Ma metro, oman, firestorm.. samo kreša.
Samo znam da i dalje posle vise od decenije, ne mogu da dam sansu novim CS mapama.. a tako misli i 99% igraca. Uopste ne vidim nista lose da se kroz nove verzije provlace i stare proverene mape..
Zar to nije najbolji nacin da se odrzi povezanost sa redovnim musterijama, sa ljudima koji godinama unazad podrzavaju EA/DICE?
Vrlo dobro sam upoznat kako funkcionise nase drustvo zato sam stavio ono "da zivimo u idealnom svetu".![]()
Po mom misljenju nije toliki problem to sto se sadrzaj reciklira vec sto to dva puta placamo. Volim ja Caspian i Firestorm i verovatno cu ih od sada igrati vise nego vecinu mapa iz vanile ali problem je sto sam to vec igrao i platio ranije. Da zivimo u idealnom svetu ovaj DLC bi dosao besplatno za sve koji vec imaju BF3 ili u krajnjem slucaju BF3 Premium. Zar to nije najbolji nacin da se odrzi povezanost sa redovnim musterijama, sa ljudima koji godinama unazad podrzavaju EA/DICE?
Видим да сте спомињали цене, кодове, премијум налоге па нисам све похватао. Размишљао сам да узмем бф4 и да играм мулиплејер. И најефтија комбинација испада да претражим кп и узмем онај код што се добија уз графичке. Шта сњим добијам? Колико коштају додатни ДЛЦ? Да ли премијум налог доноси још ишта? Колико кошта тај премијум?
Naravno da nije. Ne interesuju njih "matorci" koji igraju BF od početka nego ih interesuje da na novom proizvodu (u ovom slučaju BF4) zarade što više. A na koji način će to ostvariti njih ne interesuje, bitno je da se zaradi. Kakva sentimentalnost, kakvi bakrači. Na papir stave koliko zarade gubitkom zbog razočaranosti starih igrača/kupaca, stave koliko dobiju dolaskom novih igrača/kupaca i ako su u plusu to je to. Jedino što se meri je zarada. Znaš koliko je njih briga što ja nisam kupio BF4 ili što si ti kupio pa si razočaran, ni malo. Mi smo samo brojevi i statistika
По твом мишљењу колико би требао да кошта тај премијум? Пошто ми се не жури, а неби да нешто платим више него што вредиу случају да узмем код за 1500 динара, хоћу ли успети онда да вежем премиум налог за њега?
Vojo?! Ti si???
Vojo?! Ti si???
Ovo je tacno, ne mogu da uocim pesadiju. Ispadose mi oci i nista, a samo vidis leti rpg, jedan drugi i ode.Caspian Border 2014 - Ova mapa je cista ludnica na IPS monitoru! Oci iskacu od te silne jeseni i njenih boja!sa sve 1080p rezolucijom, na vece ne smijem ni da pomisljam! (4K?? :shock
. Snajpercici su se posebno nakotili u ovoj mapi, ne znam da li sam sastavio 30 sekundi normalne igre a da me neko nije roknuo! U BF3 je to bilo nekako normalnije ali je ovaj novi Caspian Border 2014 prilicno zanimljivija mapa (pa i sa tim prokletim snajperima). Mnooogo teze je uociti protivnika sada.
Mislim da su tenkove s*ebali samo tako, sve je mnogo losije sto se njih tice nego u BF3.
I dalje imam osjecaj da je nekako ovaj Caspian Border 2014 manji u BF4...:zgran::crash:
Inace, do sad nisam obratio paznju ali-spotovati neprijatelja je sad mnogo teze nego u bf3. Bukvalno su utopljeni u boje mape, bar na dve koje jedino igram-locker i zavod. Ako se ne mrdaju nema sanse da ih primetim. Ima li neki fix za ovo![]()
Ziva istina... Bas se nekako uklope u mapu pa ih ne vidis. Meni nekako Zavod pravi najvise problema, svo ono grmlje, coskovi, pa kad se sakriju, jedva ih primetis...Inace, do sad nisam obratio paznju ali-spotovati neprijatelja je sad mnogo teze nego u bf3. Bukvalno su utopljeni u boje mape, bar na dve koje jedino igram-locker i zavod. Ako se ne mrdaju nema sanse da ih primetim. Ima li neki fix za ovo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari