Šta je novo?

Battlefield 4

Да ли ико користи онај Командер мод на таблетима и телефону? И да ли то вреди ишта?

Taj " gimmick " ne koristimo ali sve drugo u borbi protiv mrskog neprijatelja da :)

Пошто ми се данас завршава рок, рачунајте да ћете имати још једног саборца. Морам само данас да најурим код на кп и прикључујем се

Приметио сам да је неко спомињао имена на претходним странице, какве то БФ има рестрикције према јузернејмовима? Јел тамо нећу моћи бити уписан као овде или? :/

Пошто ми се данас завршава рок, рачунајте да ћете имати још једног саборца. Морам само данас да најурим код на кп и прикључујем се

Приметио сам да је неко спомињао имена на претходним странице, какве то БФ има рестрикције према јузернејмовима? Јел тамо нећу моћи бити уписан као овде или? :/

Pa posto si haski optuzenik....svasta je moguce.;)

Samo se drzi cirilice, neces valjda " kandicku " da bi se dodvorio kojekome :)

Mene zanima da li je smo samo nas par imalo problema sa krešovanjem igre pri učitavanju ili je još ko imao taj problem, koji je došao sa poslednjim pečom.

Ja sam imao problem pre ovog patch-a,kresovalo mi je na metro-u,sangaju i davnbrejkeru.Posle patch-a je sve u redu.

Sve više sam ubeđen da opštu ocenu Bf4 srozava ne toliko tehnički aspekt igre već sami igrači. Ja ne znam koja ovo populacija više igra bf serijal?! Da se razumemo, nisam klinac i ne ložim se na ''pro'' fore, ali ovo kao da igraju polumozgaši. Znate ono kada upadnete u squad u kome squad leader ne izdaje uopšte komande, pa vi i još neka muka iz squada spamujete request order ne bi li dotični leader izdao koju komandu? E to mi se sinoć po ko zna koji put desilo. I napiše mu saborac nešto tipa ''daj brate, obeleži zastvicu kad smo već svi krenuli na nju da uzmemo neki poen više'', a leader ne odgovara ništa. Onda ga ovaj oslovi sa @nadimkom i ovaj skonta da se njemu obraća i bude u fazonu ''Ko, ja? A kako da dam naredbu?'' :wall::wall::wall: Lik je 50+ level i ne zna za jeb*** Q! To je na nivou onoga što sam, dal na ovom forumu, pročitao kada je lik pitao ''na koji taster oživljavam ljude?''...

Poslednja izmena:
Sve više sam ubeđen da opštu ocenu Bf4 srozava ne toliko tehnički aspekt igre već sami igrači. Ja ne znam koja ovo populacija više igra bf serijal?! Da se razumemo, nisam klinac i ne ložim se na ''pro'' fore, ali ovo kao da igraju polumozgaši. Znate ono kada upadnete u squad u kome squad leader ne izdaje uopšte komande, pa vi i još neka muka iz squada spamujete request order ne bi li dotični leader izdao koju komandu? E to mi se sinoć po ko zna koji put desilo. I napiše mu saborac nešto tipa ''daj brate, obeleži zastvicu kad smo već svi krenuli na nju da uzmemo neki poen više'', a leader ne odgovara ništa. Onda ga ovaj oslovi sa @nadimkom i ovaj skonta da se njemu obraća i bude u fazonu ''Ko, ja? A kako da dam naredbu?'' :wall::wall::wall: Lik je 50+ level i ne zna za jeb*** Q! To je na nivou onoga što sam, dal na ovom forumu, pročitao kada je lik pitao ''na koji taster oživljavam ljude?''...

Ti si jos dobar ja jednon u deset partija naidjem na squad lidera koji izdaje naredbe.... A tek sto 80% tima ne radi spot.....

To je na nivou onoga što sam, dal na ovom forumu, pročitao kada je lik pitao ''na koji taster oživljavam ljude?''...

To sam ja odvalio, ali tek sam bio poceo da igram BF3, I uopste to nisam koristio tj assault klasu, pa zato I nisam znao(nije isto porediti onog ko je 20-ti level, I prvi put igra MP neke ozbiljnije igrice I ne igra assault klasu)... Ali, evo sada kada vec sve znam, ozivljavam ko lud, naravno dok koristim assault klasu. A ovo sto se vodje squad-a tice, I ja sam bio 100x vodja, izdajem naredbu da se npr krene na zastavicu "Alpha", I naravno 90% njih to ne uradi, I zato vecina I ne izdaje naredbe, ili ih to jednostavno ne zanima :p Sta da se radi, igraj I uzivaj, nema mesta za zivciranje I ljutnju, prvo zabava pa tek onda sve ostalo... Mene jedino nervira balance I mnogo citera...

