- Učlanjen(a)
- 22.09.2009
- Poena
- 349
Zar sumnjas da ce MP biti dobar?![]()
Ne sumnjam da ce biti dobar, vec ocekujem pre svega evoluciju, ako ne i revoluciju u MP igrama.
Imam ogromna ocekivanja od ove igre.
Zar sumnjas da ce MP biti dobar?![]()
Mogu oni da naprave evoluciju i revoluciju, problem je što ne mogu da utiču ko će sve i na koji način da upropasti doživljaj online igranja. Šta vredi izbalansirati igru, srediti komande, kad dođe gomila dečurlije i ... Jasno vam je.
Ok mrzi me da quot-uem pa cu lepo redom.
SP ne da je prevazidjen vec je u kamenom dobu tehnologije.
MP je buducnost i meni a i svakome ko je igrao mp, singleplayer igre predstavljaju ozbiljno manji izvor zabave.
BadCompany2 je daleko, DALEKO gori nego sto ga predstavljas my Jamaican friend. Nakon sto sam ga igrao GODINU dana dan za danom i dalje stojim iza toga da sam ga igrao jer nije bilo nicega boljeg. Hit seeking je blagi uzas. Non hardcore mod zahteva da ispalis ceo sarzer u neprijatelja (realizam,vise kao ironija...) glitchevi na sve strane prvih 5 meseci nije moglo ni da se kolje.
SP napokon je jedan od najdosadnijih koje sam igrao IKAD.
Zvuk je stvarno fascinantan na drugu ruku.I Frostbite engine odnosno destruction. Igra je sa kritickog pogleda dosta losa al sa dobrom ekipom je zabavna kao sto je meni bilo ;D
BlackOps je takodje ******. Ali je brobinjak u poredjenju sa drugim prokletim mamutskim govnima nalik Multiplejeru Crysisa ili Killzona.(ove igre su super ali mp je facepalm)
Sad napokon Battlefield 3. JEDVA J*#*O CEKAM
Iz trailera UVEK sve znam a ovo nece da bude dobro. OVO CE DA BUDE BOLJE OD SEX-A! ! (lol reko nevini decak -.-' )
Ozbiljno BF3 ce za mene da bude ( NADAM SE ) igra koja ce me ukrcati na njen voz sledecih godinu dana a iskrcati sa svima vec polako dosadnog CoD voza xD
Izgleda da sam jedini u kamenom dobu. I ne znam sta toliko fali CoD serijalu. Mozda ste svi u specijalnim jedinicama pa vam treba prava pravcata simulacija, al' gde toliko pljuvanje :dSP ne da je prevazidjen vec je u kamenom dobu tehnologije.
MP je buducnost i meni a i svakome ko je igrao mp, singleplayer igre predstavljaju ozbiljno manji izvor zabave.
Naravno da SMO optereceni. Battlefield nikada nije bio CoD i nikada nece biti i smesno je porediti uopste. Poenta Battlefield-a je ne samo multiplayer vec teamplay. Ako vec nikada nisi ozbiljnije igrao BF2 a vidim da nisi cim pitas sta fali CoD-u onda makar veruj na rec ljudima koji su igrali. Cim imas jedan dobar squad, 6 ljudi koji znaju sta rade, druga ekipa puca po savovima. Teamplay je nesto sto Bad Company 2 recimo nema i zato je bio Samo igra koja je smorila za 2 meseca.
A sta ima ako nema teamplay i kako to da ja ponovo igram BC2 posle pauze od bar 8-9 meseci i nameravam da igram dok ne izadje BF3. Pa jel ti mislis da ce BF3 stvarno da bude radikalno drugaciji i blizi starim igrama.
Već su rekli da će na PC verziji mape biti veće nego one u BF2, tako da svi očekujemo da bude bliži starijim igrama.
Da, apsolutno ocekujem. BF2 moze da predaje nastavu kakva je igra. Problem je sto je graficki prevazidjen odavno i mnoooogoo su zakasnili sa izbacivanjem novih mapa a kao hard core BF igrac prokleti Karkand mi se toliko smucio da smo par nas odustali od igranja zbog nje.Dodatak je napisao(la):A sta ima ako nema teamplay i kako to da ja ponovo igram BC2 posle pauze od bar 8-9 meseci i nameravam da igram dok ne izadje BF3. Pa jel ti mislis da ce BF3 stvarno da bude radikalno drugaciji i blizi starim igrama.
Da, ocekujem da BF3 bude u sadasnjem vremenu, da ima comandera koji ce davati zadatke, mogucnost pobune protiv istog, squad leadera koji ce takticki igrati, velike mape sa dosta vozila, sve ono sto nema u BC2 i jos stvari kao novine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari