Šta je novo?

Battlefield 3

Epski izgleda.......
Ali, da li se to meni cini ili projektili iz tenkova nemaju trajektoriju??????? :wall:

Au, kako izgleda :)

Samo sto stvarno nemam pojma kako ce da bude na konzolama. Valjda blizu ovoga :)

Pilce, to su moderni tenkovi, njima se projektili ne zaustavljaju :p

Evo malo i MP-a, vidim da old skuleri poput ppredraga vec kukaju :) ali mi je bas drago da imaju i ovakve 'upala murija' mape :)

[YOUTUBE]LpFZLX8Jmnk[/YOUTUBE]

Nisam ljubitelj futurističnih/Sci-Fi FPSova, zato mi se ovaj Battlefield mnogo svidja!
Odlicno izgleda!

Koliko su dobri ovi iz Gamerspawn-a :) Predobre analize..

[YOUTUBE]TkiSRwzqI_c[/YOUTUBE]

Kako drukcije da odvuces cod fanove sa pogresne igre ? :p

U tome i jeste greška, COD igrače ne treba odvlačiti od pogrešne igre. Nek igraju ono što vole, a ozbiljnim igračima da ne kvare partiju u pravoj igri.

Ja sam nekad bio zagrizeni COD igrac i mislio sam da od njihovog multiplayera boljeg nema :)

koja je to zabluda bila.... Cim sam pokrenuo battlefield videlo se sta je prava igra.

Inace me je COD black ops.skroz razocarao...nisu lwpo uradili gradaciju po nivoima pa cas igras jako tezak nivo a onda dodje sledeci ultra lak.koja glupost. Predjes igricu za 3 dana.

Battlefield 2 bad company- sasvim suprotna prica :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

U tome i jeste greška, COD igrače ne treba odvlačiti od pogrešne igre. Nek igraju ono što vole, a ozbiljnim igračima da ne kvare partiju u pravoj igri.

Ma takvi igraju ono sto je IN i COOL i sto nije LAME (paradoks sa cod-om , znam :p ). Dozvoljeno im je da im traileri budu paljevinski , a licno , od bf3 ocekujem dosta , barem sto se MP tice.

Nadam se da ce samo popraviti ono gledanje kroz optiku , kada je i pozadina zumirana a ne samo ono sto se vidi kroz okular :p

Prvi gameplay iz konzolne verzije (PS3)

[youtube]JLCFQyqEoHA&feature=player_embedded[/youtube]

Gledam preko mobilnog, ovako mi izgleda dosta dobro, nadam se da ne gresim.. :)

Pucanje kroz zid je pristojno. Kako se sada sakriti od snajpera sa .50?

Ok sad sam pogledao i na kompu, izgleda bolje nego sto sam mislio da ce na konzolama :) Ako neko od ovih iskusnijih vidi neke znacajne razlike.. osim rezolucije, trenutno ne zapazam nista strasno.

I meni izgleda bolje nego sto sam ocekivao. I nema nista strasno u razlikama (tebi, a i meni:)). Posebno kad se uzme u obzir da ljudi konzole uglavnom igraju na TV-u. Naravno, onaj ko samo to gleda ce reci da je PC verzija superiorna u svakom pogledu, vidi teksture, vidi osvetljenje i senke, vidi ovo, vidi ono, ali sa pristupom koji nije takav, ocigledno je da igra izgleda odlicno i da je to otprilike to. PC verzija ce svakako biti tehnicki najbolja, bice tu ponesto bolje u PC verziji plus rezolucija, AA i AF, ali nije se desilo ono sto sam ja mozda ocekivao, da cemo prvi put posle duzeg vremena imati jednu igru na pc-u, a skroz drugu na konzolama (tehnicki).

Treba jos detaljnije pogledati kad bude vise snimaka, ali mislim da mozemo da budemo zadovoljni konzolnom verzijom.

I meni izgleda bolje nego sto sam ocekivao. I nema nista strasno u razlikama (tebi, a i meni:)). Posebno kad se uzme u obzir da ljudi konzole uglavnom igraju na TV-u. Naravno, onaj ko samo to gleda ce reci da je PC verzija superiorna u svakom pogledu, vidi teksture, vidi osvetljenje i senke, vidi ovo, vidi ono, ali sa pristupom koji nije takav, ocigledno je da igra izgleda odlicno i da je to otprilike to. PC verzija ce svakako biti tehnicki najbolja, bice tu ponesto bolje u PC verziji plus rezolucija, AA i AF, ali nije se desilo ono sto sam ja mozda ocekivao, da cemo prvi put posle duzeg vremena imati jednu igru na pc-u, a skroz drugu na konzolama (tehnicki).

Treba jos detaljnije pogledati kad bude vise snimaka, ali mislim da mozemo da budemo zadovoljni konzolnom verzijom.

Pa pazi, oduzmi od PC verzije 1000 eur za masinu koja bi to poterala+ probleme sa PB+ to sto konzolasi igraju na Veeeelikim televizorima i eto objasnjenja za zadovoljstvo :)

Evo kao neko poredjenje sa PC verzijom

[youtube]-1LSRDTJryo&feature=player_embedded[/youtube]

Tehnički glavna razlika će sigurno biti 64 vs 24 igrača u mp. I sem rezolucije, AA i AF verovatno po koji dx11 napredniji efekti, pošto će PC verzija biti dx11 nativna.

Poslednja izmena:
Znam, ali ne pricamo sad o tome, nego kako izgleda.

Na PC-u je skroz druga prica po mnogim pitanjima, zbog kontrola, zbog broja igraca itd... Ali ja sam i dalje pozitivno iznenadjen konzolnom verzijom.

Skroz su to drugi uglovi gledanja na igru. Neko je PS3 uzeo 2006. i sad ce da igra ovo ovako kako je i boli ga uvo. Imas taj pristup sa jedne i potpuno drugaciji sa druge strane. I bilo bi smesno da na PC-u igra ne izgleda bolje, plus je u ovom slucaju PC lead platforma. Zato sam i ocekivao ocigledno (iz aviona) vecu razliku.

Opsti utisak je da je to to, vidi se da ponegde nesto fali, ali glavna razlika ce ocigledno biti image quality i sve sto uz to ide na PC-u plus mozda poneki efekat.

Poslednja izmena:
Ako je PC lead platforma, znači li to da će konzole opet čekati po pola godine da se neki exploit ispravi dok će PC svakog vikenda dobijati nov patch sa uslišenim željama igrača?

Meni jedino sto smeta, sto ne mora nista da znaci je nisan! Mozda su različite puške u pitanju,ali na PS3 verziji se onaj red dot znatno veći... Mozda je to toga sto se igra na joystick-u, posto je na PC verziji standardan nisan. Kažem, mozda je do puske tj mozda su je upgrade-ovali. :)

Ovo je Holographic nisan, a u PC verziji je verovatno bio klasicni Red Dot. To me takodje raduje, milion modifikacija puske.. hvala COD-u :)

Vidi stvarno.. nadam se samo za kampanju, bilo bi lepo da u MP-u moze izbor izmedju Red Dot i ACOG.

Bilo bi im bolje da igra izgleda sjajno i na konzolama.

Ps3 definitvno poseduje kapacitet a i box moze dobro da pokrene igru. Samo da se ne prave pametni oko toga kako konzola ne moze da podnese blablabla

Bas da vidimo sta ce da bude drugacije u odnosu na PC, verovatno unistavanje i fizika nece na konzolama biti tako detaljno zbog manje memorije.

Od kad fizika zavisi od memorije? :p

Nazad
Vrh Dno