Šta je novo?

Battlefield 4

Ko ce ga znati. Juce je bila malo bolja situacija, ali od jutros sam uspeo da zavrsim samo jednu partiju, a upao sam u 3-4. Dizem ruke do sledece zakrpe.

Uh, ove nove dve mape u džungli iz China Rising baš imaju BC2 vajb. Jedva čekam da ih probam. Ne bih igrao ni BF3, ni BF4, a ni tada BF BC2 da nije bilo Sainta. Ne bih imao čime da uporedjujem sad ovu četvorku. Po meni za nijansu bolje mape u trojci od četvorke, ali sve ostalo je bolje odrađeno u novom. Čak je i timska igra na publicu bolja. O bagovima ne pričam, BF3 je bio bolje ispeglan od četvorke u prvih mesec dana, ali to je to.

Od 15-ak (ne mogu da kazem odigranih) partija igra je zakucala u 10-12? Ili klasican stopped working error ili disconnect iz nepoznatog razloga.

Ja imam sličan problem. Shanghai conquest ni ne pomišljam da igram, uvek zakuca uz sound loop. Nekad mu je potrebno 30s, nekad 10ak minuta. Kod ostalih mapa ponekad dobijem program has stopped working, ali mnogo ređe.

Pokušavao sam sve od pravljenja user.cfg fajla sa nekom linijom, deinstaliranja/instaliranja VC redistributable 2010 i 2012, upgrade punkbustera, novih drajvera za grafičku i zvučnu ali problem ostaje a imam jednu od standardnijih aktuelnih konfiguracija. Nešto su debelo zeznuli.

32-bitna verzija za sad radi bez problema...odigrah 3 partije za redom.

Patch sutra, al totalni lol ako bude popravljeno samo ono sto su napisali..

Мени се дешава такође при учитавању следеће мапе да ме избаци, онда класичан ерор као при BSOD-у, али одиграм рецимо 7 од 10 партија ок.

U Originu desni klik na ikonu igre, game properties, u padajucem meniju izaberes x86 verziju da se pokrece.

Pita te pre pokretanja koju ces verziju

Pokrenuo 32bitnu verziju i sound loop se javio prilikom učitavanja nivoa! :d

Ufff, al sam odigrao dobrih tri sata. Napredovao 6 lvl-a. :D Hainan resort je odlicna mapa. :) A Fast attack craft, sa passive radarom, definitivno moj omiljeni vehicle.

E bash sam se zabavio. :)

planiram da dignem win 8.1, ako mi je bf4 instaliran na D particiji da li cu moci da ga pokrenem ili cu morati da skidam ponovo?

Samo ga ubacis posle u folder koji ces dodeliti za instalaciju Origin igara.

Stema mover cujem da radi origin transfers :)

Navika je problem kod BF4, malo kad se naviknes na " sirine mapa ", otkljucas koju pusku viska i pronadjes se igra je ok. Igrao za vikend i uz ovaj xp boost se lako stigne do 30 lvl-a :). Mape su definitivno najlosije u serijalu ali ono sto je bitno kod recimo " Locker-a " jeste da je izbegnut " choke point " kao kod metroa. Ako se ispeglaju bugovi i ako bude izbalansiran deo sa letelicama i pesadijom moze da se igra sasvim lepo. Normalno dobar squad je preduslov za tako nesto.
Zvuk je def lose odradjen jer ne mozes da se oslonis na " osluskivanje " i ako si recimo u zgradi 1 vs 1 tesko ga mozes po zvuku locirati, mislim cuje se tabanje ali se zvuk nekad prostire previse pa ne mozes da odredis gde je tacno.

Ja sam silom prilika presao na Win 8.1 i ne znam gde je dupe a gde glava.

Win dugme na tastaturi radi sve sto treba + win shortcuts :) Ostalo je sve kao na 7

Poslednja izmena:
Instaliraj start8 ili bilo koji drugi program za start dugme i isključi Metro u njemu, sve će biti kao u sedmici.

Prebaci sve iz foldera "Origin games",takodje instalacioni fajl iz "Program Data\Origin\DownloadCache" i nek ti je Bog u pomoci sa snalazenjem sa Win8.Ja sam silom prilika presao na Win 8.1 i ne znam gde je dupe a gde glava.

I ja sam presao pre koji dan, naviknes se posle par sati, veruj mi. Nema nekih velikih razlika u odnosu na WIN 7 ( sem METRO UI koji ni ne koristim, i koji mozes potpuno ugasiti ).

Jos par sati skidanja i vracam se na bojiste :). Samo se nadam da ce ovaj patch srediti mapu Shangai, jer mi je jedna od najboljih u serijalu ( igrao sam betu cak 30 sati koliko mi se svidela :D ). Takodje vidim da su ostale mape dosta popljuvane... valjda nije bas toliko kriticno, videcu uskoro uostalom.

Ne verujem da su zamrzavanje i kresovanje sredili. Pa ni oni ne znaju u cemu je problem, kako ocekujete da srede.

Meni je bitno da prestanem da padam od jednog metka.

Sound loop na Sangaju... :)

Opet God Mode bug, i to u China Rising DLC...
Stvarno su nacisto usrali igru...

http://is.gd/NsvQup

Sve je to cool al kad pre ti ludaci sve to provale osim ako se namerno ne trude da to pronadju? Tek bre izaslo on vec nasao to jedno mesto gde se baguje.. Ne opravdavam ih naravno, igra je i dalje teska beta i posle mesec dana, al ono, nerviraju me i online ludaci..

Nego svi serveri u favoritima su mi vec na China Rising mapama, ffs..

Poslednja izmena:
Sve je to cool al kad pre ti ludaci sve to provale osim ako se namerno ne trude da to pronadju? Tek bre izaslo on vec nasao to jedno mesto gde se baguje.. Ne opravdavam ih naravno, igra je i dalje teska beta i posle mesec dana, al ono, nerviraju me i online ludaci..

Nego svi serveri u favoritima su mi vec na China Rising mapama, ffs..

E *** sad, ispadose ludaci sto odmah provalili bug? :d

Nazad
Vrh Dno