Šta je novo?

Battlefield 3

Beta je ok, ispunila ocekivanja za Betu, dosta promena u odnosu na BC2 - vise vuce na BF serijal, jos malo da se ispegla i to je to, za ljubitelje BF serijala ;)

Ja sam probao u pola 4, znači pola sata nakon što su je pustili, odmah mi je našao server, lepo se pucao, ali PC je PC za ovo.

WTF "PC je PC za ovo":trust:

Bagovita je za sve pare :) A animacija skoka izaziva glavobolje :D

Jel ti se opet pada u nesvest :)?

Aaa :) Preskace i pikavce *** a animacija ubi po ocima :) Cudna je, dosta cudna posle BC2, svidja mi se recoil dosta i plus odlicna vibracija, bas osecas kako cima puska.. Ne mogu vola da pogodim sa iron sights, treba mi red dot pod hitno :)

U *** al ste osetljivi... oprostite nisam znao da samo princezice imaju konzolice....

Zarobljen si, igra je brza od bc2 i dosta glupih smrti se desavaju, to sam hteo reci, lakse je igrati na pc. A i igram je na pc-u samo sam je probao na boxu da vidim kako izgleda

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Aj jos jednom da pitam, da li ce ekipa koja je igrala bc2 na ps3 kupovati bf3 i igrati na ps3? Ja sam planirao da igram na kompu, posto je jeftinije, ali sam sada probao ovu betu i u velikoj dilemi sam. Inace, poterao sam je na najjacem iMacu trenutno. Crysis na mom cedu tako lepo radi u 1920*1080 na high podesavanjima da je to milina, dok ova beta tako ocajno radi. Ne znam sta da radim. Ako ce stara ekipati igrati i ovaj bf na ps3 onda cu uzeti i ja, a ako svi prelaze na ps3, a nesto sam stekao takav utisak, onda stvarno ne znam sta da radim.

Ja uzimam za PS3, pilac je danas igrao pretpostavljam da i on uzima, tu je i psiho tvoj dobar drugar itd :D :)

Haha... :D Nasmeja me sad Borise... I ne znam gde je "tu" psiho? Prestao sam da ga pratim posle 3 nicka na benchu. :D A i vidim da su ovi ludi kompjuterasi manijaci. Verovatno ne bih imao sta tu da trazim kad ja i ostale fps-ove igram na medium tezinama.

Pa tu mislim na PS3 :) Mada se nesto necka gde ce da igra :) Smesni su kompjuterasi, izvlace ih oni mishevi od 150 eura :d

Sad polako krecu da nabavljaju po jos jednu gtx580, jos par gigabajta rama da se nadje i onda krece merenje. :D A oni razerovi misevi koji nisu videli estetiku su prica za sebe.
A znaci i psiho se necka. :) Onda cu i ja uzeti za ps3, mada verujem da ce full verzija igre raditi mnogo bolje od ove beta. Steta samo sto multiplejer nije multiplatformski.

Da li zna neko da li ce za konzole da bude cross platform ili ne?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Sad polako krecu da nabavljaju po jos jednu gtx580, jos par gigabajta rama da se nadje i onda krece merenje. :D A oni razerovi misevi koji nisu videli estetiku su prica za sebe.
A znaci i psiho se necka. :) Onda cu i ja uzeti za ps3, mada verujem da ce full verzija igre raditi mnogo bolje od ove beta. Steta samo sto multiplejer nije multiplatformski.

Bice dosta ljudi koji ce je uzeti za PS3, tako da ne brini, imaces drustva koliko hoces.....
A sto se tice MP-a, ne moze da bude multiplatformski, jer su to dve razlicite filozofije igranja, hardvera,........

@Switch, nije iMac za igranje. Ili kupi pravi računar ili se igraj na konzoli.

Moguce je i da cu ja uzimati, iako se bas ne snalazim jos... Nisam navikao na ovakve FPSove sa ovolikim mapama, mnogo mi haoticno!:D Ali verovatno necu odmah po izlasku igre, treba imati para za sve sto dolazi... :d

Treba se navici...
A psiho je na drugom forumu, on sigurno uzima. Mozda cak za obe platforme! :D

Pao je Cobra red dot, sad pocinje slagalica :) Zvukovi oruzja su je*eno dobri.

Ne bih da kvarim zabavu, ali danas sam igrao nekoliko partija na alternativnom nalogu i reakcija mi je bila ''Hriste, zar se oko ovoga podigla ovolika prašina?''
Da nije bilo ove bete samo na osnovu hajpa na ovom forumu i na par njih koje pratim bio sam spreman da početkom sledeće godine naslijepo platim punu cijenu za igru.Hvala za EA i DICE što ipak brinu o mojim skromnim finansijama.
Ne primjećujem da me protivnik uopšte pogađa sve dok slučajno primijetim da mi je HP oko 20%.
90% vremena nemam pojma odakle pucaju (snajperisti u KZ3 koji sačekuju protivnika u ćošku sa StA-52 su džentlmeni u odnosu na ove junake).
Skidaju me sa AK Bog-zna-odakle, umjesto da kamera pokaže poziciju napadača kako bih se bolje orijentisao sledeći put, zbog nečega je važnije zumirati facu protivnika.
Neprijatelji imaju iste ili skoro iste uniforme.
Koliko sam malo pucao, čini mi se da oružja fino trzaju, ali me zato granate djeluju kao ćufte.
Probaću još nekoliko puta, ali za sada sam razočaran....

