Šta je novo?

Battlefield 3

Mogu oni da naprave evoluciju i revoluciju, problem je što ne mogu da utiču ko će sve i na koji način da upropasti doživljaj online igranja. Šta vredi izbalansirati igru, srediti komande, kad dođe gomila dečurlije i ... Jasno vam je.

Mogu oni da naprave evoluciju i revoluciju, problem je što ne mogu da utiču ko će sve i na koji način da upropasti doživljaj online igranja. Šta vredi izbalansirati igru, srediti komande, kad dođe gomila dečurlije i ... Jasno vam je.

Pa, mislim, ako tako gledaš onda bolje izvrši harakiri, jer će dečurlije biti u svakom MP-u.

BEsni Pirocanac uzvraca udarac ! :D

Ok mrzi me da quot-uem pa cu lepo redom.

SP ne da je prevazidjen vec je u kamenom dobu tehnologije.
MP je buducnost i meni a i svakome ko je igrao mp, singleplayer igre predstavljaju ozbiljno manji izvor zabave.

BadCompany2 je daleko, DALEKO gori nego sto ga predstavljas my Jamaican friend :). Nakon sto sam ga igrao GODINU dana dan za danom i dalje stojim iza toga da sam ga igrao jer nije bilo nicega boljeg. Hit seeking je blagi uzas. Non hardcore mod zahteva da ispalis ceo sarzer u neprijatelja (realizam,vise kao ironija...) glitchevi na sve strane prvih 5 meseci nije moglo ni da se kolje.

SP napokon je jedan od najdosadnijih koje sam igrao IKAD.
Zvuk je stvarno fascinantan na drugu ruku.I Frostbite engine odnosno destruction. Igra je sa kritickog pogleda dosta losa al sa dobrom ekipom je zabavna kao sto je meni bilo ;D

BlackOps je takodje ******. Ali je brobinjak u poredjenju sa drugim prokletim mamutskim govnima nalik Multiplejeru Crysisa ili Killzona.(ove igre su super ali mp je facepalm)

Sad napokon Battlefield 3. JEDVA J*#*O CEKAM :D

Iz trailera UVEK sve znam a ovo nece da bude dobro. OVO CE DA BUDE BOLJE OD SEX-A! ! (lol reko nevini decak -.-' )

Ozbiljno BF3 ce za mene da bude ( NADAM SE ) igra koja ce me ukrcati na njen voz sledecih godinu dana a iskrcati sa svima vec polako dosadnog CoD voza xD

Dobar je mali :D

Naleteo sam na ovaj trailer pa reko da bacim oko na celu temu ovde. Zar je moguce da su svi/vecina toliko optereceni MPom? Neverovatno stvarno, i jos na zadnjoj strani procitam
SP ne da je prevazidjen vec je u kamenom dobu tehnologije.
MP je buducnost i meni a i svakome ko je igrao mp, singleplayer igre predstavljaju ozbiljno manji izvor zabave.
Izgleda da sam jedini u kamenom dobu. I ne znam sta toliko fali CoD serijalu. Mozda ste svi u specijalnim jedinicama pa vam treba prava pravcata simulacija, al' gde toliko pljuvanje :d

Edit: izgleda da tek sad kontam cija je ovo izjava i ako je tako kako mislim, onda je naravno ne uzimam u obzir :D

Poslednja izmena:
Naravno da su svi optereceni mp-om u jednom Battlefieldu.. ja nisam ni upalio kampanju u BC2 jos uvek.

Naravno da SMO optereceni. Battlefield nikada nije bio CoD i nikada nece biti i smesno je porediti uopste. Poenta Battlefield-a je ne samo multiplayer vec teamplay. Ako vec nikada nisi ozbiljnije igrao BF2 a vidim da nisi cim pitas sta fali CoD-u onda makar veruj na rec ljudima koji su igrali. Cim imas jedan dobar squad, 6 ljudi koji znaju sta rade, druga ekipa puca po savovima. Teamplay je nesto sto Bad Company 2 recimo nema i zato je bio Samo igra koja je smorila za 2 meseca.

Aham. Slusam naravno. Nisam ja od onih podbadaca i *******ata fanova jednog serijala koji upadaju u drugu temu spama radi. Samo bi da igram i da uzivam. Najdrazi BF mi je bio prvi BF. Drugi sam takodje przio u MPu, ali sam, bas kao i CoD, nikada u timu. BC delove sam preskocio, ne znam ni ja zasto. Sto se CoDa tice, kampanja u MW mi je ok, sasvim ok, a takodje i dan danas upalim multi ponekad. Ako je razlika izmedju ova 2 serijala samo u timskoj igri onda i dalje mislim da tolika pljuvacina po CoDu i nije bas potrebna. Mozda je zato sto dugo nisam igrao BF pa sam zaboravio sustinske razlike izmedju ova 2 serijala ili pak mozda zato sto zivim u kamenom dobu, ne znam, al' ajd videcemo sad ovaj novi.

Naravno da SMO optereceni. Battlefield nikada nije bio CoD i nikada nece biti i smesno je porediti uopste. Poenta Battlefield-a je ne samo multiplayer vec teamplay. Ako vec nikada nisi ozbiljnije igrao BF2 a vidim da nisi cim pitas sta fali CoD-u onda makar veruj na rec ljudima koji su igrali. Cim imas jedan dobar squad, 6 ljudi koji znaju sta rade, druga ekipa puca po savovima. Teamplay je nesto sto Bad Company 2 recimo nema i zato je bio Samo igra koja je smorila za 2 meseca.

A sta ima ako nema teamplay i kako to da ja ponovo igram BC2 posle pauze od bar 8-9 meseci i nameravam da igram dok ne izadje BF3. Pa jel ti mislis da ce BF3 stvarno da bude radikalno drugaciji i blizi starim igrama.

A sta ima ako nema teamplay i kako to da ja ponovo igram BC2 posle pauze od bar 8-9 meseci i nameravam da igram dok ne izadje BF3. Pa jel ti mislis da ce BF3 stvarno da bude radikalno drugaciji i blizi starim igrama.

Već su rekli da će na PC verziji mape biti veće nego one u BF2, tako da svi očekujemo da bude bliži starijim igrama.

Pa receno je da prvenstveno prave za PC a da ce konzole zbog nedostatka memorije imati manje mape. Ne vidim to kao problem uopste jer su i ovako mape solidne velicine a PC ce ionako imati vise igraca na tim vecim mapama.

Prvi put cujem to za mape..

Dodatak je napisao(la):
Da, apsolutno ocekujem. BF2 moze da predaje nastavu kakva je igra. Problem je sto je graficki prevazidjen odavno i mnoooogoo su zakasnili sa izbacivanjem novih mapa a kao hard core BF igrac prokleti Karkand mi se toliko smucio da smo par nas odustali od igranja zbog nje.
BC2 je zadovoljio graficki apsolutno, zvuk je bio i previse napucan za moj ukus, zamarao je... Ono gde je igra podbacila je teamplay. Squad je izgubio smisao skroz a samim tim i timska igra, nepostojanje comandera i jos dosta stvari... Nebitno. Igrao sam koliko sam igrao, zabavio se malo i shvatio sam da je igra klasicna mamipara za nas koji smo igru kupili prvog dana preordera tj mesec dana pre izlaska igre ako se ne varam. BC2 stoji zajedno sa svim ostalim BF delovima na polici u kolekciji osim 2142 koji ne smatram uopste BF delom iako je teamplay daleko bolji nego u BC2 mada kupicu i njega da imam.
Da, ocekujem da BF3 bude u sadasnjem vremenu, da ima comandera koji ce davati zadatke, mogucnost pobune protiv istog, squad leadera koji ce takticki igrati, velike mape sa dosta vozila, sve ono sto nema u BC2 i jos stvari kao novine.
Ako ne bude imao sve to jednostavno dizem ruke od igranja BF-a i odoh da trsim pilistorci ;)

^^U tom slucaju izmedju konzolne i PC verzije , nema vise dileme. Em vece mape , em vise igraca (znam , kvantitet ne znaci i kvalitet) em mozda i zajednica pokrene neku finu mod scenu... :p

Da, ocekujem da BF3 bude u sadasnjem vremenu, da ima comandera koji ce davati zadatke, mogucnost pobune protiv istog, squad leadera koji ce takticki igrati, velike mape sa dosta vozila, sve ono sto nema u BC2 i jos stvari kao novine.

Neće biti commandera. Za ostalo još nisu objavili informacije.

Poslednja izmena:
Najveci problem u BF:BC2, po meni, je bio sto su samo 4 coveka mogla da budu u squadu i komuniciraju.....
Da su stavili bar 6-8 ljudi, igra bi bila potpuno drugacija....

Ali onda dobijas situaciju da 8 ljudi moze da se respawnuje u jednom mestu.. Dobro je cetvorica samo da ima proximity chat da mozes da kazes nesto drugima koji nisu iz tvog squada kada su blizu tebe.. a i neprijateljima :) (KZ2 pokidao u vezi toga)

Imali smo nešto slično već ;)

Igra onda mozda (pu pu) bude i zasnovana na realnoj prici , posto cujem da se opet zahuktava njesra tamo :p

Mada se spominju i Pariz i Nju Jork :d

Izvol'te, balavite i nek vas drma hype ! :p

battlefield-3_may27_17.jpg

battlefield-3_may27_16.jpg

battlefield-3_may27_15.jpg

battlefield-3_may27_13.jpg

battlefield-3_may27_14.jpg

battlefield-3_may27_11.jpg

battlefield-3_may27_12.jpg

battlefield-3_may27_10.jpg

battlefield-3_may27_08.jpg

[YOUTUBE]PXaFw7aC9GE[/YOUTUBE]