Šta je novo?

Battlefield 4

Povlacim rec! Ovo je katasrofa posle ovog novog patcha, 3 crasha u jednom partiji, u roku 5min!
U ovakvom stanju je igra neigriva! Strasno!

Yebo ih patch, do njega je radilo sve ok!

BF4 je danas zvanicno neigriv!

Poslednja izmena:
Taman reko da im j**m mater posle glupave Guilin mape, lepo udjem u Silk road, udjem u tenk i crash. Iz 5-6. puta evo ulazim na server i naravno u suprotan tim tj onaj kome sam hteo sve po spisku. Pun server, ne mogu da promenim stranu. Vec pocinje da mi ide na onu stvar ovo pucanje igre. I u bf3 sam muku mucio sa pucanjem drajvera pa je tek posle 7-8 meseci prestalo.

Povlacim rec! Ovo je katasrofa posle ovog novog patcha, 3 crasha u jednom partiji, u roku 5min!
U ovakvom stanju je igra neigriva! Strasno!

Yebo ih patch, do njega je radilo sve ok!

BF4 je danas zvanicno neigriv!

normal.jpg

http://i.minus.com/***XPeTmzxJUbr.jpg

Ne mesaj moje neshvatanje igranja mnogo losijeg moda, sa trolovanjem :) Trolovi su AT4 ekipa, zuloom i ostali..

Ubedjen sam da vecina onih problema sa 'netcodeom' ima veze sa iscrtavanjem gomile narandzastih trouglica, killcamova i ostalog, gomila nepotrebnih stvari koje mozda doprinose losijem 'netcodeu'..

@Boris
Tako je, dugo smo cekali na do sada najlogicnije objasnjenje, bilo bi glupo da neko pomisli da je DICE gomila aljkavih lencuga koja se pretvorila u marketing kompaniju, lakse je upaliti HC mod u kome svi inace padaju od jednog metka pa ne mozes da primetis probleme i da hoces.

da, ali ni nalik zumu kao u bf3 :/

U bf3 je imalo neko malo zumiranje, tipa 1.2 - 1.5x, a sada u bf4 nemaju uopšte (1x).

Btw, da se priključim grupi, od patcha zamrzava i crashuje maltene u svakoj partiji.

Boris je lepo objasnio, svi problemi su zbog narandzastog trouglica iznad glave vojnika. Dakle ko ima crasheve i probleme sa net codom(citaj svi) kod Borisa na server i udri... Ali have no fear SUAV is here. Kakva igra covece...

http://www.youtube.com/watch?v=wh8voPESN70

Poslednja izmena:
Pa to :)

Da, ti trouglici, minimapa i ostala pomagala za normal mod peasents nisu bile prisutne u BF igrama od samog pocetka.

zato i igraju hc. tesko je na nekoga potrositi 5, 6, 10 metaka. uzdaju se da ce iz spray-a neka frljoka zakaciti nesretnika.- krmetina ubistva. kinezi travestiti na normalu dobijaju i jelku iznad glave tako da je stekovanje otezano.

ali nije to zasto oni nece da igraju na normalu. na normalu postoji samoobnavljanje vozila. oni su pro i to im jeb.no smeta

Ma daj bre kakav crni normal mod, pa tamo ne mozes da unistis iole dobrog vozaca helija. Ispalim iz Stingera ili ose onda ispali mamce, sledecom ako ga i pogodim, za trecu opet ima mamce spremne, plus mu je HP vozila obnavlja, ima neograniceno municije, a ja 3,4 rakete, freaking retarded!

I jel moze neko da mi objasni zasto mi kad ispalim zadnju raketu iz Javelina ili ose odma prebaci na primarno oruzje, a raketa ode bzv na gore, ne mogu da drzim lockovano da bi pogodio?

Zato igramo HC, really? :D

Igram zato sto je iole normalan mod, gde do izrazaja dolazi skill, a ne ove gluposti koje igra dopusta!
Na HC modu se vidi ko zna, a ko ne da igra.

Poslednja izmena:
kinezi travestiti na normalu dobijaju i jelku iznad glave tako da je stekovanje otezano.

Ako su vec napravili tu re*ardiranu klasu onda nek bar smrde kako smrde i u stvarnosti, a ne kad te ubije odma znas gde je. Sto se tice spray-a, zasto je ovaj mod ikakav reper? U kojoj fps igri, ikad, je bilo potrebno vise od 2, 3, 4 metka za ubistvo? Lakse ubijas al lakse i gines, i sta sad? U kojoj to igri, ikad, ti se sam health obnavljao, pogotovo kad ima klasa koja je ZADUZENA upravo za to, da izleci druge?

igra je balansirana za normal. hc potpomaze samo stekovanje, ne pamet nego stekovanje. da je u pitanju do 20-tak igraca koji se püoznaju onda moze i hc. sta god po dogovoru. ovako na public serverima hc je katastrofa. pazi i na normalu, recimo zavod, ti uvek imas 2-3 igraca na vrhu one zgrade iznad c. oni tu smrde i nista ih ne interesuje. navijaju da protivnik napada e ili d pa da i oni namaknu neko ubistvo. citav hc je na tom principu

meni svejedno, nemam problema ni sa jednim modom.
sa druge strane, dosadasnji BF naslovi su koliko toliko HC bili, ali se nije videlo od fog of war na dalje od 150m ;) Tako da nisi mogao imati smrdu spamera na "kilometar" od desavanja da te smara, ranjava i cak ubije.

ali generalno, ovde se zaista sveukupno gomila gluposti moze procitati.

Koliko los moze biti Netcode? Jako los:

Ima li negde da se nabavi odvojeno China Rising posto vec imam standard.

ovoga na hc ne bi ni videli sa zemlje. bilo bi citer, citer- najjaci bi napisao u chatu :m16 noob. ostao mu tik od trojke. nevazno, nek igra ko sta hoce, gde god hoce... neka cveta hiljadu cvetova:)
sad probah igrati i vec su na serveru ovi trolovi sa malim avioncicima. ladno lik 50-0. sve vise mislim da ovi raznorazni bugovi, crashovi, featuresi nisu proizvod prerano izbacene igre ili nekakvog neznanja programera, nego da se u dice-u zeza neka trol ekipa programera sa ljudima

Ja prosto ne verujem kakvu sam partiju izgubio sada....

Igramo Guilin Peaks mapu, ono gusto sve vreme do otprilike 100 ticketa, tada uzmemo 5 od 7 zastavica i pređemo u duplu prednost... U međuvremenu tiketi padnu na 50:7 i počne muzika da svira, u tom trenutku, mi držimo 3 oni drže 3, jedno je nezavisno. I ODJEDNOM, BUKVALNO IZ ČISTA MIRA nama počnu da padaju ticketi onako rapidno, brže od brojenja, ali mi njih ubijamo što je najveća fora, pucanje na sve strane, nisu nam ubili više igrača, svi njihovi igrači su bili u jednom delu mape.. I bukvalno pada naš ticket count dok ne bude 4:4 i od jednom 3:0 nas pobeđuju.

Nije mi jasno kako, ne znam da li je ****ni bag u igri. Da su držali šest od sedam zastavica razumeo bih, ali ne, mi smo držali 4 oni 3 10 ticketa pred kraj, onda je bilo 3:3. Ne znam da li IKAKO admin može da s**** neprijateljske tickete ili šta god, ali ovo nije bilo ok.

Ili jednostavno nije bilo sinhronizovano zbog kasnjenja servera i taj count sto si ti gledao nije imao veze sa stvarnim stanje?

Pa stvarno ssmo izgubili. I stvarno smo držali više zastavica i sve ostalo.

Blago tebi, ti makar odigras koju koliko toliko neizvesnu partiju. U ovih 20-30 partija sto sam odigrao, svaka se zavrsi sa pobedom/porazom od 500 tiketa razlike.

igra je balansirana za normal. hc potpomaze samo stekovanje

A ja, koji igram samo HC od BC2 pa do sad, ti kazem da NEMA stekovanja, osim naravno, kampera snajpera. Da, voleo bi nekad da vidim kill cam kad me iznerviraju, ali to je cela poenta te klase, kad je vec u igri, da NE ZNAS tako lako gde se nalazi.

Ne, poenta je da neki nub koji ne ume da te pogodi stisne Q i da njih 30 na mapi znaju gde se nalaziš i istresu par tona svega i svačega u tvom pravcu, to je poenta normala :D

Ja sam odusevljen ovim. Verovatno ce kasnije da osakate ove spravice, al trenutno ne znam koju vise volim :)
Vise koristim ucav zato sto sam sebi kao support napravim novu raketu dok za suav mi vec treba drugar koji ce da ide sa mnom i da mi baca ammo.
Ako neko od vas vozi suav moze sa mnom pa se posle zarotiramo.

to je to rama. saborac te vidi i javi svima ostalima. prikazes se na mini mapi i dobijes trougao na glavi da ne mozes da se stekas u grmlju. recimo takve servere ja licno volim. normal infantry sa pravilima.

Ja sam odusevljen ovim. Verovatno ce kasnije da osakate ove spravice, al trenutno ne znam koju vise volim :)
Vise koristim ucav zato sto sam sebi kao support napravim novu raketu dok za suav mi vec treba drugar koji ce da ide sa mnom i da mi baca ammo.
Ako neko od vas vozi suav moze sa mnom pa se posle zarotiramo.

***. pa pored AR raketa iz AA od kojih nema spasa i stingera koji se pune za 2s sada helikoptere ima da biju i support-ovi sa ovim. Na kraju će svi da batale letenje :)

Nazad
Vrh Dno