To sam ja odvalio, ali tek sam bio poceo da igram BF3, I uopste to nisam koristio tj assault klasu, pa zato I nisam znao(nije isto porediti onog ko je 20-ti level, I prvi put igra MP neke ozbiljnije igrice I ne igra assault klasu)... Ali, evo sada kada vec sve znam, ozivljavam ko lud, naravno dok koristim assault klasu. A ovo sto se vodje squad-a tice, I ja sam bio 100x vodja, izdajem naredbu da se npr krene na zastavicu "Alpha", I naravno 90% njih to ne uradi, I zato vecina I ne izdaje naredbe, ili ih to jednostavno ne zanima :p Sta da se radi, igraj I uzivaj, nema mesta za zivciranje I ljutnju, prvo zabava pa tek onda sve ostalo... Mene jedino nervira balance I mnogo citera...

Izvini, nisam imao nameru da vređam - istripovao sam da je neko to napisao kao anegdotu. Ali shvatio si i sam poentu mog posta. U svakom slučaju nije sramota pitati već ćutati i ostati glup :)

Čemu izdavanje naredbi kad to niko ne sluša. A tek za spoting,niko ga ne praktikuje a pola ljudi igra recon klasu,što bi trebao da bude prioritet. U bf3 je bolja ekipa u proseku.

Izvini, nisam imao nameru da vređam - istripovao sam da je neko to napisao kao anegdotu. Ali shvatio si i sam poentu mog posta. U svakom slučaju nije sramota pitati već ćutati i ostati glup :)

Taman posla, nego cisto da se zna ko je to odvalio, haha :D Bas to, bolje pitati, nego cutati I ne znati! :)
U BF3, retko se desavaju bas ubedljive pobede (u fazonu 650-0 ticketa), dok u BF4 su bas ceste, I to me nervira, znaci od 30 ljudi na jednoj strani ima 10-tak koji su 100-ti lvl, a na drugoj nema nijedan ili eventualno jedan jadnik koji je 100-ti lvl, I obavezno na kraju runde kaze kako je tim s****e, kako niko ne zna da igra... Pa sta mozes da ocekujes od onih (u koje I ja spadam) koji ovo igraju radi zezanja ili jednostavno bas ne znaju da igraju, ili su tek usli u BF svet, znaci ljudima je toliko bitna statistika da je to strasno! Kao da share-uju sve na FB, pa se hvale prijateljima sto im je K/D 3 ili veci, mislim ko da je to najbitnije, zna se sta je najbitnije kod svake igrice, a to je da tebe zabavi I da ubijes vreme kada nemas sta da radis, bar ja tako sagledavam situaciju :)

Ево и Војвода је купијо бетлфилде, за неких 10 сати се гледамо кроз нишан :)
Него јел играте сви на истим серверима или ћу морати србе ко покемоне скупљати?

Ево и Војвода је купијо бетлфилде, за неких 10 сати се гледамо кроз нишан :)
Него јел играте сви на истим серверима или ћу морати србе ко покемоне скупљати?

Ma koji Seselj, Ceda je car :D Sta si kupio, full pack ili samo bazicnu verziju ?? :)

Базичну :) Мада сам нашао лика који је нудио 3 ипо сома за базичну и премиум, међутим видео сам да муља нешто - шаље кодове преко смс и имејла иако живи на пет минута од моје гајбе?! Притом нема ни позитивних оцена, па сам одлучио да неризикујем...

Капирам да је касно сада већ, али ајде да питам оће ли ово фино шљакати на 7770, 6мб нета и1680х1050?

Pa nije bas zabavno kada se ti trudis i boris a ostalih 20-tak igraca ladi jaja po planinama i igra se Vasilij Zajceva. A ovo za izdavanje naredbi je stvarno individualno. Ja kada zapadnem da sam SL, uvek gledam gde da stavim naredbu, cak iako meni nije zastavica blizu, ako vidim da je moj squad tamo negde, stavim im naredbu, makar zbog poena. Dobro meni, dobro i njima. A bilo je situacija kada je moj squad bukvalno pokidao protivnike (kada se u squadu nadju 2-3 igraca koji znaju sta se radi, prate sta im ja naredjujem i shvataju kada i gde treba da napadu). Jednom prilikom je jedan lik iz squad izjavio nesto tipa "this is the best squad I've ever been". Dakle, nas cetvoro, niko se medjusobono ne poznaje smo jednostavno "kliknuli". Popravke vozila kada treba, pracenje naredbi, odabir klase koja treba (support je falio i lik je sam prokomentarisao da ce biti support za squad). To je bila milina za igranje, ako se izuzme igranje sa ekipom na Skype-u.

