Šta je novo?

Battlefield 4

Па нисам ја купио он је. Мислио је да долази фул. Каква је то глупост премијум вамо тамо без игре главне. Па да си и најгори нуб колико ретардиран мораш бити да тако игру направиш???

Па нисам ја купио он је. Мислио је да долази фул. Каква је то глупост премијум вамо тамо без игре главне. Па да си и најгори нуб колико ретардиран мораш бити да тако игру направиш???

Znaju oni šta rade...

Пази кад има и оних који стају на страну ових болида што су направили игру и оправдавају мислим да не верујеш!

Mozda je mogao da se raspita sta je Premium pre nego sto je uzeo?

Пази кад има и оних који стају на страну ових болида што су направили игру и оправдавају мислим да не верујеш!
Pa cekaj... Valjda je on trebao da gleda da li kupuje "PREMIUM EDITION", ili samo "PREMIUM SERVICE", tj DLC-ove koji idu na osnovnu igru.

EDIT:
Naravno, tu je i razlika u ceni (ove linkove dajem samo kao primer, uz napomenu da su ovo snizene cene - trenutno)
Battlefield 4 Premium Edition
Battlefield 4 Premium DLC

Poslednja izmena:
Počinju gadno da mi idu na ***** ovi snajperi, previše ih je. Bilo bi normalno da ima limit po timu, kao što je to u BC2 bilo. Ovako svaka šuša može da se zavuče iza kamena i da spamuje.

Pa cekaj... Valjda je on trebao da gleda da li kupuje "PREMIUM EDITION", ili samo "PREMIUM SERVICE", tj DLC-ove koji idu na osnovnu igru.

EDIT:
Naravno, tu je i razlika u ceni (ove linkove dajem samo kao primer, uz napomenu da su ovo snizene cene - trenutno)
Battlefield 4 Premium Edition
Battlefield 4 Premium DLC

Слажем се да је требао да зна али оно логично би било да премијум садржи и игру аутоматски зар не? Овако је сад морао да пукне 40$ плус ***, безвезе.

Počinju gadno da mi idu na ***** ovi snajperi, previše ih je. Bilo bi normalno da ima limit po timu, kao što je to u BC2 bilo. Ovako svaka šuša može da se zavuče iza kamena i da spamuje.

Zato ja biram samo mape gde ima limit za snajpere.
Najgora klasa u igrama ikada napravljena!
Totalno beskorisni za tim, samo gledaju K/D olosi!

Слажем се да је требао да зна али оно логично би било да премијум садржи и игру аутоматски зар не?
Pa ne, jer su to dve razlicite verzije. Vidi s njim sta je tacno kupio i tacan naziv paketa. Da li je Premium Edition ili Service.
Bez obzira na ovo "Premium" u nazivu, sam Premium Edition ima i osnovnu igru i sve buduce DLC-ove, a Premium Service u stvari predstavlja nadogradnju na osnovnu igru, samo skup svih DLC-ova, i time se dobija Premium Edition...

Овако је сад морао да пукне 40$ плус ***, безвезе.
A koliko je on platio taj Premium koji je uzeo? Ako je platio oko 40/50/60$ (ne znam gde je kupio i da li je hvatao neki popust), onda uz taj koji je dokupio za $40, kao sto kazes, dobija Premium Edition i nije bacio u vetar, i to dodje oko $90-ak/$100, a trenutno se toliko i krece cena (u dolarima)... Ma, ako ce on da se igra, i ako uziva u igri, nema sta da bije glavu. Nek cepa i to je to. Samo nek malo pazljivije gleda sledeci put i to je to ;)

Poslednja izmena:
Да узео је премијум за 40$ + 40$ за обичан. А могао је у четвртак навече оба за 65$ ал добро нема везе. Ма ко га ј... његова лова:d

Слажем се да је требао да зна али оно логично би било да премијум садржи и игру аутоматски зар не? Овако је сад морао да пукне 40$ плус ***, безвезе.

Ako kupim audi premijum alufelne, dal' dobijam i A4 uz njega?

Kao za bilo šta drugo, premium service je bonus na osnovnu igru. DLC, if you will.

Cekaj jel sound loop taj bag, jel to kad igra zabode i pocne da se non stop ponavlja isti zvuk dok se igra ne ubije iz task managera?

DA to je to .

Moze sugestija?
Upravo sam instalirao BF4, koje mape su najmanje, hocu da igram nesto poput CQ iz BF3, znaci metro i ziba tower? HVALA!

Ne verujem.
Jutros probao 2 servera, bilo ok.
nista nisam menjao, sad probao da udjem na 3-4... pokrene crni prozor, bela crtica sa desne strane goredolegoredolegoredole... couldn't launch bla bla....

Nisam nesto zadovoljan mapama, mislim da je bolji izbor bio u BF3, cak i iz ovog sgina rising-a mi se svidja samo ova u dzungli. Verovatno zato sto nisam fan vozila vec samo pesadije :D
Nadam se da ce biti neki dlc na fazon aftermath-a

jel se desavalo nekome da pokrene prozor kad proba da udje na server ~ sve crno, bela linija sa desne strane ide gore dole i na kraju pukne prozor - couldn't join server :/
bilo koji...

U pocetu je igrica lepo isla kasnije je pocela da secka ali nebitno nekako sam uspeo i tako da je igram.Ono sto sam primetio je da su mi ,kada zelim da promenim oruzje,uvek ista oruzja "otkljucana" recimo hteo bih snajper ali oni nikada nisu dostupni.Sta trebam da uradim da bih mogao da biram oruzja?
Igram single player(protiv bootova) i stigao sam do desetog dela a jos uvek ne mogu da izaberem pojedina oruzja.

Jel imam deja vu ili si ti napisao isti ovakav post juce?

Vrovatno da čovek nije dobio odgovor pa ponovio post.

Mislio sam generalno o igrici,bas sam gledao na yt,na brodu gde moj saborac treba nogom da razvali vrata,vrata zapravo ne postoje,on udara nogom u prazno a ja prodjem kroz vrata opusteno,ali nista se ne desava.
Probao sam i restart chekpoint par puta,sve isto

Da si čitao celu ovu temu :d video bi da sam ja pisao o tome. (ovo je bila šala, ovo za čitanje cele teme)

Na istom mestu sam i ja zapeo i pošto nigde nisam našao rešenje (isti slučaj i sa restartovanjem misija itd.) batalio sam kampanju.
Samo mi reci, da li je kod tebe "narodna" verzija bf4 ili regularna?

Ima li neki nas TS server gde se okupljate kada igrate?

Ja sam prvo bio na 8.1,pa su me zezali driveri,pa sam se vratio na 7.Ima male dobiti na 8.1,ali nista bas primetno.I na sedmici lepo radi.Kod mene na 64 GB SSD-u (Win 8.1+BF4) ima jos 15.5 GB prostora.

Upravo sam instalirao Windows 8.1 ( FOK METRO UI :D ).

Obrisao sam Hibernation files ( svakako to i ne koristim ) pa taman imam nekih 43-44GB slodobnog na SSD-u.

Da li je istina da serveri i dalje crashuju kao ludi? Takodje, procitao sam na battlelog forumu da je siege of shangai potpuno neigriva mapa, da na kraju runde ( skoro ) uvek sledi jedan lep CTD :D. ***., mesec dana posle izlaska igre a na nekim mapama i dalje ne mozes igrati...

Nazad
Vrh Dno