Šta je novo?

Battlefield 4

Da, 4 mape *****avaju u Conquest modu. Obliteration mozes da igras sve mape,nema nikakvog zamrzavanja i kresovanja. Ai danas mi se srusio server, nije mi se to desilo 2 nedelje.

MNogo manje igra crashuje nego na pocetku, koliko sam ja do sad primetio mnooogo zavisi od servera koji izaberete.
Vecinom igram HC servere do 32 igraca, na 64 uvek nesto tripuje, laguje, baguje, na 32 igraca je vecinom milina igrati HC.
Realno ove mape ni nisu za 64 igraca, sem mozda jedne, plafon dve.

Evo novih mapa.
Mnogo lice na Bad Company 2 mape!

Poslednja izmena:
Dragi Pera zasto svaki kill računaš kao čitera. Ima ih more u BF3, u BF4 ko zna koliko ali je lik komotno mogao da te sroka i da otrči iza zgrade dok se killcam okrene na njega. U 99% slucajeva dobijem samo dva hit rega od nekoga ko puca na mene ili cak da padnem mrtav i cujem jedan hit reg sa zakašnjenjem. Prje toga niti jedan. Trcim i gledam u ljude koji pucaju na mene i nakon toga samo cujem tap tap i padam mrtav. Za ostale metke nisam dobio niti jedan hit reg a znam da je potrosio 5-6 metaka.

Dilej izmedju odredjenih desavanja postoji te kao i to da si mogao dobiti info o zadnjem fatalnom metku kada je on davnih dana okrenuo ledja. Video ne pokazuje ništa. Igra je po mom mišljenju broken. Ne igra mi se uopste. Ali moj ti je savjet da prestanes igrati ako samo tražiš hakere u njoj. Ima ih u svakom MP i biti ce ih dok se boje ne rastope.

Ili zakupi server kao moj klan pa igraj, banuj, kikaj i radi sta hoces do zore.

Poslednja izmena:
Upravu je, ovo uopste ne mora da znaci da je cheat, ko zna sta je on uradio dok ga je kill cam ugledao.

Dragi Pera zasto svaki kill računaš kao čitera. Ima ih more u BF3, u BF4 ko zna koliko ali je lik komotno mogao da te sroka i da otrči iza zgrade dok se killcam okrene na njega. U 99% slucajeva dobijem samo dva hit rega od nekoga ko puca na mene ili cak da padnem mrtav i cujem jedan hit reg sa zakašnjenjem. Prje toga niti jedan. Trcim i gledam u ljude koji pucaju na mene i nakon toga samo cujem tap tap i padam mrtav. Za ostale metke nisam dobio niti jedan hit reg a znam da je potrosio 5-6 metaka.

Dilej izmedju odredjenih desavanja postoji te kao i to da si mogao dobiti info o zadnjem fatalnom metku kada je on davnih dana okrenuo ledja. Video ne pokazuje ništa. Igra je po mom mišljenju broken. Ne igra mi se uopste. Ali moj ti je savjet da prestanes igrati ako samo tražiš hakere u njoj. Ima ih u svakom MP i biti ce ih dok se boje ne rastope.

Ili zakupi server kao moj klan pa igraj, banuj, kikaj i radi sta hoces do zore.

Meni licno savršeno radi netcode, miljama ispred bf3.
Ja sam probleme koje vi pominjete imao u bf3..

I sad raja "jooooj dal je ozbiljan, vise ne mozes znat kad je ozbiljan, kako je gotivan, dal troluje il' je ozbiljan, jooooj misterije!" :D Jel tako, jel ti godi to? :)

Ovo je neigrivo bukvalno, zabada svaku 3u partiju da moram da radim end task, da je conquest sa 1000 tiketa ne bi bio problem, ali igram tdm i domination samo. Nadam se da ce uskoro srediti

Poslednja izmena:
Cudi me da tebi ne radi kako treba jer imas Win 8.1...

Pa igra u smisli optimizacije radi odlicno, sa mojom konfiguracijom vise ultra nego high podesavanje radi sa 50-60 fps-a sto uopste nisam ocekivao, radi bolje nego bf3 na win7, ali *** igra crashuje, sto mislim da nema veze sa tim koji je windows, vec smo jednsotavno svi osudjeni na to :D

Ljudi kako vam se cini igra, ja sam jos na bf3 :d kontao sam je uzeti kasnije kad padne cjena naravno i premium uz to, pa da vas pitam koji vec igrate, dali vrijedi jos malo sacekati s obzirom da ima i dosta problema kako vidim?

Pa prošao ti voz za popust.
BF4 običan je bio 25 $ pre neki dan na Amazonu.
Može da se igra, ništa lošije nego sa BF3 kad je izašao.

