb, sta li su ispravljali
mislio sam da ovaj game breaking bug nece nikada popraviti-Fix for the headshot icon appearing incorrectly at non-headshot deaths, such as suicide or dying of an explosion
Bas da vidimo kakav ce boljitak da naprave ali generalno meni igrica ne pravi problem tj. nema bagova i slicno nego mene nesto drugo zanima , ovih dana plevim ostale na jednoj mapi tj. serveru i s vremena na vreme me u toku igre admin ubije ili me kikije sa servera .Da li to sme da se radi i da li postoji nacin nekako da se tuzi neko jer ja sam brate mili iskesirao 80 evra na igricu kada je izasla , ne zelim neko da me nonstop kikuje zato sto igram dobro ili da bi lecio svoje komplekse , uff ruke bi mu polomio da ne moze da uhvati misa u ruku :smack:
Bas da vidimo kakav ce boljitak da naprave ali generalno meni igrica ne pravi problem tj. nema bagova i slicno nego mene nesto drugo zanima , ovih dana plevim ostale na jednoj mapi tj. serveru i s vremena na vreme me u toku igre admin ubije ili me kikije sa servera .Da li to sme da se radi i da li postoji nacin nekako da se tuzi neko jer ja sam brate mili iskesirao 80 evra na igricu kada je izasla , ne zelim neko da me nonstop kikuje zato sto igram dobro ili da bi lecio svoje komplekse , uff ruke bi mu polomio da ne moze da uhvati misa u ruku :smack:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari