Šta je novo?

Battlefield 3

Pa kako bi konzole i mogle da teraju onolike mape uopste?

A i da ostanu iste velicine, zamisli Caspian Border sa 12vs12. Pa po par minuta ne bi imao nikakvog okrsaja. Imao sam prilike da igram mapu kada nas je ostalo svega oko 40 igraca pa je vec delovala prazno. Kako bi tek bilo kada ih je samo 20-24?

He he igrao sam ja u jednom momentu i na PC-u 4 vs 4. Vise sam uzivao u prirodi nego sto sam igrao.

Da, ali iznenadilo me zato sam ja bio ubedjen i da je 32 igraca ovog puta, bas dva neprijatna shoka, bice druga igra u pitanju nego na PC-u.. al dobro ionako mi vise prijaju manje mape.

Da, ali iznenadilo me zato sam ja bio ubedjen i da je 32 igraca ovog puta, bas dva neprijatna shoka, bice druga igra u pitanju nego na PC-u.. al dobro ionako mi vise prijaju manje mape.

Ja mislim da se znalo odavno da ce tako da bude jedino sto sad i meni to smeta jer sam video kako je dobra caspian border mapa. Ne mogu da zamislim da tu nesto seckaju i smanjuju.

Pa to, ajde grafika, detalji i broj igraca.. ali da su drugacije mape, nisam ocekivao stvarno.

Pa to, ajde grafika, detalji i broj igraca.. ali da su drugacije mape, nisam ocekivao stvarno.

Caspian Border – Conquest (PS3)
Though DICE has said the map has been scaled down to fit consoles still, felt very large. Environment looked the same as PC, objectives seem closer than the PC counterpart, that’s really the only difference.
Lighting effects were phenomenal on this map. Found myself blinded by the sun more than once in a dogfight.
24 players still felt really fun on this map. I didn’t find myself having to search for people to kill.
New improvements since the beta:
First thing I noticed on the consoles were the graphics. They looked much better than the beta. Textures were smoother, character movements were much more fluid, and environments seemed to have more warmth to them. Also, the lighting was more dynamic, atmospherics more gritty and present, things just seem to run smoother on this build. All the frame rate issues, glitches, pops and sound drops of the beta were nowhere to be found. Bach reiterated that the beta was already a month and a half old before it was launched because of the time it takes to certify for release. It’s amazing how much polish they were able to put on the game since the beta.
Gameplay changes:
When placing a spawn beacon or a enemy motion sensor as a sniper, the devices would appear red indicating that it could not be placed in that location. When the device could be placed, it would turn yellow. Very helpful visual cue as the beta gave no cue.
Your player screen loses color saturation as a new visual indicator (besides the timer) when you go out of bounds.
Same sort of visual indicator as the out of bounds screen appears but with blood surrounding it when you’re low on health.
Hit boxes were dramatically improved. My bullets didn’t magically go through enemies’ torsos.
When running as the assault/medic class, the visual indicator of an incapacitated teammate is more prominent with a circle surrounding the defrib symbol now.
Jet stick controls on console are similar to BF1943 on console. If you don’t prefer those controls, they are completely customizable. Also, when your jet is low on health, it becomes a little more difficult to control until it is completely incapacitated and falls from the sky. Y (or triangle) switches between your heat-seeking missiles and your cannon. R-bumper (or R1) deploys smoke.
Flying choppers felt almost exactly like BFBC2. Was able to fly right away.
Changing views in the vehicles has been moved back to the R-stick much like BFBC1 unlike up on the D-pad on BFBC2.
Parachutes take little longer to deploy than BFBC2, and while in the air they are a little harder to control to your destination.
Death animations look more realistic. No more funky physics where their body flies 30 feet across the screen after being killed. Player’s eyes are closed when they die.
Knifing animation looks a lot better, especially when knifing someone on the ground.
Frostbite 2 was in full effect in terms of destruction. Buildings were tumbling down, everything was being destroyed around me in most every map I played.
The amount of damage it takes to kill an enemy on regular mode seems a little less than the beta.
I was able to equip the knife on the PS3 build. Not sure about the Xbox 360."

Vidis da nije sve tako crno.... :d

Navodno finalna PS3 verzija, grafika kao i sve ostalo izgleda dosta bolje nego u beti, samo sto lik izgleda igra prvi put na gamepadu

Skokovi sa stene kidaju! :D

Jizz in my pants..

[video]http://vimeo.com/channels/dicevideo[/video]

Ja poceo malo i single na 360, pocetak izgleda efektno mada slican djavo kao cod black ops sa nekim ispitivanjem i flesbekovima.

Poludeh dok sam pokrenuo ovo, **** ih HD texture pack i igra na 2 diska.

Edit: jedan iz saboraca iz cete se zove Matkovic :d

Poslednja izmena:
Sa HD pack-om, igre radi i izgleda neocekivano odlicno za konzolu, veoma zadovoljan za sada...

Ja vec i zavrsio, taman da malo obnovim gradivo sto se tice pucanja.

Videh danas na giantbomb da sad i na konzolnim verzijama ima server browser :)

[YOUTUBE]BkI-RnzMbMA[/YOUTUBE]

EA je izgleda ozbiljan po pitanju marketinga :d

Igra vredi svaki euro :) :d

Ovako:
- Grafika je odlicna ( za PS3, 2 reda bolja od BC2)
- Svi bagovi su nestali (bar oni iz bete)
- Promenili su o5 kontrole na vozilima :(
- Moze da se stavljaju spawn pointi kao u KZ2
- Prone samo dodaje smeku
- Koji ce djavo killcam u HC modu?????
- Vozila se relativno tesko unistavaju (pretpostavljam da ce sa otklucavanjem boljih rakete to biti lakse...)

Odlicna zanimacija bar narednih godinu dana....

Poslednja izmena:
Mnogo bre gines :d

Da li vam zakucava konzola u igri? Meni vec 4, 5 put za 3 dana..

Po onome što sam uspeo da pročitam, to se svima dešava, a ljudi iz EA kažu da rade na patchu. Hoću da kažem, pun im je forum žalbi oko zakucavanja konzole :)

Ako zanemarim neke stvari koje su bile ocekivane prvih dana, igra je fenomenalna. Najbolje bi je opisao kao surovu, zvuk kad te pogode, sistanje metaka, pucanje betona pored tebe, bas se osecas kao da te je neko stvarno izresetao :D Zvuk generalno je odlican kao sto se i pretpostavilo, recoil je hardcore sto nisam ocekivao, mislio sam da ce da podlegnu i da ga smanje i u odnosu na BC2, da bude priblizniji MW-u ali sam se prevario, cimaju puske kao AK u Counter-u :)

battlefield 3 je fantastican. pa uzivam vec 2 dana dok ga igram , a sto je najbolje uopste se ne nerviram kao uz mw
grafika i ZVUK kidaju koliko dobri :p . jedino sto se slabo snalazim sa "letecim" vozilima ali polako :bottle:

Kako ginem u BF3, skoro ko Pilac :d :) Svaku 10-u partiju imam pozitivan K/D :)

Ja sam nov u console MP gameplayu pa mi ide poprilično fino :)

Ajde dodajte me na psn-u vi koji igrate pa da igram sa nekim koga znam, sve upadam sa nekim nubovima.

Vrh Dno