Šta je novo?

Battlefield 4

I sa BF3 je isto bilo, drvlje i kamenje, nije to to, bagovi, sram vas bilo sta ste uradili od igre... I ubili su sa prodajom BF3, pa su verovatno svi ti koji su se bunili bili prvi da urade pre-order za BF4. Tako ce da bude i sa BF5, nema sumnje. Ne mislim da je DICE-u svejedno, ali sanse da im igracka komuna kolektivno okrene ledja, do mere da to finansijski osete, su ravne nuli.

[YOUTUBE]HudKBxKhpkc[/YOUTUBE]

Au ***e odlicno... ni ove obicne mape nisam probao kako treba, a vec ide i ovo. Kakva je ono ludnica sa helijima na kraju? :)

hahahahahahahahaha :D :D :D :D :D

Posle ovog patcha situacija mi je jos gora. Posle svakog meca skoro popijem crash to desktop...

Mene izbacuje na desktop sa nekim "directx error-om".
Pre patch-a sve sljakalo kako treba...

Znaci ovo ce biti kao i sa BF3...Igra ce postati potpuno operativna za nekih godinu dana :S:

A za godinu dana BF5, svi prestaju da igraju BF4 i nastavljaju kukanje u BF5 Bench sobi :smoke:

Mada kontam da su svi resursi DICE-a trenutno usmereni na sje*avanje battlefronta-a na žalost...

Poslednja izmena:
Posle ovog patcha situacija mi je jos gora. Posle svakog meca skoro popijem crash to desktop...

Pa dobro tek je proslo preko mesec dana od release igre. Ne mozes ocekivati da igra radi u prvoj godini od izlaska. Svi imate prevelike zahteve i ocekivanja od developera. Mislim sta ima veze sto net code u fps igri ne radi, ili sto svaka partija crashuje igra...

Pa dobro tek je proslo preko mesec dana od release igre. Ne mozes ocekivati da igra radi u prvoj godini od izlaska. Svi imate prevelike zahteve i ocekivanja od developera. Mislim sta ima veze sto net code u fps igri ne radi, ili sto svaka partija crashuje igra...

Ima veze, jer je ovo isti proizvod ko bf3 i isti engine samo malo doradjen, kontam da je bf3 lose radio u pocetku, jer je bio novo nesto i revolucija ali izbaciti potpuno istu igru sa greskama to mi ne ide u glavu...Prosto ova godina je ocajna sto se tice pc gaminga, sve je tako samo izbaceno da bude izbaceno.

l7c.gif

Sinoc sam odigrao posle patcha par sati i osim " ubi me iza zaklona " nisam imao vecih problema ? Ahh da mislim da je jedan crash bio. Probajte da u igri stavite " war tapes " bas me zanima dal ima neke veze, dok sam drzao na heaphones imao sam sound problema, sada i ne primetim.

meni se i dalje cini da to ubijanje iza zaklona bude prisutno kada neko ili vise njih na serveru ima visok ping
u poslednje vreme nemam zakucavanja osim na shangaju, pogotovo od kako sam stavio stare drajvere :)

Ima li pada FPS-a prebacivanjem na stare drajvere, tipa 13.4? Ja koristim 13.11.

meni se i dalje cini da to ubijanje iza zaklona bude prisutno kada neko ili vise njih na serveru ima visok ping

Upravo tako, kill cam zabaguje i ne prikaže realno stanje stvari tokom kill-a.

to nije KILL cam vec killer cam.
kill cam je ono sto ima u COD, (pokaze retroaktivno kako si pao)
killer cam je ovo gde se u BF3 ljubiš u facu sa onim ko te ubio, odnosno u cetvorci ga gledas kroz sve prepreke iz perspektive mesta gde si pao.

Killer cam ovde sluzi pre svega da spreci kampovanje igraca, snajpera pre svega.
Vi sto kukate da vam non stop zabada, ono malo sredite komp, menjate podesavanja, drajvere.
Meni igra zabode jednom u 10 partija, i to redovno na serverima sa 64 igraca.
Na 32 igraca skoro da nikad nema problema.

Tako je bre sredite komp... A dice ako stavi kill cam igra bi iste sekunde umrla kad bi ljudi videli sta protivnik vidi iz svoje perspektive...

Evo ja sam sredio moj komp imam nove drajvere mašina mi je utegnuta čak sam i usisao prašinu iz kompa :D ali i dalje je isto ko što je bilo. Kamperi na sve strane, bombe lete na sve strane, ubijanje iza ćoška na sve strane, a tek kad učitava toliko dugoo traje da ladno mogu dok učitava da pristavim kafu, a kad počne igra on i dalje učitava jer očigledno da nije sve završio do kraja i popijem kafu i krenem da igram ko čovek ali ne zadugo. Krešovanja posle peča još nisam imao jer nisam se puno zadržavao na BF-u nego brzo se iznerviram pa produžim dalje na War Thunder :)

Poslednja izmena:

ok, dice did it again :d

ismejao sam se i celom snimku i ovom liku

Kod nVidia kartica meni najbolje rade ovi zadnji BETA driveri, nisam od tad imao mozda 2 crasha, a pre toga dosta vise pucanja.
Znaci nije samo sve do igre, vec i do drivera. Lenji su i Nvidia i AMD, ne samo DICE.

Takodje pomaze bar meni kad "pobijem" sve programe koji stalno nesto sinhronizuju preko neta, zauzimaju deo saobracaja, tipa Dropbox, SKype itd.
Lepo svi ugasite i probajte onda da igrate.

Poslednja izmena:
to nije KILL cam vec killer cam.
kill cam je ono sto ima u COD, (pokaze retroaktivno kako si pao)
killer cam je ovo gde se u BF3 ljubiš u facu sa onim ko te ubio, odnosno u cetvorci ga gledas kroz sve prepreke iz perspektive mesta gde si pao.

normal.jpg

Vrh Dno