Šta je novo?

Battlefield 3

Da li je neko mozda kupio Aftermath MP mape? Zanima me kakve su na konzolama, zbog manjeg broja igraca nego na PC. Da li su pustahije poput Caspian Border, guzva kao Metro/Market, ili nesto izmedju?

Ja igram na PS3 mape su po meni i najbolje do sada,upravo su takve nesto izmedju,nije ni velika guzva ni pustara.Imas i nov mod za igranje scevenger,neka varijacija gun mastera i konkvesta.a dobijas i novo oruzje samostrel.

Sad si me bacio u rebus :), taman sam odlucio da ne kupim vec sacekam End Game DLC. Ne bih da pucam 30 EUR i za jedno i za drugo, ali si me zaintrigirao.

Može neki program za prosečan broj FPS u igri? Testiram nešto u BF3, pa mi treba...

Sad si me bacio u rebus :), taman sam odlucio da ne kupim vec sacekam End Game DLC. Ne bih da pucam 30 EUR i za jedno i za drugo, ali si me zaintrigirao.

Pa ne znam sta da ti kazem,koliko je do sada bilo reci o end game dlc-ju,te mape bi trebalo da budu vece, moci ce da se vozi neki of road motor i imace novi mod igranja kapcur the flag,Na cemu igras ti na PS3 ili XBOX.
Izvinite na losem engleskom.

Nazad
Vrh Dno