Sve je to OK... uvek je bilo da se marketing izivljava nad ostalima, ALI, sve te razvojne timove niko ne kupuje pod pretnjom vec kolicinom novca i oni sami prodaju sve kompanije i odlaze pod tudju upravu i vlasnistvo, tako da ne vidim cemu tolika kuknjava, mislim, sve je to deo velike igre na koju oni sami pristaju. Ali opet, cak i kada je bilo ko vlasnik on ne tera nikog da sablonski pravi igre i sam sebi ubija kvalitet, kao sto recimo Criterion genericki samo stancuje NFS bez apsolutno ikakve ideje i originalnosti. Kvalitet same igre, najvecim delom ce i dalje da zavisi od truda i umece developera, a naravno rokovi su tu od strane nadredjenih i naravno neko mora da se slozi da moze da isporuci proizvod za to vreme, a to znaci da treba plan i strategija proizvoda. Tako da koliko je i EA deadline kriv, toliko su i devovi krivi sa svojim idejama, planiranjem i odradjivanjem igre.
btw, kad smo kod vec "poluzavrsenog proizvoda" gde se digla neverovatna buka, samo da podsetim, posto neki zaboravljaju da je RO2 igra izdata u mnogo gorem stanju, gde je dev i sam izdavac i mogao je da radi i izdaje kad hoce, pa su ipak namerno izdali igru u raspad stanju, vremenom optimizovali i sve oprosteno. Daleko gora situacija nego ovde, ali posto je EA u ustima svakog biracki sposobnog gamera, potrebno je da se na svakoj strani kuka i place kako EA seje genetski modifikovanu hranu, prosipa chemtrails, narusava balans u prirodi i univerzumu...
meni licno igra ne pati od tih i tolikih bagova, ali vremenom ce sve to da dodje na svoje za vecinu, tako da samo opusteno, ispeglace se vremenom...