Šta je novo?

Battlefield 3

Aha, zelim servere gde se vrti ista mapa, ili nekoliko dobrih odabranih, zbog toga samo i igram Karkand ekspanziju, default mape su stvarno dosta losije nego u BC2..

Hoce li onda biti moguce i da se stavi sifra na server?! :D

Na 43. ranku ja mislim, za sve klase.

To koriste svi iritantni klinci jer oruzje ubija kao da drzis LAV vozilo u ruci :) Sreca pa ce ga sad vratiti na realnije stanje u patchu..

Sutra mozete da skinete opet B2K za PS3 jer su ispravili bagove kad se ne vidi animacija punjenja oruzja.. kazu samo to je ispravljeno, ne vidim zasto to nije mogao da bude mali patch od par megabajta al ajde.

Nemam pojma, verovatno ce morati da se skine iako ne zelis, ja nemam taj bug, oruzja iznad glave? Imam bag sa animacijom pri reload-u ali to se ne pominje..

Veceras su se mape rotirale jako cudno - rush, conq, tdm??????
O cemy se tu radi?

Wtf, pokusavam da udjem na Oman, Conquest, kaze ovaj server ima sadrzaj koji ti nemas?? Skinuo danasnji patch, skinuo B2K opet, koji qrac..

edit: izgleda da se desava samo na onim EPIC serverima.

Poslednja izmena:
EA ce uskoro imati u ponudi Dedicated servere... ali na iznajmljivanje! :D

1 dan - 1,49 EUR
7 dana - 6,99 EUR
30 dana - 24,99 EUR
90 dana - 59,99 EUR

Koji lopovluk...

http://blog.eu.playstation.com/2012/03/27/dedicated-server-rentals-coming-to-playstation-3/

pa uvek je bila ta cena za BF servere. Skupi se vas 15 po 4e sto je nista, dobijete admin prava, kreirate pravila po ukusu i dogovoru, eto uzitka. I uvek ce ekipa da ide prvo na taj server. 450 rsd je nista za kolicinu zabave u tih 90 dana

Ha, sad moze da se izadje sa servera dok se ceka na sledecu mapu :) Abakan je dosta upotrebljiviji sada, skoro kao u BC2.

Au koliko su u*rali HC servere, nema vise samo B2K mapa recimo, sto sam jedino igrao, vec EPIC, Most Popular, Infantry i sta vec.. A tu bude sve zivo, i Rush-a i Conquesta pomesanog, B2K i stare mape, sve.

Ah, konacno moze da se igra na praznom serveru, za vezbanje letenja idealno..

Moram da pohvalim patch, nijednom nije zablokirala konzola, tenkove su poprilicno oslabili ali razbijam sa AN-94 sad :D

Posebna je draž otići na server gde kickuju ako izabereš bilo koji shotgun a nisi admin.

Building biggest BF map ever

BF3_AK_BandarDesert_07.jpg

Da li se jos neko od vas smorio sa BF3 od trenutka kada su omogucili privatne servere? Nekada sam odmah nalazio server koji mi odgovara (B2K conquest-only), a sada vise vremena provedem trazeci server koji nema retardirana pravila (tipa 1000% tickets) i dobar set mapa :( (i nema pavijane za admine).

Evo clanka koji to jako dobro opisuje: http://www.eurogamer.net/articles/2...-3-how-fan-run-servers-are-ruining-dices-game

A kad se setim da sam toliko zeleo da se omoguce privatni serveri... Lepo kaze ona izreka, pazi sta zelis, moze da se ostvari...

Ako neko pronadje dobar PS3 server gde se forsira teamplay i koji ima neki support forum gde se okuplja community (Europe ili US), neka okaci ovde pls.

Smara te kad na adminu zaradiš nemesis ribon nožem i banuju te na tom serveru?

Da li je neko mozda kupio Aftermath MP mape? Zanima me kakve su na konzolama, zbog manjeg broja igraca nego na PC. Da li su pustahije poput Caspian Border, guzva kao Metro/Market, ili nesto izmedju?

Nazad
Vrh Dno