Šta je novo?

Battlefield 3

Ne znam.
Ja sam ovo probao, prokomentarisao nesto poput - sto je ovo ovako gadno, zasto secka i zasto ne moze da se trci na sticku - i odustao :D.

Kako ne mozes da trcis na sticku?

@ dodatak

Nije ni meni jasno, izgleda da mora posebno za americke a posebno za ruske puske, takodje ovaj red dot i laser sight ne mogu da stavim na assault puske sto mi nije jasno zasto, malo bezveze..

Moras za svaku pusku da otkljucas posebno bilo koji dodatak, nebitno rusko ili americka, koliko sam video assault puske imaju po 20 dodataka. Puske se dobijaju nakon odredjenog broja poena a dodatak nakon odredjenog broja killova sa tom puskom, napisao sam skroz konfuzno ali ce se valjda protumaciti

Ne kritikujem betu jer sam loš....Kada sam sredinom prošle godine upao u KZ2 mp bez sekunde u skirmish modu i bez ikakvog prethodnog iskustva u bilo kakvom mrežnom mp-u ''potpuno izgubljen'' je bio blag izraz da opiše moj osjećaj na mapi.Ali, nekako sam se ''povezao'' sa igrom i pronašao sebe u tom osjećaju bliske borbe i ''zagrljenih'' protivnika....
Nisam neki igrač i nemam iluzija da ću da ''dominiram'' bilo kada, ali kao što je almoust evil sažeo ovo skidanje gdje skoro nikad nisam imao bliski kontakt sa protivnikom teško da je moj ''fah''...

Kako ne mozes da trcis na sticku?

Zato sto sam betu probao da igram sa ovim :D
hori-tekken-6-wireless-arcade-stick--ps3-6895.jpg

Au koliko je bagovito danas, propadanje u pod na svakih 20 metara, posle samo suicide mozes da uradis, neigrivo totalno.

Da li je iko od vas imao prilike da proba i pc verziju?
Navodno uopste nije bagovita kao ps360.

Lol lazu te :D meni je na x360 manje bagovita nego na pc-u. Niko mi nije odgovorio, jel je za konzole crossplatform ili posebno ps3 a posebno xbox?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posebno, nije nijedna igra do sad crossplatform koliko znam, sad sa novim CS-om hoce to, mada optimisticna je to misija.

Preskacem ovu igru definitivno,strasno razocarenje na svim poljima meni nije jasno kako ljudi ne znaju da urade najobicniji interfejs a kamoli i nesto ozbiljnije, igra je kao da igram na nekim drogama opasnim sve sljasti (cak i kad smanjim brightnes) nepregledno je sve, konfuzno i sve u svemu LOSE. Jos bolje ostace mi 50e u dzepu.

Mapa je lose dizajnirana odnosno onaj prvi deo u parku, konfuzno sve i ne vidis nikog pogotovo sad kad ima prone. Uvek ima neka mapa koja ti moze dati pogresnu percepciju o igri, mada mi se svidja deo ispod zemlje.. Mene brinu ove nove animacije, uopste ne izgledaju impresivno u multiplayeru kao na onim skriptovanim delovima iz kampanje sa trejlera..

Mislio sam da ce mi se utisak malo popraviti ali ne, mozda uzmem za ps3 ali ovu metro mapu sigurno necu igrati, jer mi se smucilo da se igram zmurke po onim hodnicima, vagonima i po parku. Uz prone i onakvu mapu beta mi se smucila. Dosta ginem zbog neraspoznavanja uniformi na vreme a i pucanje ne mirisem nikako.

Ja sam se poprilicno navikao, smara jer je ovo neki 'soft' mod pa treba ceo sarzer da bi neko pao, verovatno bi ti bolje leglo da treba manje metaka za ubistvo, od kad sam otkrio chari HC moda u BC2 nisam mogao da smislim obicni..

Koje čari u HC? Kampere koji smrde po žbunju ili nubare koji opletu ceo šaržer ko na svadbi i rokaju bez imalo skill-a?

Ne znam, bolje mi je duplo, ne sija cela mapa od narandzastih trouglica, realan broj metaka za ubistvo, a i moze cesto da se pretpostavi odakle te je neko ubio..

Nekad imam osecaj ko da igram MW, znaci nema onog da mozes bar nekad da se izvuces dok si pod paljbom. Mozda je i mapa u pitanju nemam pojma. Bas me zanima koliko ce se gotova igra razlikovati u odnosu na betu.

Kako bre *** :) bas sad prezivljavam cesto zbog prone-a, samo zalegnes iza necega i oporavis se..

Pa vidim, samo sto me mrzi da koristim to posle prvog dela u parku. Sad sam poceo da pritiskam prone i u BC2 heh.

Bolje bi im bilo da nisu izbacili betu, sad im se crno pise. To sto ovde neko rece da ne treba suditi o celoj igri na osnovu dve mape iz mp je apsurdno. Cela sustina bete ili demo-a je da pokaze ljudima sta treba da ocekuju kad kupe igru taj prvi utisak je najvazniji a sta su oni uradili izbacili bagovitu, sljastecu betu sa uzasnim mapama i kladim se da su na taj nacin izgubili minimum 30% igraca, a ostali 70% ce dvaput razmisliti da li da kupi igru. Ja sam licno bio siguran da uzimam ovo cim izadje sad mi ne pada na pamet da bacam 50E, nego lepo uzmem novog batmana i uzivam.

Svaki BF je po izlasku bio bagovit, to im je trademark :)

BC2 je bio izuzetan jer nije imao Dolphin Dive , a zahvaljujuci prone-u to se itekako menja sad ...
Definitivno cu sacekati malo da se vidi koja ce bti situacija sa full verzijom igre, jer je beta stvarno losa :(

Sad sam gledao gameplay na caspian border mapi i stvarno je prica totalno drugacija i cela igra ostavlja malo drugaciji utisak, medjutim ljudi se zale da je raspoznavanje ocajno jednotavno ja na metro mapi nisam mogao da se snadjem a ni na ovoj mapi situacija nije nista bolja, padas mrtav a da nemas pojma odakle je neprijatelj pucao a kad ja nekog ubijem to se obicno desava tako sto slucajno naletim na nekog ne znajuci da je uopste neprijatelj i raspalim kao lud. Ovde bi dobro dosla ona fora iz matorih pucacina crveni protiv plavih i cao. Jos jedna stvar koja me je oduvek izludjivala kod bf a to je tih 5sek cekanja to toliko smara da ja stvarno nemam reci, narucito zato sto ja nisam bas neki dobar bf igrac i cesto ginem tako da je to stvarno iritantno i zato bf ne mogu da igram duze od 1-2.

Bolje bi im bilo da nisu izbacili betu, sad im se crno pise. To sto ovde neko rece da ne treba suditi o celoj igri na osnovu dve mape iz mp je apsurdno. Cela sustina bete ili demo-a je da pokaze ljudima sta treba da ocekuju kad kupe igru taj prvi utisak je najvazniji a sta su oni uradili izbacili bagovitu, sljastecu betu sa uzasnim mapama i kladim se da su na taj nacin izgubili minimum 30% igraca, a ostali 70% ce dvaput razmisliti da li da kupi igru. Ja sam licno bio siguran da uzimam ovo cim izadje sad mi ne pada na pamet da bacam 50E, nego lepo uzmem novog batmana i uzivam.

Postoji razlika između bete i demoa.

Opet sam sinoc video negde da lik sa sacmarom iz blizine rokne drugog i ovaj napravi salto kad engine registruje kill sa malim zakasnjenjem :d

Postoji razlika između bete i demoa.

Pa naravno da ima ali i beta i demo su nesto s cim se ljudi srecu pre nego sto kupe finalnu verziju igre. I bas zbog toga taj demo ili beta moraju da budu super inace nista od velike prodaje. BF je inace igra koja PO MENI ima mnogo mnogo mana, iako je tehnicki kompleksnija i bolja igra od cod ja se uvek vracam cod-u i u stanju sam da ga igram satima dok bf nema sanse da me drzi toliko. Prvo meni ne odgovara taj proces cekanja posle smrti, ne odgovara mi meni koji je bez potrebe zakomplikovan, tesko se raspoznaje neprijatelj sve je sljastece, ovo sad preskakanje zida ili prepreke je smesno, u bf bc1 i bc2 oruzje je izgledalo toliko nerealno i plasticno da je to sramota i ovde nije nista bolje, o dometu odredjenog oruzja necu ni da pricam. Sve u svemu ima tu jos mnogo mana i dobrih stvari ovo je moje licno misljenje i razumem da se neko nece sloziti samnom i to je cool. Ali jedna stvar je evidentna a to je da nas prave ludima prodavajuci nam svake godine isti proizvod za sve vise para, MP se gura samo tako i gde moze i gde ne moze dok SP izgleda nece vise ni postojati sto je zalosno.

