Šta je novo?

Battlefield 4

Pa pazi ovih poslednjih par cod-ova su uzasne igre u svakom pogledju, pa ukljucujuci i hitbox, netcod... Medjutim nekad je CoD stvarno bio ispeglana igra do maksimuma. A ovo sad se ne zna sta je gore bf4 ili cod duhovi :D

Super je CoD.

Nego da vas pitam koje karabine koristite? Kod assault puški su M416 i ACE 23 zlatna sredina i najčešće se koriste dok sam kod karabina primetio da se više različitih pušaka koristi. Do sada sam najviše koristio ACW-R i AK5C.

I šta mislite o kombinacije inženjer+DMR? Ja sam mislio da ću tako uspeti nekako da nadoknadim hendikep koji inženjer ima ako koristi karabin za neki long range ali mi je išlo vrlo loše.

Pobogu pa kako nije merilo? Evo samo ovde u temi sam saznao (iz pouzdanih izvora) da je BF4 totalna kopija te igre, a da ne spominjem i druge moderne igre, dakle, sve se uporedjuje sa COD ili je zapravo COD. Uglavnom nema druge.
Nije mu dugo trebalo da uleti u pricu:d.Kad se pomene COD,tu je GosnM:D.Sad si objasnio katastrofu od net koda i detektora pogotka u BF4.Sta si ti uopste hteo da kazes svojim postom?

Nije mu dugo trebalo da uleti u pricu:d.Kad se pomene COD,tu je GosnM:D.Sad si objasnio katastrofu od net koda i detektora pogotka u BF4.Sta si ti uopste hteo da kazes svojim postom?

Gdin, vitez gaming-a, zvezda severnjača... Mišljenja sam da M ni ne igra igre, već instalira pa uđe u instalacioni folder, pa pročita sve .ini fajlove. Pa onda benchmarkuje sa 20 različitih grafičkih konfiguracija. Pa napravi tabelu tekstura po azbučnom redu. I na kraju baci pogled na YT čisto da vidi kakva je igra :D :D JK (a nije Karleuša)

Poslednja izmena:
@cufi
Kakav divan clusterfuck

Ali boje kad popadaju ove svetlece bombe :D Kao neki crtani film...

U vezi pucanja igre....

Posto imam instaliran,pored win 8.1 takodje i win 7,koji nisam palio dva-tri meseca,rekoh da probam kako igra radi na win-u 7.Za divno cudo,nema pucanja igre na metro mapi.Sve mape koje sam probao rade odlicno.Znaci ako neko ima win 7 na nekoj particiji,neka ga proba,pa mozda i uspe..Konacno sam otkljucao i F2000,koji mi je jedini nedostajao.Instalirao sam 13.12 drivere,sa njima lepo radi,a takodje sam probao i mantle,medjutim isto mi je kao i na win-u 8,stuca i koci.

Odlican je SA. Jedva cekam da ga kupim da bi igrao 24/7 metro no C4 64 players. Vrhunac taktickog gaming-a.

U vezi pucanja igre....

Posto imam instaliran,pored win 8.1 takodje i win 7,koji nisam palio dva-tri meseca,rekoh da probam kako igra radi na win-u 7.Za divno cudo,nema pucanja igre na metro mapi.Sve mape koje sam probao rade odlicno.Znaci ako neko ima win 7 na nekoj particiji,neka ga proba,pa mozda i uspe..Konacno sam otkljucao i F2000,koji mi je jedini nedostajao.Instalirao sam 13.12 drivere,sa njima lepo radi,a takodje sam probao i mantle,medjutim isto mi je kao i na win-u 8,stuca i koci.
OD kada to 13.12 driveri podrzavaju Mantle ?

Jel ti koci na oba sistema 8.1 i 7 ? Probacu ovih dana sa Mantle pa javljam svoje utiske , samo da se sastavim sa vremenom ...

Bio sam probao Mantle na kratko cim se pojavio i nisma imao nikakva seckanja sa masinom iz potpisa ali je bio utisak da ima nekog sitnog kasnjenja . Probacu ovih dana opet pa javljam utiske ;)
Btw kad mi je upaljen HT na CPU imam mikro seckanja oduvek ...

vas dvojica imate karte koje jos nisu zvanicno podrzane :)

We've started rolling out a new game update for the PC version of Battlefield 4. Among other items, this update addresses the so called "sound loop crash" that caused the game to freeze. You may experience some downtime while this update is rolling out.

Feb 25 PC Game update notes
-Fix for the so called “sound loop crash” issue that caused the game to freeze
-Fix for an issue that sometimes prevented players from shooting while in the gunner position of a vehicle
-Fix for the headshot icon appearing incorrectly at non-headshot deaths, such as suicide or dying of an explosion
-General stability improvements

Bas da vidimo kakav ce boljitak da naprave ali generalno meni igrica ne pravi problem tj. nema bagova i slicno nego mene nesto drugo zanima , ovih dana plevim ostale na jednoj mapi tj. serveru i s vremena na vreme me u toku igre admin ubije ili me kikije sa servera .Da li to sme da se radi i da li postoji nacin nekako da se tuzi neko jer ja sam brate mili iskesirao 80 evra na igricu kada je izasla , ne zelim neko da me nonstop kikuje zato sto igram dobro ili da bi lecio svoje komplekse , uff ruke bi mu polomio da ne moze da uhvati misa u ruku :smack:

Bas da vidimo kakav ce boljitak da naprave ali generalno meni igrica ne pravi problem tj. nema bagova i slicno nego mene nesto drugo zanima , ovih dana plevim ostale na jednoj mapi tj. serveru i s vremena na vreme me u toku igre admin ubije ili me kikije sa servera .Da li to sme da se radi i da li postoji nacin nekako da se tuzi neko jer ja sam brate mili iskesirao 80 evra na igricu kada je izasla , ne zelim neko da me nonstop kikuje zato sto igram dobro ili da bi lecio svoje komplekse , uff ruke bi mu polomio da ne moze da uhvati misa u ruku :smack:

He,he,pa nemozes mu brate nista,ako je on zakupio taj server,moze da kikuje koga hoce i koliko puta hoce.A ti,batali taj server,nadji drugi,bar njih ima na hiljade!

Ti si iskešao 80€ za igru a on stotinjak € svaki mjesec za taj servr, i onda hoces da ga tuzis zato sto ima pravila na svom serveru kojeg ti ne placas ?

Postoji more servera sa neshvatljivim pravilima ali ga jedniostavno stavis na blek listu. Da ne kazem podupiranje gličeva, knife only, pistol only, i cega sve ne gdje bih kose kidao, ali kako rekoh, svakakvih servera ima. Predjes na drugi i vozi. Mada u vecini pise razlog kikanja ili killa. Mozda je zabranjen m320, sniper, shotgun i slicno.. pa kada ubiejs nekoga sa spomenutim oružjem, slijedi autokill. Možda kampaš sa vozilom ispred baze gdje bi te ja banovao sa interneta da mogu a imas auto kikanje radi velikog pinga ili ne znam da li i dalje vazi autokick za zemlje koje nisu na listi podrzanih za server.

sve u svemu, imas servera za igranje. Mijenjaj dok ne nadjes odgovarajuci.

Poslednja izmena:

Admin te kikuje zato sto je zavidan jer si jedan od tri coveka na planeti kome igra radi bez greske.

A kao sto Glenn kaze, uvek mozes promeniti server te igrati gde su admini odrasli, ljudine sa naseg podrucja, recimo kod njegove skype ekipe ima odlican server, savrsen balans, dobra rotacija mapa... i ako ti nick nije nadimak licnog srpskog imena(za to dobijas ban,) navrati i uzivaj. (mozes promeniti nick u recimo ZengaCRO, to ne spada u zabranjeno).

Evo sada prvi put odigrah Firestorm i mapa je jedno 3x bolja za igru vozilima nego Caspian mada mislim da je Golmud za sada najbolja mapa samo sto me malo smorila.
Ko igra pesadiju mozda mu je Caspian super.

Nazad
Vrh Dno