Kako resiti problem sa ovim poslednji update-om (25.feb) gde se igra zaglavi na loading screen-u? Nemam User.cfg fajl u Battlefield 4 folderu da mogu da prepravim fajl i izbrisem "UI.DrawEnable 1". Jel ima neko drugo resenje ili jel ima neko fajl da okaci pa da probam da ga ubacim u folder?

Kako resiti problem sa ovim poslednji update-om (25.feb) gde se igra zaglavi na loading screen-u? Nemam User.cfg fajl u Battlefield 4 folderu da mogu da prepravim fajl i izbrisem "UI.DrawEnable 1". Jel ima neko drugo resenje ili jel ima neko fajl da okaci pa da probam da ga ubacim u folder?

Jesi probao da uradiš ''repair game'' ? Ne razumem u čemu je fazon sa tim CFG fajlom jer neko ga i nema tako da ni ne može da mu pravi problem dok kod tebe se taj problem javlja i bez tog CFG fajla. To je običan fajl koji se može otvoriti i u notpedu.

Poslednja izmena:
Evo i ja posle 100 godina reshih da vidim u kakvom je stanju "igrica" i doceka me gorepomenuti problem.U igru ne mogu ni da udjem.Prvo otvori igru u "windowed" modu,cim pritisnem Esc puca igra.Obrisem pomenuti fajl,tad mogu da udjem u igru dok ne pritisnem Esc i opet-sljas-desktop.

Bazična
Stara srpska reč, od prastare srpske reči - Base.

Kao i svi ostali što pišu ćirilicom na latiničnom forumu, added to shtlst.

@Saul Hudson

Probaj kreirati blanko User.cfg file u trazenom folderu... mozda ce igra da mu upise potrebne config stringove.
Ako ne upali, zaista probaj "repair game"

Probao i da napravim user.cfg, da ubacim tudji user.cfg, igra ne upisuje novi string unutra, bukvalno ista situacija sa i bez njega. Probao nove drajvere, stare drajvere za gpu, directx, net framework, punkbuster update, zamenio chrome za firefox, probao repair game, bukvalno nista nije pomoglo. Na kraju sam uspeo da udjem na jedan server i nisam mogao da menjam oruzje, tipa video se samo pistolj, ali se ne vide ruke igraca i ne mogu da pucam. Dice pobedio sa ovim update-om.

Vala su ga zasrali ovaj put maximalno .

Kao i svi ostali što pišu ćirilicom na latiničnom forumu, added to shtlst.

That list needs to be refreshed and your name must be on it.

Pa nije bas zabavno kada se ti trudis i boris a ostalih 20-tak igraca ladi jaja po planinama i igra se Vasilij Zajceva. A ovo za izdavanje naredbi je stvarno individualno. Ja kada zapadnem da sam SL, uvek gledam gde da stavim naredbu, cak iako meni nije zastavica blizu, ako vidim da je moj squad tamo negde, stavim im naredbu, makar zbog poena. Dobro meni, dobro i njima. A bilo je situacija kada je moj squad bukvalno pokidao protivnike (kada se u squadu nadju 2-3 igraca koji znaju sta se radi, prate sta im ja naredjujem i shvataju kada i gde treba da napadu). Jednom prilikom je jedan lik iz squad izjavio nesto tipa "this is the best squad I've ever been". Dakle, nas cetvoro, niko se medjusobono ne poznaje smo jednostavno "kliknuli". Popravke vozila kada treba, pracenje naredbi, odabir klase koja treba (support je falio i lik je sam prokomentarisao da ce biti support za squad). To je bila milina za igranje, ako se izuzme igranje sa ekipom na Skype-u.
Pazi, ja najvise volim da lovim snajperiste, iako i sam igram kao Recon, ali ne stojim na spawnu i jurim pesadiju, vec igram tkz. aggressive sniper taktiku, gde se puno krecem, osvajam zastavice, cesto i odbranim check point sam ako je manji squad napao. A posto sam recon znam gde je konkurencija i obozavam da ih iznenadim... uglavnom ne trosim municiju u tom slucaju... :D

Vrh Dno