Demo je deo finalnog proizvoda. Znači samo 1 nivo ili deo kampanje da vidiš kako izgleda završena igra koja je već u prodaji.
Beta je nedovršen proizvod koji je pušten u javnost da ga javnost testira (ipak je bolje da testira milion ljudi nego par stotina, brže je u neku ruku) i da da neki feedback nazad onima koji mogu da urade nešto po tom pitanju. E sad, to što milioni to ne kapiraju i umesto da na zvaničnom forumu iznesu zapažanja kukaju po lokalnim forumima kako igra ne valja. Samo ovde na forumu imaš desetine takvih ljudi. Većina ne ume da iznese opširniji utisak od proste rečenice, dok i oni koji umeju nemaju želju to da urade. Pa po forumima imaš seminarske radove na temu BF3 Beta u par reči kao na primer "bc2 beta je bolja bila", "ovo je ******", "cod je bolji", "jel će moći narodna verzija online", "gde ste skinuli betu", "muka mi je™" i tako to. Ima par oprišrnih zapažanja ali su ostali neprimećeni u moru gluposti. Baci pogled samo na BF3 temu u PC sobi. Tamo već benchmarke teraju uveliko.

Nekulturno bi bilo donositi zaključke o finalnom proizvodu na osnovu bete. Sačekaj mesec dana da izađe igra pa onda hvali ili pljuj do mile volje.

Demo je deo finalnog proizvoda. Znači samo 1 nivo ili deo kampanje da vidiš kako izgleda završena igra koja je već u prodaji.
Beta je nedovršen proizvod koji je pušten u javnost da ga javnost testira (ipak je bolje da testira milion ljudi nego par stotina, brže je u neku ruku) i da da neki feedback nazad onima koji mogu da urade nešto po tom pitanju. E sad, to što milioni to ne kapiraju i umesto da na zvaničnom forumu iznesu zapažanja kukaju po lokalnim forumima kako igra ne valja. Samo ovde na forumu imaš desetine takvih ljudi. Većina ne ume da iznese opširniji utisak od proste rečenice, dok i oni koji umeju nemaju želju to da urade. Pa po forumima imaš seminarske radove na temu BF3 Beta u par reči kao na primer "bc2 beta je bolja bila", "ovo je ******", "cod je bolji", "jel će moći narodna verzija online", "gde ste skinuli betu", "muka mi je™" i tako to. Ima par oprišrnih zapažanja ali su ostali neprimećeni u moru gluposti. Baci pogled samo na BF3 temu u PC sobi. Tamo već benchmarke teraju uveliko.

Nekulturno bi bilo donositi zaključke o finalnom proizvodu na osnovu bete. Sačekaj mesec dana da izađe igra pa onda hvali ili pljuj do mile volje.

Ma nemam ja sta da pljujem niti hvalim ja sam izneo svoje misljenje uopsteno ne samo o ovom delu nego i o proslim delovim znaci bc1 i bc2. Ja sam siguran da ce finalna verzija igre biti bolja od bete naravno ali isto tako moras priznati da je izuzetno glup potez staviti metro mapu kao nesto s cim ce ljudi imati prvi kontakt narucito posle onoliko klipova i cool stvari na youtubu. Ja da na njihovom zvanicnom forumu pisem nemam apsolutno nikakvu zelju jer oni znaju sta ne rade dobro i ne rade to namerno dobro jer boze moj sta bi popravljali za naredno izdanje sledece godine. Metro mapa ovakva kakva je sad na konzolama ne izgleda kao beta nego kao alfa, treba se zapitati koliko toga mogu popraviti i koliko toga zele da poprave za ovih 20 dana za koliko treba da izadje. Prvi deo bf i cod su bile igre koje su bile dobre, kvalitetne i donele nesto novo, svi nastavci posle su zaradjivali pare samo na osnovu stare slave i to je ono sto mi smeta.Jos jedna veoma bitna stvar igre kao sto su bf,cod,fifa,pes,tenis i gomila drugih su igre koje su pocele da izlaze svake godine i kao takvima cena ne bi smela da im prelazi 30 e ni u kom slucaju da su najbolje a kamoli sto su svake godine jedva prosecne. Novi MW3 izgleda kao da si za glupavi mw2 skinuo neki map pack totalno ista glupa igra samo su nalepili drugo ime cak ne ni ime nego samo broj, isto to se desava i sa bf i sa svim ostalim sezonskim igrama, urade se samo neke male promene stancuj, pakuj, salji ludacima da kupuju.

Vrh Dno