Šta je novo?

Battlefield 3

Gledam sad na shopto cene i ne mogu da verujem da je battlefield za PC skuplji od ovog za ps3. I jos je digitalna verzija LE skuplja od fizicke. :)

Battlefield 3 na ShopTo za PC kosta £32.86 (obicna i LE verzija), a za PS3 £34.85 ili £36.85 koliko iznosi LE verzija. Na tu cenu dodaj jos £2.50 ili £5.50 za postarinu. Na Zavvi-u Battlefield 3 LE za PC kosta £29.85 + £0.99 za postarinu.

Na zavvi- ju je +2.5€ slanje tj postarina

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Prilozi

• Zavvi.png
    Zavvi.png
    13.4 KB · Pregleda: 39
Smanjili od kako sam poslednji put narucivao :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Jos jedan pokazatelj da price o neophodnosti novih konzola ne piju mnogo vode. Ok, nema DX 11 i teselacije i slicnih dzidza bidza, ali ti elementi (za mene bar) nisu neophodnost potrebe za novim konzolama. Ovo izgleda graficki kao 70-75% PC verzije, sto je vise nego ok za konzolu koja je 6 godina stara za igru koja je pretendent za najlepsu igru ikada na PC-u.

Najlepsa igra ikada mora da ima dobar dobar level kao i art dizajn, a ne samo sirovu snagu engine-a. Po meni jedan military shooter nikad ne moze da bude tako nesto ma koliko to izgledalo fotorealisticno.

Gde ima i po toj ceni? Video sam za 3000 kod ovlascenog distributera i to je do sada najjeftinije sto sam nasao.

Najlepsa igra ikada mora da ima dobar dobar level kao i art dizajn, a ne samo sirovu snagu engine-a. Po meni jedan military shooter nikad ne moze da bude tako nesto ma koliko to izgledalo fotorealisticno.

Onda nema smisla reci najlepsa jer svako drugacije gleda na to.

Naravno

Vidimo se, preko nisana... :p

Valjda bolje pucas, nego sto sutiras loptu! :d ;)

Dajte link za orgin da izvrsim registraciju i ujedno da skinem jos veceras posle 12 ako bog da,pa da i nindza malo pripuca.Jao ljudi sto volem da pucam nedostaje mi ona igra iz kz2.

Nema odje Origina Nindza :) inace izgleda tek sutra od 15:00 Beta..

Ovo je konzolni deo foruma. Origin ti treba za PC.

Hoce li biti bete na ps3 i kako da je skinem..novalija sam..juce sam kupio ps3 :)

Da, sutra od 15:00 izgleda.. mozda i ranije, odes na Playstation Store u meniju i skines.

Jel se moram registrovati gdje?nisam jos updateovao konzolu jel sam planirao da je nekad posle jailbreakujem,pa me zanima hocu li moci downgradeovati..i hoce li biti lako da je ja sam jailbreakujem posto..nasao sam neki tutorial na warez bbu

Neces moci posle da downgrade-ujes, odluci se oces online ili pirate :)

Sad sam vidio da imam 3.56 verziju..znaci li to da nema nade za mene dok ne izadje novi cfw?i da slobodno updatujem na najnoviju verziju posto i ovako i onako ne mogu fleshovati..sry na off topicu

Znaci i konzolasi ce sutra da pripucaju :banana:

Jel će probati neko betu na x360? Da probamo zajedno :D jeste da igram već na PC-u ali ono :) baš me interesuje kako je ovde...

Skidam trenutno, 1.3gb samo...

ja sam skinuo na ps3 i pokrenuo ali nista,odem na find a game(matchmaking...tako nesto) i nista se ne desava,logovao sam se na ea acc..

Sigurno svi rostiljaju pa su im serveri prenatrpani,treba biti uporan.Ja skinuo betu i jedva cekam da dodjem sa posla da probam.Nekako imam veća očekivanja za razliku od prethodnog dela koji mi nešto i nije bas odgovarao.

Sent from my Desire HD

Nazad
Vrh Dno