Poslednja izmena:
Ne bih da kvarim zabavu, ali danas sam igrao nekoliko partija na alternativnom nalogu i reakcija mi je bila ''Hriste, zar se oko ovoga podigla ovolika prašina?''
Da nije bilo ove bete samo na osnovu hajpa na ovom forumu i na par njih koje pratim bio sam spreman da početkom sledeće godine naslijepo platim punu cijenu za igru.Hvala za EA i DICE što ipak brinu o mojim skromnim finansijama.
Ne primjećujem da me protivnik uopšte pogađa sve dok slučajno primijetim da mi je HP oko 20%.
90% vremena nemam pojma odakle pucaju (snajperisti u KZ3 koji sačekuju protivnika u ćošku sa StA-52 su džentlmeni u odnosu na ove junake).
Skidaju me sa AK Bog-zna-odakle, umjesto da kamera pokaže poziciju napadača kako bih se bolje orijentisao sledeći put, zbog nečega je važnije zumirati facu protivnika.
Koliko sam malo pucao, čini mi se da oružja fino trzaju, ali me zato granate djeluju kao ćufte.

Da si igrao hardcore na BC2, znao bi da prepoznas odakle su te ubili....
Narocito posto su nove mape, treba vreme da upoznas sta, ko, gde, odakle... :d

Slazem se sa SVB, ne snalazim se najbolje... Mnogo mi haoticno... a i bagovito je poprilicno, koliko puta sam se nasao u situaciji da pucam na nekog on nista, a ja mrtav...ili jos bolje raspalim RPG na njih, ja mrtak a RPG nije eksplodirao!

Definitivno cu igrati jos BETU, zabavno je ali ako ovako ostane online onda cu radije dati pare za nesto drugo... Mada sam siguran da ce popraviti, a u FULL igri valjda ima nekih drugih mode-ova gde je manji broj igraca i bez ovolikog jurisanja!

A sam po sebi gameplay je odlican, zvuk takodje!

Probao sam i PS3 verziju, sasvim ok izgleda posle svih prica, a narocito kad se uzme u obzir zahtevnost na PC-u. Ispada da ce ogromna vecina morati da radi upgrade (igra stvarno nikad bolje izgleda na PC-u, posebno Caspian border koji tamo moze da se proba), ali je stvarno zahtevno cak i za ljude kojima je "sve radilo u 1080p" do sada. Zbog stanja u industriji, ljudi su malo zaboravili sta znaci kad ti treba novi komp za neku igru.

Ja cu svakako uzimati i novi PC zbog drugih stvari, ali vrlo moguce da cu uzeti i PS3 verziju ako ce dosta ljudi da igra...

Poslednja izmena:
xsvbx, daj mu nekoliko partija da koliko toliko provalis mapu, posle je sve lakse. Slazem se za uniforme jako se tesko razlikuju..

Procita mi misli....upravo htedoh da podelim svoje misljenje u vezi igre.Jednostavno nisam navikao na ovakav haos mada cu jos igrati ovu betu ali kao i BF2 jednostavno se ne nalazim u ovom MP'u.Iako mi je BF2 SP prijao verovatno cu pazariti i BF3 malo kasnije ali samo zbog SP'a.

Poslednja izmena:
Pazite, to sto se ne snalazite u MP fps-ovima ne znaci da treba tako da opisete igru, samo kazete tesko mi je ovo i to je to :) Ko sad da upalim Starcraft i kazem da je djubre jer ne znam kako jedinicu da izgradim..

Eh, ja i nisam podlegao hajpu ali moram da priznam da sam malo razocaran. Akceleracija stikova je drugacija i pucanje je malo teze, nekako je teze zadrzati nisan na nekome cak i kad je cista situacija. Ona animacija kad preskace prepreke je efektna i ne smeta mi ali kad se malo duze igra je nekako suvisna s obzirom da se i dalje zapinje cesto za minimalne prepreke a najvise smara kad moram da skocim da bih presao jedan stepenik u onim vagonima u metrou. Netcode je haotican kao i detekcija pogodaka i bilo bi lepo da je to tako zbog preopterecenih servera. Dosta puta se desavaju glicevi kada ubijem nekoga on se nekako cimne i smesno poskoci sa zakasnjenjem a video sam i saborce koji lebde po mapi no dobro to je beta. I meni je problem raspoznavanje uniformi sto je opet mozda blisko realnosti i zahteva vise opreznosti ali isto kao i pucanje mi je nekako malo manje zabavno nego u bc2. Tamo je to jednostavnije a opet nije cista arkada.

Jest, nisanje je dosta drugacije sto je i mene iznenadilo, smanji onaj sensitivity za jedan, dva stepena, meni je bolje tako..

Postaje malo bolje kad se otkljucaju neke stvari i dosta je drugacija raspodela poena, sad je 100 za kill i za revive (fino sto mozes da odbijes) i nekako i kad imam katastrofalan k/d ratio mogu samo sa revive da zaradim dosta poena. Sad nije mi bas jasno jel moram da otkljucavam recimo reflex sight za oba seta oruzja (rusko i zapadno) ili samo za klasu?

Pazite, to sto se ne snalazite u MP fps-ovima ne znaci da treba tako da opisete igru, samo kazete tesko mi je ovo i to je to :) Ko sad da upalim Starcraft i kazem da je djubre jer ne znam kako jedinicu da izgradim..

Ne znam.
Ja sam ovo probao, prokomentarisao nesto poput - sto je ovo ovako gadno, zasto secka i zasto ne moze da se trci na sticku - i odustao :D.

Nazad
Vrh Dno