gorgilije
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2009
- Poena
- 845
Meni BF4 bolje radi na 8.1 nego BF3 na 7![]()
E,to je tacno!
Meni BF4 bolje radi na 8.1 nego BF3 na 7![]()
P90 koji je nažalost tuga u odnosu na trojku, gde sam imao oko 700 ubistava s njim. Zatim automatsku pušku QBZ-95-1, koji je onako, mada sam ga koristio dok nisam otključao SAR-21 koji je odličan za daljinu. Nisam hteo da koristim SCAR-H i M416, nisam nubara pa da nosim najjače puške. Zatim mašinku M249 koja je dobra dok ne otključaš M240B(omiljeni, kao u trojci) i MG4. I otključavaš pištolj M412 Rex koji je dosta lošiji, kao i Magnum, nego u trojci.Jel moze neko da mi kaze koja se oruzja dobijaju kada se predje kampanja?
Za tu muku mora da bude nesto dobro inace necu ni da je pipnem :d
Jedini moj problem sa igrom je to što je gotovo indetnična BF3, više mi deluje kao map pack nego kao nastavak, ali dobro, to sam već znao...
Koji ti je nick i jel igras na pink kids serverima?
Probaj network factor da podesis na 0 .
Шурак купио премијум али нема линк за download??? У чему је проблем? Ладно премијум не садржи обичну игру какви болиди не верујем аххахаха.
Шурак купио премијум али нема линк за download??? У чему је проблем? Ладно премијум не садржи обичну игру какви болиди не верујем аххахаха.
I dalje zamrzavaju odredjene mape. **** im pas mater
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari