- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Па нисам ја купио он је. Мислио је да долази фул. Каква је то глупост премијум вамо тамо без игре главне. Па да си и најгори нуб колико ретардиран мораш бити да тако игру направиш???
Па нисам ја купио он је. Мислио је да долази фул. Каква је то глупост премијум вамо тамо без игре главне. Па да си и најгори нуб колико ретардиран мораш бити да тако игру направиш???
Pa cekaj... Valjda je on trebao da gleda da li kupuje "PREMIUM EDITION", ili samo "PREMIUM SERVICE", tj DLC-ove koji idu na osnovnu igru.Пази кад има и оних који стају на страну ових болида што су направили игру и оправдавају мислим да не верујеш!
Pa cekaj... Valjda je on trebao da gleda da li kupuje "PREMIUM EDITION", ili samo "PREMIUM SERVICE", tj DLC-ove koji idu na osnovnu igru.
EDIT:
Naravno, tu je i razlika u ceni (ove linkove dajem samo kao primer, uz napomenu da su ovo snizene cene - trenutno)
Battlefield 4 Premium Edition
Battlefield 4 Premium DLC
Počinju gadno da mi idu na ***** ovi snajperi, previše ih je. Bilo bi normalno da ima limit po timu, kao što je to u BC2 bilo. Ovako svaka šuša može da se zavuče iza kamena i da spamuje.
Pa ne, jer su to dve razlicite verzije. Vidi s njim sta je tacno kupio i tacan naziv paketa. Da li je Premium Edition ili Service.Слажем се да је требао да зна али оно логично би било да премијум садржи и игру аутоматски зар не?
A koliko je on platio taj Premium koji je uzeo? Ako je platio oko 40/50/60$ (ne znam gde je kupio i da li je hvatao neki popust), onda uz taj koji je dokupio za $40, kao sto kazes, dobija Premium Edition i nije bacio u vetar, i to dodje oko $90-ak/$100, a trenutno se toliko i krece cena (u dolarima)... Ma, ako ce on da se igra, i ako uziva u igri, nema sta da bije glavu. Nek cepa i to je to. Samo nek malo pazljivije gleda sledeci put i to je toОвако је сад морао да пукне 40$ плус ***, безвезе.
Слажем се да је требао да зна али оно логично би било да премијум садржи и игру аутоматски зар не? Овако је сад морао да пукне 40$ плус ***, безвезе.
jel se desavalo nekome da pokrene prozor kad proba da udje na server ~ sve crno, bela linija sa desne strane ide gore dole i na kraju pukne prozor - couldn't join server :/
bilo koji...
Mislio sam generalno o igrici,bas sam gledao na yt,na brodu gde moj saborac treba nogom da razvali vrata,vrata zapravo ne postoje,on udara nogom u prazno a ja prodjem kroz vrata opusteno,ali nista se ne desava.
Probao sam i restart chekpoint par puta,sve isto
Ima li neki nas TS server gde se okupljate kada igrate?
Ja sam prvo bio na 8.1,pa su me zezali driveri,pa sam se vratio na 7.Ima male dobiti na 8.1,ali nista bas primetno.I na sedmici lepo radi.Kod mene na 64 GB SSD-u (Win 8.1+BF4) ima jos 15.5 GB prostora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari