Šta je novo?

Battlefield 3

Po*n totalni :) Samo kako li ce ovi avioni raditi, pretpostavljam samo u Conquest-u, kolike bi morale da budu mape u Rush-u i koliko rastojanje izmedju Mcoma da bi avioni cirkulisali..

Ovo je prava stvar, ****sh Battlefield bez aviona. U originalu su se vozili avioni i na manjim mapama od ove, tu ne vidim nikakav problem.

Koji ti je trolerski potpis :D Pa plug and play je ako igras na nacin kako je M$ zamislio da igras ;)

Pa naravno. Ali to je na konto prozivanja kako je piraterija na PCju mnogo komplikovana i kako je Xbox (u narodu poznat kao ona konzola na kojoj mogu pirati) jednostavniji ;)

A i taj MS original way je meni smor jer uključuje operaciju ubacivanja diska u drajv. Ne sećam se kada sam poslednji put se zezao sa optičkim diskovima na PCju a da mi neko nije tražio neku uslugu da mu nešto prebacim, snimim, narežem..

Poslednja izmena:
Pa nije ali sam se obrušio isključivo na Xbox iz više puta pominjanih razloga.

Ali dobro, s obzirom koje cloud kapacitete ima MS siguran sam da će sledeći Box ići na digitalnu distribuciju igara uz čvrsto pakovanje kao opciju.

Pa nije ali sam se obrušio isključivo na Xbox iz više puta pominjanih razloga.

A ti se potresas zbog xbox-a. Mogu misliti. Nego mene trolujes, jer nemas druga posla (mene je stavio u popis). A i zato sto si PC elita, pa morate da dodjete da pljucnete malo i ovde. Malo vam je sto pljujete konzole na PC temama. Pa kad ja nesto kazem, a administratori skacu i brisu mi postove.

Ili patis sto nemas xbox. Ili si planirao da kupis pa se sekiras sto je komplikovano da se igra za nista. Ne brini se ja cu da ti pomognem sta treba. :p

Pa bomb defusal robot.

Here comes a new gameplay video from the campaign of Battlefield 3. This one shows the city of Tehran in Operation Guillotine in 1080p/60fps.

[YOUTUBE]JP4OZwFVWbM[/YOUTUBE]

Kratko, ali 'ebitacno. ;)

Igra ce raditi na 30 frejmova u sekundi...

Jel znaš na kom si pdf-u?

Ne, cekam da mi ti kazes. ;) Gdin_M je napisao (u globalu) da igra radi na 30fps i to je tacno kad su konzole u pitanju, ali zato to ne vazi za PC verziju igre. Inace, znam da se ovde govori o verziji igre za konzole.

Bila bi fora da sam to napisao u pc pdf-u. :D

Jel kupujete battlefield 3 za ps3? Ja razmisljam da li da uzmem za PC ili za PS3.

Uzmi za PC. 64 mape

A za ps3 koliko ima mapa? A i zanima me koliko ce ljudi odavde da igra multi na konzolama.

Ja cu uzeti za PS3, sve dok ne ylod-ne opet, onda u zavisnosti u kakvom cu raspolozenju biti tog dana mozda i bacim konzolu kroz prozor, ventilator kad se upali nije mi dobro. Da imam malo konkretniji PC uzeo bi za PC verovatno, ovako mi se ne sklapa sad neka masina i ne daje mi se kinta.

Verovatno bi te jeftinije izaslo da kupis novi PS3 nego da sklapaš masinu...

Gledam sad na shopto cene i ne mogu da verujem da je battlefield za PC skuplji od ovog za ps3. I jos je digitalna verzija LE skuplja od fizicke. :)

kod čoveka sa foruma BF3 LE bio 2100 dinara. :)
Gledaš na pogrešnom mestu. :(

Nema više po toj ceni :(

Sad bi trebalo da je ~2600.

Nazad
Vrh Dno