Cekam da uzmem B2K i da probam tu FAMAS posto vidim da je uber jaka.
Mislim da je ovdje najjeftinije a provjereno: http://www.g2play.net/store/
Takodjr sam tu uzeo i BC2 i BF3.
Trazim neku alternativu za m416 cisto za promjenu ali nisam nasao. I dalje se njoj vracam. Odlicna.
Već je išla priča o puškama i tada sam nahvalio AEK-971. Medjutim u poslednje vreme koristim KH2002 i iskreno mislim da je fenomenalna. Nekome će verovatno smetati to što nema automatski režim paljbe. Medjutim recoil je veoma mali i samim tim je odlična za srednje i velike udaljenosti. Naravno odlična je i u bliskoj borbi, šta više redovno uspevam da skinem po 4 lika sa jednim okvirom municije. Od dodataka koristim samo grip i eventualno laser (čisto da nerviram protivnike 😀). Puca kida...apsolutna preporuka.
Auuu,evo probao sam AEK-971 i odusevio se!Nije mi jasno kako sam ovu pusku tako preskocio a da je nisam probao.Po mom misljenju puska koja naj manje trese bez i jednog dodatka!Ironsight joj je fenomenalan,a recoila skoro i da nema.Sta ce to biti tek kad joj stavim drsku i neki holo nisan?Napravio sam 15-20 kilova ko od sale.Do sada sam probao m416,m16,ak47,famas i sa svakom od njih imam preko 200 kilova i ni jedna mi od starta nije tako legla kao AEK-971.
Samo kad ostanem bez municije 🙂Da li ti zapinje u smislu klikam i najednom stane.. kontam nestalo metaka a nije. Jednostavo kao da "preskoci" ? Inace je prejaka i precizna. Evo malo igram s njom.
Meni se vise svidja M416 pre svega sto ima jaci metak.
Meni se vise svidja M416 pre svega sto ima jaci metak.
Vise Dzula energije proizvodi. 😀 Nemam pojma za damage ali vidim da municija nije ista (Nato vs Russian), a i u samom pucanju mi se cini da sa M416 lakse ljudi padaju, pa mi se cini da je jaci zbog municije koju koristi, ili je brzina metka, ili nesto sasvim drugo u balistici igre...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari