Šta je novo?

Battlefield 4

Domination je extremno zabavan mod :D Odigrao sam par instant partija, prsti na sve strane, ali ako je ekipa dobra onda se moze lepo igrati. Veoma je vazno imati dosta Assault-a u timu zbog medkita.

Jedan da baca municiju, 2 medica i ova 2 mogu po izboru ( na armor mapama eng a na inf mapama assault recon + medic ). Ne znam da li 2 ili vise SL imaju neku internu komunikaciju, zgodno bi bilo da recimo na " lockeru " jedan ili 2 squada krenu spolja a 2 iznutra ili slicno.

Poslednja izmena:
To bi sve trebalo da izorganizuje Commander, medjutim nekada su SL takvi da ne daju ni svom squad zadatke, a posebno ih ne interesuje sta im daje Commander.

Jes, al prvo kada bi poceli sa revive- om, bacanjem municije pa sve ostalo a ne da klecim i molim da baci municiju kao da mu p*** e trazim i on ne skonta .

Nazalost, ima i toga... Juce sam jednog Support jurio po mapi dobar minut da mi baci ammo... A bio sam u naletu, 9 ili 10 ubistava sakupio i ostao bez municije. I dok sam ga namolio da mi baci, protivnici me skinuli... Samo prackom sam mogao da ih gadjam :\

Ja takve sabane likvidiram! :d
Da ga molis na kolenima ne bi kliknuo na 4.

Domination je extremno zabavan mod :D Odigrao sam par instant partija, prsti na sve strane, ali ako je ekipa dobra onda se moze lepo igrati. Veoma je vazno imati dosta Assault-a u timu zbog medkita.

Domination je mod gde se najbolje vidi koliko je netcode ocajan u Bf4, ispucam 20 metka u coveka on se okrene i sa jednim metkom (bar ja to tako vidim) me ubije. Probao sam taj Domination nekoliko puta i digao ruke dok ne poprave to ******, ako ga uopste poprave...

Malo poređenje dve igre, ne znam da li je neko kačio ovaj video ali msm da svakako vredi pogledati

Gospode boze, motor na svakoj zastavici i bar 2 u bazi i likovi mi stalno kradu motor. Nakacim municiju na motor i onda gadjam ucav-om i motor mi je bitan da pobegnem ako me neko pojuri.
Moram vise da pazim na svoje iz tima nego na neprijatelje.

Stalno BF4 stopped working :S

Odmah kod pokretanja ili?

vremenom ces se navici. cak ni sound loop nije kao ranije kas sam zbog iznenadne buke par puta zgrtao i bacao slusalice sa glave. sad je lupic dosta tisi, da sam mladji koristio bih ga kao uspavanku.

@mpm- idi motorom na kraj mape. tamo mozes sresti neke snajpere ili suporte ali zbog desnog klika na 8X zoom ne vide nista oko sebe. udjes u sq sam i zakljucas ga i niko ti vise ne moze uzeti motor

Poslednja izmena:
Strašno. Nije mi jasno kako ne rešavaju problem po problem, već ih ignorišu mesecima. Nijedan patch do sada koji rešava sound loop crash ni stopped working.

E nisam znao da boris igra hc, dobro ste mi rekli...

Stvarno, nista gore nego kad imas skor tipa 37-11, i izleti igra, da imam disk BFa pojeo bih ga :) meni ni bf3 nije bas stabilan

Strašno. Nije mi jasno kako ne rešavaju problem po problem, već ih ignorišu mesecima. Nijedan patch do sada koji rešava sound loop crash ni stopped working.

Izgleda da ne postoji samo jedan uzrocnik tih problema. Krpili su vec par puta i nikako da eliminisu te stvari ali moram da priznam da se sada redje javljaju. Na primer, juce sam odigrao nekoliko meceva za redom na Golmud i Parcel i ni jednom mi nije nestao zvuk ili me izbacilo sa servera a na tim mapama su mi se redovno ranije desavali ti problemi.

Ni ja ne razumem zasto je HC mod tu. Klasican mod za nubare koji ne znaju da nisane.

A koja je poenta normal moda?
Da cim te neko spotuje sruci se 30 igraca na tebe? :D
Dajjj molim vas, budite ozbiljni malo!

Na HC modu jedino naidjem na normalne saigrace, na normal ne bi ti neko bacio medpack ili municiju, ma nema sanse!

Pa što bi ti bacali medpack kada svako ima supermoći zalečenja? :D

hc pro igracima smeta obnavljanje energije i nemogucnost skrivanja i sunjanja po mapama. ljudi vecinom se igra public i tu treba brzo igranje.... od zastave do zastave, neku napadas neku branis, gore dole, levo desno... ono hamo pipa i ostala ekipa, ja te vise necu cekat.
pustite skrivalice i fazone

edit: necu

Poslednja izmena:
Vec je pola servera "China Rising", bukvalno te teraju da kupis yebeni Premium! :mad:

Nazad
Vrh Dno