Šta je novo?

Battlefield 4

Kako uci u onaj prokleti brod,pobio sam sve u camcima i helikopterima,ali nema teorije da udjem u brod

Aj mi reci da je brod kraljica, jesi ga gadjao u stomak, tu mu najvise oduzima...

Daj bre ne truj kampanjom temu :D

Jel moze neko da mi kaze koja se oruzja dobijaju kada se predje kampanja?
Za tu muku mora da bude nesto dobro inace necu ni da je pipnem :d

Jel moze neko da mi kaze koja se oruzja dobijaju kada se predje kampanja?
Za tu muku mora da bude nesto dobro inace necu ni da je pipnem :d
P90 koji je nažalost tuga u odnosu na trojku, gde sam imao oko 700 ubistava s njim. Zatim automatsku pušku QBZ-95-1, koji je onako, mada sam ga koristio dok nisam otključao SAR-21 koji je odličan za daljinu. Nisam hteo da koristim SCAR-H i M416, nisam nubara pa da nosim najjače puške. Zatim mašinku M249 koja je dobra dok ne otključaš M240B(omiljeni, kao u trojci) i MG4. I otključavaš pištolj M412 Rex koji je dosta lošiji, kao i Magnum, nego u trojci.

Presao sam ono,sad ima novi bag.
Jel ima neka tema gde moze da se diskutuje iskljucivo o igrici i njenim bagovima?

Ne znam zasto bi diskutovao o bagovima, to ima smisla jedino na developer forumu. O igri mozes ovde, pusti ove sto pricaju da ne moze o single playeru da se diskutuje :D mada ni ja ne igram sp u bf.

Mislio sam generalno o igrici,bas sam gledao na yt,na brodu gde moj saborac treba nogom da razvali vrata,vrata zapravo ne postoje,on udara nogom u prazno a ja prodjem kroz vrata opusteno,ali nista se ne desava.
Probao sam i restart chekpoint par puta,sve isto

Првих сат времена у игри свако пуца на сваког ТК на сваком кораку, ретардирани клинци који се иживљавају и такоооо хахахаха. Питање, да ли могу ову поруку за драјвере да скинем некако, боли ме ђоле што имам 13.4 само нека крене.

Preplašili ste me sa tim bagovima i pucanjima. Danas sam konačno krenuo sa BF4 i skupio sam 4 sata i nisam doživeo ni jedan problem, pucanja, probleme sa performansama ili bilo šta slično. Doduše ja sam odavno na win 8.1, tako da to možda ima veze sa time.

Jedini moj problem sa igrom je to što je gotovo indetnična BF3, više mi deluje kao map pack nego kao nastavak, ali dobro, to sam već znao...

Jedini moj problem sa igrom je to što je gotovo indetnična BF3, više mi deluje kao map pack nego kao nastavak, ali dobro, to sam već znao...

***, nije drasticna promena al sta tek reci onda za ovo.. :)

ghsots.gif

Koji ti je nick i jel igras na pink kids serverima?

Каква је ово шитина не могу да покупим оружје од другог са middle mouse key???? Када вратим reload на R онда хоће хахахха.

Jel imate bag kada se spawnujete da mu treba jedno 2 sekunde da se pojavi oruzje. To mi se cesto desava i taman dovoljno da me roknu.

Navodjena raketa (sraw cini mi se) sklizne sa chopera i ode u random spin

Мапе су благи ужас. Супер је paracel storm и ова брана то је то. Остало је безвезе.

Ili sa mnom nešto nije u redu, ili ljudi prosto koriste bag u igri, jer prosto u 90% slučajeva poginem od svih mogućih oružja i naoružanja od 1 metka?! Postaje frustrirajuće.
Ne verujem da su sve u pitanju "pro" igrači, koji sa 200m ili dalje gađaju u glavu. Prosto ni rafala nema, samo cap... 1 metak i dole sam. Sa druge strane, ceo šaržer nekad saspem u lika on odskakuće dalje...

Puls mi je 200 posle partije.

Probaj network factor da podesis na 0 .

Probaj network factor da podesis na 0 .

Network smoothing factor stavio na 100 (bilo je na 0) i razlika je neverovatna, i to u korist neumiranja od 1 metka, i moji pogoci konačno idu tamo gde ciljam, tj. par metaka i protivnik pada.
Na 0 dok je bio ovaj parametar, bilo je mučno igrati. Razliku sam osetio odmah. Skoro 1h igranja i više nisam najgori od sve dece. Istina, helije je nekad nemoguće srušiti, jer se dva inženjerca voze i popravljaju ga, tako da ni 4 igle ne pomažu, jedna za drugom. Ovo već nije net code, ili sl., ovo je *****izam.

Instalirao danas igru i odmah i neki apdejt,u pocetu je igrica lepo isla kasnije je pocela da secka ali nebitno nekako sam uspeo i tako da je igram.Ono sto sam primetio je da su mi ,kada zelim da promenim oruzje,uvek ista oruzja "otkljucana" recimo hteo bih snajper ali oni nikada nisu dostupni.Sta trebam da uradim da bih mogao da biram oruzja?
Igram single player(protiv bootova) i stigao sam do sedmog dela(ono kada vozim tenk)a jos uvek ne mogu da izaberem pojedina oruzja.

Шурак купио премијум али нема линк за download??? У чему је проблем? Ладно премијум не садржи обичну игру какви болиди не верујем аххахаха.

Poslednja izmena:
Valjda bi trebalo kod koji dobije da kopira u Origin, ako je digitalna verzija u pitanju.

Шурак купио премијум али нема линк за download??? У чему је проблем? Ладно премијум не садржи обичну игру какви болиди не верујем аххахаха.

Zato sto je kupio paket od 5 dlc-ova ali bez osnove. Sad nek kupi preko neta najjeftiniji klot bf4

lol koji ste vi nubovi, kupite ekspanzije, a original ne :cigar::cigar:

I dalje zamrzavaju odredjene mape. **** im pas mater

O da. Šangaj uvek uz Sound loop, dok mi se često dešava izbacivanje na desktop uz program has stopped. 100 tema na netu, uz 1000 mogućih rešenja od kojih ništa ne pomaže. Loš odnos izdavača.

Nazad
Vrh Dno