Šta je novo?

Battlefield 4

Za sada sam odigrao 4 partije.

- Netcode je k-a-t-a-s-t-r-o-f-a. Zanima me da li su likovi koji ovde ''brane''' netcode igrali neki MP FPS pre ( /sem ) BF3/4? Makar sam 5-6 puta vec poginuo iza zaklona od zalutalog metka.
- 4 partije - 3 puta crashovalo
- Grafika 10/10, optimizacija takodje
- Sound BUG me pogodio do sada svaku partiju...

@ milos

Pa da, aj kad si ti licno zadnji put primetio neki bag u igri :d To su oni sto provale na CS-u da kad se popnes nekom na ledja mozes da prodjes na drugi sprat gajbe..

@ milos

Pa da, aj kad si ti licno zadnji put primetio neki bag u igri :d To su oni sto provale na CS-u da kad se popnes nekom na ledja mozes da prodjes na drugi sprat gajbe..

Ma provalim. ali me mrzi da snimam i da se mlatim s tim... ;)

- Netcode je k-a-t-a-s-t-r-o-f-a. Zanima me da li su likovi koji ovde ''brane''' netcode igrali neki MP FPS pre ( /sem ) BF3/4? Makar sam 5-6 puta vec poginuo iza zaklona od zalutalog metka.
A sta si ocekivao. Ja zato prodao nalog i uzivancija, 40h bf4 mi je dosta bf igara u naredne 2 godine. Sad cekate patch da popravi sve sto je ovaj patch upropastio...

crash na sangaju, sramota kakvu su igru oni izbacili...

A sta si ocekivao. Ja zato prodao nalog i uzivancija, 40h bf4 mi je dosta bf igara u naredne 2 godine. Sad cekate patch da popravi sve sto je ovaj patch upropastio...

haters_gonna_hate.png

Igra mi je daleko bolja nego BF3, ali netcode i crashovi na pocetku ( da kucnem u komp vec 5-6 meceva sam zavrsio sada bez crasha ) su mi pokvarili utisak.

Kada bi sredili crasheve, bugove i makar malo utegli netcode ovo bi bila ubedljivo najbolja BF igra.

Dec 3 PC Game Update Notes
-Removed the blur effect on soldiers that appeared when Commanders were using EMP attacks
-Fixed the audio bug where audio sometimes randomly dropped out while playing on certain multiplayer maps (typically Golmud Railway and Hainan Resort)
-Fixed the "one-hit kill bug" where occasionally damage from a single bullet was applied multiple times
-Fixed a common crash that would occur when exiting from the Single Player Campaign to Main Menu
-Tweaked the network and computer performance screen to show proper values. Players can now test their computer and network connection and get recommendations if they need to adjust something to improve their gameplay experience

Danas izlazi i China...

Da kucnem u drvo,vec oko nedelju dana nisam imao krash,onako u sred partije,nego ako se i desi,to je kad se partija zavrsi,pa u onom mraku,dok ne pocne da loaduje sledecu partiju.Tako da-no big dil.

Udjem u partiju kad ono magazine box u chelo.
Picture 2013-12-03 20_21_34.jpg
I tako celu partiju. Naravno, par puta usao u tenk, vidim isto njesra. Izadjem sa servera, udjem, ista prica.

Stopped working gresku dobijam kada hocu da udjem na China mape. Pajseri...

Poslednja izmena:
Moj komentar nije bio ni 1% zlonamjeran a ni s ciljem provokacije :) Nema potrebe da se osjecas uvrijedjeno ili sl. :type:

Igra mi je daleko bolja nego BF3, ali netcode i crashovi na pocetku ( da kucnem u komp vec 5-6 meceva sam zavrsio sada bez crasha ) su mi pokvarili utisak.

Kada bi sredili crasheve, bugove i makar malo utegli netcode ovo bi bila ubedljivo najbolja BF igra.

Znam da sam sebe quotujem, ali... odmah pore gore napisanog sam popio CTD :D.

Predraze, nesto sumnjam da si uzeo premium? :) Za obicne smrtnike rising tek za desetak dana..

Ja sam samo jednom imao DX eror dok nisam instalirao DX iz BF4 foldera

Igraj mape do 32 igraca, mnogo manje problema po mom iskustvu.
U nekim trenutcima igra cak skoro savrseno radi.

Iznenadilo me da ni na jednoj mapi nema attack aviona vec samo oni obicni.
Na Altai Range nema scount helija, ali zato ima po dve AA u svakom timu i nema tenkova.
Nesto ne volim kada se vozila stvaraju na zastavicama jer losiji tim obicno izgubi te zastavice pa mozes da se slikas. Plus sto se na sred mape stvara i treci heli sto i nije neki problem jer nece dugo da prezivi.
Dragon i Silk deluju lepo, ima svega sem rush aviona. Valjda na Dragon opet ima dupli AA.
Cisto sam vozio po praznim mapama, bas me zanima koliko je sve ovo igrivo na punim serverima, al ne stigoh danas da odigram. Neobican izbor i raspored vozila. Valjda su hteli da u ovom nastavku malo prebace akciju na zemlju.

Pa meni bi to bio +.Da se tim malo natera na cuvanje/osvajanje zastava,a ne na snajpovanje sa nebodera i planina.Neces da se branis/napadas,onda smrdi iz daljine(mada je to snajkama retko problem).Mora da se napravi mapa da se zna sta je bitno za pobedu,tipa Atacama u BC2.Svi jure da osvoje B zastavu zbog AA i onda bar imaju neku zastitu od helija.

Hahaha,*****avas da ima po dva AA na nekim mapama. Strasno. Pa ljudi bolje da ne ulaze u letelice uopste. Sa beskonacnim dometom i active radar raketama ne pomaze ti ni flares ni ECM koji se pune jedan ****ni minut. Jedino Scout heli sa dva inzenjera moze da prezivi. Cudi me da na Altai Rage nema tenkova,bas mi je delovalo da ce tu da ih ima dosta. Ne znam zasto su ubacili dva AA u svakom timu,pa imaju li ti programeri mozgove

ja licno mislim da jetovima nije mesto u battlefieldu, bar ne sa ovim odnosom snaga. Od tih prokletinja ne moze da se igra. Dobrog jet pilota nista ne moze da obori, jedino jos bolji jet pilot a ako ga nema covek farmuje po celu partiju.
Ovi sto kukaju na AA imate lepo Air superiority sa jetovima i helikopterima u China Rising DLC pa divljajte tamo koliko vam volja

primetio sam jednu stvar koja me jako nerivra, u bf3 kad kliknem desni klik misa da aktivira nisan (bilo obican, kobra, relfex, ne pricam o optici) malo zumira sliku, ovde i bf4 nista, to kapiram ne moze da se promeni ili moze?

Sto je PCBeast za nVidiu to je Gorgilije za Battlefield :D

hahahahahah nasmejao sam se :) ljudi ja obožavam BF i igram ga jako dugo i žao mi je u šta se pretvorio, ali obzirom da sam BF fanatik ja ne odustajem od igre pa tam bila totalno njesra (ali ne mogu da ga branim jer nije to to). Popraviće oni sve znam ja to ali samo još da pronadju rešenje za problem ako uopšte i uspeju da provale gde su pogrešili. Možda BF5 bude ono pravo jer kontam da je ovo rađeno na nekakvoj platformi BC2 pa će BF5 biti onaj pravi :D.

Poslednja izmena:
Vrh Dno