Dragi Pera zasto svaki kill računaš kao čitera. Ima ih more u BF3, u BF4 ko zna koliko ali je lik komotno mogao da te sroka i da otrči iza zgrade dok se killcam okrene na njega. U 99% slucajeva dobijem samo dva hit rega od nekoga ko puca na mene ili cak da padnem mrtav i cujem jedan hit reg sa zakašnjenjem. Prje toga niti jedan. Trcim i gledam u ljude koji pucaju na mene i nakon toga samo cujem tap tap i padam mrtav. Za ostale metke nisam dobio niti jedan hit reg a znam da je potrosio 5-6 metaka.
Dilej izmedju odredjenih desavanja postoji te kao i to da si mogao dobiti info o zadnjem fatalnom metku kada je on davnih dana okrenuo ledja. Video ne pokazuje ništa. Igra je po mom mišljenju broken. Ne igra mi se uopste. Ali moj ti je savjet da prestanes igrati ako samo tražiš hakere u njoj. Ima ih u svakom MP i biti ce ih dok se boje ne rastope.
Ili zakupi server kao moj klan pa igraj, banuj, kikaj i radi sta hoces do zore.
Ne verujem da troluje, znam da se na bf3 nije ovako zalio kao na ovo..
Pazi ja koliko se secam BF3 je jos gore bagovao kad je izasao, a da ne spominjem koliko su neka oruzija i vozila bila dominatna da su morai 10 patcheva ogromnih da izbace da bi sredili to, naravno ima i toga sad ali dosta manje.
Igra "podmazanije" radi u odnosu na BF3, bukvalno ti je ovo nasminkana verzija BF3, jedino po meni sto je bolje u BF3 su mape
Moja preporuka ti je da sacekas Bozicni popust, do tada bi trebalo da srede vecinu stvari a do tada nek te smori BF3.
Realno, ne vidim u čemu bf4 može biti bolji od bf3.. Možda u nakićenosti, sjaju i bagovima a mape i da ne spominjemo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari