Neki ce da kazu karton, a neki sjajna igrivost. Samo da ne preteruju na nekim drugim stvarima, inace nisanjenje i kretanje (osim prezivljavanja skokova sa 20 metara, doduse i BC2 padobran koji se otvara pri skoku na 5 metara nije nista manje arkadno resenje) su skroz super..
A mogu i da postavim pitanje da li se zavaravamo, jer nam se igra na joypaduili je sve stvarno tako?
E sad se vracam na to sto si ti rekao, da na konzoli i gamepadu vise razmisljam o igri, a ne o protivnicima i uredjajima. Nece pobediti onaj sa najboljim refleksima i misem, vec preovladjuju neki drugi faktori, tipa kako se kretao, koje je odluke donosio, itd..
This is the thing so many console gamers miss about these "twitch shooters" (again, an awful, reductive name). They're hugely tactical, because when everybody's got solid aim and movement, it's the mental game that separates the players, and there's a great deal that goes into that (more than just tactics - the psychological aspect in these games is significant).
A lot of pro-Q3 matches, for example, and even just your typical Q3 matches against even-sided opponents are actually fairly low-scoring despite the speed of the game and the dangerous weapons, because they turn into highly tactical, cat-and-mouse games where map control, timing and an ability to stay on your game are critical above all else.
Misliš kao, tako što su svi na istom nivou oslabljeni, igra nekako postaje više "taktičnija", timski orijentisana i sl. u odnosu na m&t kombo? To nema smisla, m&t to ni u kom slučaju ne ograničavaju.
Ali opet, ne moze normalna diskusija da se vodi sa takvim stavom, kao baja sam koji ima nabudzen PC i igram na 'elitnoj' kombinaciji uredjaja, kao da je to neka privilegija i kao da mi nismo bili u toj prici
![]()
Što se tiče TPS igara one su se oduvek bolje igrale na gejmpedu.
@offtopic
CoD je trash jer nudi instant gratifikaciju da tako kažem. Čim uđeš u igru ti se osetiš kao da si najbolji igrač. To meni nije zabavno. Volim da vidim mnogo boljeg od sebe i da se trudim da ga stignem.
@offtopic
CoD je trash jer nudi instant gratifikaciju da tako kažem. Čim uđeš u igru ti se osetiš kao da si najbolji igrač. To meni nije zabavno. Volim da vidim mnogo boljeg od sebe i da se trudim da ga stignem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari