Ja sam probao u pola 4, znači pola sata nakon što su je pustili, odmah mi je našao server, lepo se pucao, ali PC je PC za ovo.
Sad polako krecu da nabavljaju po jos jednu gtx580, jos par gigabajta rama da se nadje i onda krece merenje.A oni razerovi misevi koji nisu videli estetiku su prica za sebe.
A znaci i psiho se necka.Onda cu i ja uzeti za ps3, mada verujem da ce full verzija igre raditi mnogo bolje od ove beta. Steta samo sto multiplejer nije multiplatformski.
Ne bih da kvarim zabavu, ali danas sam igrao nekoliko partija na alternativnom nalogu i reakcija mi je bila ''Hriste, zar se oko ovoga podigla ovolika prašina?''
Da nije bilo ove bete samo na osnovu hajpa na ovom forumu i na par njih koje pratim bio sam spreman da početkom sledeće godine naslijepo platim punu cijenu za igru.Hvala za EA i DICE što ipak brinu o mojim skromnim finansijama.
Ne primjećujem da me protivnik uopšte pogađa sve dok slučajno primijetim da mi je HP oko 20%.
90% vremena nemam pojma odakle pucaju (snajperisti u KZ3 koji sačekuju protivnika u ćošku sa StA-52 su džentlmeni u odnosu na ove junake).
Skidaju me sa AK Bog-zna-odakle, umjesto da kamera pokaže poziciju napadača kako bih se bolje orijentisao sledeći put, zbog nečega je važnije zumirati facu protivnika.
Neprijatelji imaju iste ili skoro iste uniforme.
Koliko sam malo pucao, čini mi se da oružja fino trzaju, ali me zato granate djeluju kao ćufte.
Probaću još nekoliko puta, ali za sada sam razočaran....
Procita mi misli....upravo htedoh da podelim svoje misljenje u vezi igre.Jednostavno nisam navikao na ovakav haos mada cu jos igrati ovu betu ali kao i BF2 jednostavno se ne nalazim u ovom MP'u.Iako mi je BF2 SP prijao verovatno cu pazariti i BF3 malo kasnije ali samo zbog SP'a.Ne bih da kvarim zabavu, ali danas sam igrao nekoliko partija na alternativnom nalogu i reakcija mi je bila ''Hriste, zar se oko ovoga podigla ovolika prašina?''
Da nije bilo ove bete samo na osnovu hajpa na ovom forumu i na par njih koje pratim bio sam spreman da početkom sledeće godine naslijepo platim punu cijenu za igru.Hvala za EA i DICE što ipak brinu o mojim skromnim finansijama.
Ne primjećujem da me protivnik uopšte pogađa sve dok slučajno primijetim da mi je HP oko 20%.
90% vremena nemam pojma odakle pucaju (snajperisti u KZ3 koji sačekuju protivnika u ćošku sa StA-52 su džentlmeni u odnosu na ove junake).
Skidaju me sa AK Bog-zna-odakle, umjesto da kamera pokaže poziciju napadača kako bih se bolje orijentisao sledeći put, zbog nečega je važnije zumirati facu protivnika.
Neprijatelji imaju iste ili skoro iste uniforme.
Koliko sam malo pucao, čini mi se da oružja fino trzaju, ali me zato granate djeluju kao ćufte.
Probaću još nekoliko puta, ali za sada sam razočaran....
Pazite, to sto se ne snalazite u MP fps-ovima ne znaci da treba tako da opisete igru, samo kazete tesko mi je ovo i to je toKo sad da upalim Starcraft i kazem da je djubre jer ne znam kako jedinicu da izgradim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari