Šta je novo?

Battlefield 4

preorderovao bio bf4, odigrao par partijai baalio, i sada za vikend konacno seo malo i pikao, svidja mi se, jos malo pa cu imati pozitivan kd ratio, woohoo :)

nego, jel ono neki bag sa dogtagovima, ne prikazuje kao u bf3 one koje sam uzeo od drugih kada sam ih zaklao, ili su to iskljucili?
i sada sve klase mogu da nose snajpere, one dmr bar?

Probao snajperom da igram i ono mi skroz bezveze. Vola nisam mogao da ubodem i metak nekako cudno putuje, kao kometa. Kako ovi pogadjaju nemam pojma, mozda nisam otkljucao neki dobar snajper.
Na Firestorm ih ima na onom tornju, ali nije problem, ginu ko pilici.

Milina skinuo patch i sad nema shane da igram game jer puca pri ulasku na server . Probao i sa novim beta driverima pa sam mislio da je do njih i vratio se na prethodne al cvrc ...

Ti si iskešao 80€ za igru a on stotinjak € svaki mjesec za taj servr, i onda hoces da ga tuzis zato sto ima pravila na svom serveru kojeg ti ne placas ?

Postoji more servera sa neshvatljivim pravilima ali ga jedniostavno stavis na blek listu. Da ne kazem podupiranje gličeva, knife only, pistol only, i cega sve ne gdje bih kose kidao, ali kako rekoh, svakakvih servera ima. Predjes na drugi i vozi. Mada u vecini pise razlog kikanja ili killa. Mozda je zabranjen m320, sniper, shotgun i slicno.. pa kada ubiejs nekoga sa spomenutim oružjem, slijedi autokill. Možda kampaš sa vozilom ispred baze gdje bi te ja banovao sa interneta da mogu a imas auto kikanje radi velikog pinga ili ne znam da li i dalje vazi autokick za zemlje koje nisu na listi podrzanih za server.

sve u svemu, imas servera za igranje. Mijenjaj dok ne nadjes odgovarajuci.

Gde ima ova opcija? Očajnički je tražim.

Pa ja sam igrao sa 14.1 beta driverima do danas dok nisam skinuo taj patch od 400mb . Sad nece ni sa tim 14.1 a ni sa 14.2 :(

Mene je zezalo sa 14.1 i nadao sam se da ce neki sledeci biti bolji,kad ono "medjutim"!Mada sad kad su sredili sa zadnjim patch-om,ono kresovanje,i sa 13.12 mi odlicno radi.

Blago tebi , kod mene ludnica/slideshow kad ukljucim mantle , i sa ovim zadnjim drajverima isto pa cak i gore od 14.1 beta... sa DX sve super radi

Jeb eni DICE, kako nas teraju da kupimo premium acc, sad nama koji nemamo premium igra ne radi, a ostalima radi bez problema.
Pe deri jedni, pokvareni.
Koj moj je uopste izlazio ovaj patch od ~400mb?

I meni puca igra pri ulasku ne mogu da igram u cemu je fazon? Apdejtovao sam igru

A jel imas Premium Toso ?

Hmm do cega li je onda jer smo MIrza i ja pomislili da je nesto do Premium naloga ...

samo bude stop working i to je to i to posle zadnjeg pecha?

Da a pre patcha radilo sve normalno ...

Ne znam nisam pametan sta je .. Probao sam sve poslednje beta drivere nije do toga probao reparaciju igre nije do toga , dalje me mrzi da trazim jer mi je muka od tih stvari vec . Verovatno ce izadji opet neki patch koji ce da ispravi to .

Hi everyone,

We are aware that some of you have been experiencing some crashing since the patch this morning. Below is a workaround for this problem:

1. Go into your game directory (dir:\Program files(x86)\Origin Games\Battlefield 4)
2. If you have a “user.cfg” file, open it in notepad.
3. Delete the command line “UI.DrawEnable 1”
4. Save the file
5. Start the game

Znaci da je odradimo TosaNS Patch :d

Izgleda da ovo radi. :d
Gde ga iskopa?

Zarostiljajmo :p

Jel se desilo nekom da je dodao shotgun kit ali i dalje mu nisu unlockovane?

Kad je IGN nasao za shodno da napravi video o tome koliko je SA los...

Poslednja izmena:
Vrh Dno