Pazi ja koliko se secam BF3 je jos gore bagovao kad je izasao, a da ne spominjem koliko su neka oruzija i vozila bila dominatna da su morai 10 patcheva ogromnih da izbace da bi sredili to, naravno ima i toga sad ali dosta manje.

Igra "podmazanije" radi u odnosu na BF3, bukvalno ti je ovo nasminkana verzija BF3, jedino po meni sto je bolje u BF3 su mape :D
Moja preporuka ti je da sacekas Bozicni popust, do tada bi trebalo da srede vecinu stvari a do tada nek te smori BF3 :D.

Poslednja izmena:
Pazi ja koliko se secam BF3 je jos gore bagovao kad je izasao, a da ne spominjem koliko su neka oruzija i vozila bila dominatna da su morai 10 patcheva ogromnih da izbace da bi sredili to, naravno ima i toga sad ali dosta manje.

Igra "podmazanije" radi u odnosu na BF3, bukvalno ti je ovo nasminkana verzija BF3, jedino po meni sto je bolje u BF3 su mape :D
Moja preporuka ti je da sacekas Bozicni popust, do tada bi trebalo da srede vecinu stvari a do tada nek te smori BF3 :D.

Bf3 jedino ima bolje infantry mape, ali sto se tice vozila i njihovog balansa bf4 je neuporedivo bolji. Plus ima super mapu Golmud, a stizu i 1-2 dobre iz China Rising plus novi Caspian i Firestorm.

E to sam zaboravio da kazem, iz bf4 nisam usao u conquest, samo sam domination i tdm igrao :D

Izgleda da sam ja onda i jedini ovde koji ne misli da je BF4 bolji od BF3. Uz svu snagu da se napregnem da hvalim BF4 ja to ne mogu, izgleda mi nekako šljašteći sve sija od vozila do oružja (smanjio sam lighting na low), nekako čudno izgleda u odnosu na BF3, mada je po meni ovo u stvari BF3.1 al ajd sad da ne kudim više, jednostavno nisam oduševljen sa BF4, a zašto nemam pojma. Meni je BF4 jako sličan i BC2, kad pogledam čini mi se da je neki čudan mix BF3 i BC2.

Poslednja izmena:
Meni je isto bilo teško da se naviknem na BF4 posle trojke, ali sada što više igram sve mi se više dopada (ako zanemarimo određene bugove)

Realno, ne vidim u čemu bf4 može biti bolji od bf3.. Možda u nakićenosti, sjaju i bagovima a mape i da ne spominjemo :)

Ajde da govorimo o mapama, sto da ne, BF3 osnovne mape, odlicne Caspian i Firestrom, Kharg Island recimo, ostale su uzas. U BF4, Paracel Storm, Golmud, Lancang Dam, Roggue Transmission, Siege of Shanghai, Zavod.. po meni sve odlicne, mozda nijedna ponaosob recimo bolja od Caspiana, ali mnogo veci broj dobrih mapa. Cak i Hainan (koji deluje malo nedovrseno) i Operation Locker koji je tri puta bolji od Metroa ako vec upadne u rotaciju.

Na mene BF4 nije ostavio utisak i to je ono što oću da vam kažem. Igram BF4 iz jednostavnog razloga što se masa sa BF3 prešaltala na BF4, ali da je ostala na BF3 i ja bih igrao BF3. Sećam se oduševljenja koje sam imao kada sam sa BF2 prešao na BC2 i koje se ne može porediti ni sa čim. @ Borise da li si palio BF3 od kako igraš BF4, da jesi možda bi me razumeo šta sam hteo da ti kažem. Znam da treba se priviknuti na novo okruženje ali mi privikavanje nešto teško ide tako da nadam se da će vremenom biti bolje.

Da li vama i kad učita mapu hard drlja i učitava još nekoliko sekundi tako da treba ''neko'' vreme da prođe kako bih mogao normalno igrati. Znam da treba još da se igra utegne da bi bila top ali ...

Naravno da je subjektivno, moj utisak i samo moj, koji sam podelio sa vama ovde. Što, neki problem čim komentarišeš?

Od 15-ak (ne mogu da kazem odigranih) partija igra je zakucala u 10-12? Ili klasican stopped working error ili disconnect iz nepoznatog razloga.

To je vec hardcore i nesto malo i do tebe :) Osim ako to pricas samo za danas, mozda su nesto dodatno shebali. Meni prsne recimo svaka 4, 5 partija, noname crash to desktop i bf4.exe stopped working, ponekad i soundloop.

Pa to je ok, kako si uspeo da središ igru?

Vrh Dno